Esti fan rugby? Stejar te trimite la Londra!

by - marți, septembrie 15, 2015

Pentru ca multi dintre noi sunt fani ai sportului si pentru ca e mult mai fascinant sa vezi un meci live decat cel obisnuit in fata televizorului sau a calculatorului, Stejar iti ofera sansa de a vedea inca un meci live cu ochii tai si nu oriunde, ci direct la Londra.


Romania participa pentru a 8-a oara la Campionatul National de rugby si s-au gandit sa vina mai aproape de fanii sporturilor adevarate si sa puna la bataie 12 bilete la meciul Romania-Irlanda, cu transport si cazare inclusa, ce va avea loc pe data de 27 septembrie la Londra, pe stadionul Wembley.
Fanii adevarati se pot inscrie in concurs pana pe data de 15 septembrie, prin completarea unui formular alcatuit dintr-o serie scurta de intrebari care sa dovedeasca ce fan adevarat esti.


Daca ai la dispozitie un minut nu mai ezita si in scrie-te si tu in concurs! Pe langa un meci de proportii, unde vor lua parte cele mai antrenate echipe, ai sansa sa te bucuri de un concediu plin de peripetii, sa dai frau liber imaginatiei si distractiei si sa te bucuri de o vacanta senzationala timp de un weekend. Eu m-am inscris deja!

Scurt istoric despre Stejar

Berea Stejar a fost lansata in decembrie 2006 fiind produsă de compania Ursus Breweries. Compania Ursus detine si alte marci de renume precum: Timisoreana, Ursus, Ciucas, Auga, Peroni etc.
Stejar este berea conceputa pentru barbatii adevarati care se respecta, barbatii increzatori in fortele proprii, mereu hotarati si carora le place sa preia initiativa.

Berea Stejar este alcatuita dintr-un mix de malt blond si negru, avand un continut mai ridicat de alcool de 7% fata de cea obisnuita si un gust pronuntat amarui,
Intensitatea aromei este inconfundabila si se resimtite de la prima inghititura. De aceea berea Stejar si-a capatat un loc de cinste in inima bautorilor de bere.
Totodata cum meuntionam si anterior, Stejar sustine rugby-ul, sport aparut inca din perioada Evului Mediu si extrem de practicat in Franta.
Barbatii adevarati sustin rugby-ul care nu este intocmai un sport usor. Numai barbatii adevarati precum consumatorii Stejar pot triumfa pe terenul de joc.
Adevaratii jucatori si invingatori sunt iuti de picior si se antreneaza din plin pentru a acumula forta necesara in timpul meciurilor. Misiunea nu este intocmai usoara si suporterii adevarati stiu asta, asa ca vor face tot posibilul de a fi alaturi de ei trup si suflet, racnind din rasputeri si motivandu-i catre victorie.
Stejar stie aceste lucruri si intocmai de aceea a devenit sponsor al acestui sport inca din 2007.
Berea Stejar este disponibila la sticla, cutie, pet sau draft.

Nu mai ezita, participa acum la concurs!

Daca esti un fan adevarat care iubeste sportul cu siguranta vei adora sa-l vezi live si nu vei rata nici-un meci. Barbatii adevarati vad meciul direct de pe teren, nu in fata televizorului si a calculatorului.
Experienta este cu totul inedita si un consumator indraznet stie asta. 


Daca esti fan de esenta tare sustine si tu cu mandrie echipa nationala de rugby si berea favorita la Londra, direct din tribune. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in concurs si treaba asta nu dureaza mai mult de un minut.

Tu esti fan rugby? Te-ai inscris in concurs?

You May Also Like

7 comments

  1. Bună! Nu sunt fan rugby dar soțul meu este , așa că l-am înscris pe el la concurs! Mulțumim pentru acest articol!

    RăspundețiȘtergere
  2. nU sunt nici fan rugby, nici nu consum alcool, deci.....pas

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am mai auzit de aceasta marca. dar suna racoritor * :) Andreea Grecu

    RăspundețiȘtergere
  4. Bere din aceasta am gustat si eu, este buna,insa tatalui meu i-a placut cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere