Gadgeturi perfecte pentru orice anotimp

by - luni, septembrie 28, 2015

Sa fim seriosi, cui nu-i plac gadgeturile de ultima ora, ce detin cele mai numeroase facilitati si au cele mai bune performante?
Cu siguranta daca te aflii aici atunci stii ca exista un gadget pentru fiecare. Si daca inca esti indecis sau ai o oarecare idee despre ceea ce ti s-ar potrivi, atunci voi incerca sa te indrum sa faci cele mai bune alegeri.

Gadgeturi marca Allview

Allview este o firma producatoare de gadgeturi romanesti lansata pe piata in 2010, cand au debutat cu ajutorul primei tablete romanesti. 
De la calculatoare la laptopuri, de la telefoane simple la smartphone-uri si astfel s-a ajuns la o combinatie rezultand tabletele ce pot satisface orice nevoie si care in functie de model pot fi utilizate si ca un mini laptop fara tastatura, insa cu un ecran inteligent touchscreen si drept telefon.
Gadgeturile Allview iti permit sa fii la moda, sunt realizate sa le manuiesti usor atat in viata personala cat si profesionala. 

Designul estrem de placut si vibrant al produselor nu este doar tentant ci revolutionar. Prin proprietatile tehnice ale acestora si designul ambiant, cu siguranta nu vor trece cu vederea de catre cei din jur.
In plus beneficiezi si de alte lucruri extra precum: garantia extinsa, accesul la zeci de aplicatii din Allview Store, asistenta si suport pentru orice neclaritate sau problema.

Gadgetul care face tot

Asculti muzica foarte des sau comunici foarte mult cu cei din jur? Sau petreci mai mult timp documentandu-te? Alungi plictiseala testand jocuri si aplicatii noi?
Daca raspunsul tau este DA, atunci clar ai nevoie de un gadget performant care sa intruneasca aceste conditii sau care sa-ti permita sa te bucuri de lucrurile tale favorite oriunde, cat mai mult timp.
Cea mai potrivita alegere pentru tine ar fi un smartphone. Este usor de utilizat, il poti utiliza oricand si oriunde dar mai mult, il gasesti la un raport senzational calitate-pret.
Cu ceva vreme in urma o prietena era in cautarea unui telefon potrivit. Desi nu este experta in detalii tehnice, stia ca-so doreste un telefon cu performante ridicate, un design simplu dar totusi elegant, o memorie interna mare si o camera care sa realizeze fotografii clare si extraordinare.
In cele din urma si-a schizitionat un Allview V1 Viper S, asadar avand-o prin preajma mai mereu, am avut suficient timp sa ma documentez despre calitatea si proprietatile acestuia.


In primul rand ecranul, usor de remarcat datorita dimensiunii impresionante de 5" IPS si cu un raspuns imediat la trimiterea comenzilor. Acest lucru asigura o claritate ridicata si totodata fiind ca prietena mea nu este o persoana sensibila si extrem de atenta, are noroc de ecranul rezistent la socuri cu protectie impotriva zgarieturilor.
Totodata camera se pare a fi extrem de incantatoare. Allview Viper detine o camera principala de 13 MP si una frontala sau secundara de 5 MP, perfect pentru a surprinde momentele placute cu ajutorul unei fotografii clare, bogata in detalii.
Acest telefon detine de asemenea un procesor quad core, adica de pana la 4 ori mai multa rapiditate in procesarea comenzilor si rularea acestora, este dual sim oferindu-ti posibilitatea de a ramane conectat chiar daca detii doua numere de telefon si are acelas sistem cunoscut si usor de operat, respectiv Android, cu o versiune imbunatatita respectiv 4.3 Jelly Bean.

Sa nu uit de memoria interna extrem de mare de 16 GB, pentru ati transforma smartphone-ul in cel mai bogat gadget, plin de tot felul de aplicatii si informatii.
Utilizatorilor de Android probabil ca li s-a intamplat sa detina si un card de memorie suplimentar pentru a beneficia de mai mult spatiu de stocare si sa fie avertizati de faptul ca nu detin suficienta memorie pentru a instala o noua aplicatie. Ei bine aceasta memorie de 16 GB ii este extrem de utila avand spatiul necesar pentru a se bucura de multimea de aplicatii favorite.


Suna bine? Atunci trebuie sa-ti marturisesc ca Toamna Bloggerilor 2015 pune la bataie un Allview si multe alte premii suplimentare, in cadrul campaniilor individuale de pe BlogAwards.
Cu cat mai multe articole in concurs, cu atat mai multe premii.
Ai nevoie doar de o pagina proprie, dorinta de cunoastere si multa inspiratie. Te-ai inscris?

Ia muzica preferata peste tot in lume!

Daca de telefon nu m-as putea dezlipi nicio clipa, atunci cand pornesc la drum imi place la nebunie sa ma delectez cu muzica favorita.
De aceea am nevoie in permanenta de o pereche de casti moderne, cu un sistem audio impecabil. Muzica trebuie traita si simtita la adevarata ei intensitate!
Castile sunt una din cele mai frecvente achizitii si sunt de nelipsit din geanta mea. Acum am descoperit si castile acestea impresionante.


Sunt niste casti cu totul inovatoare, care lumineaza in functie de ritmul piesei. Ce interesant, nu-i asa? 
De asemenea coloana sonora este de o calitate sporita, reproducand sunetele cu fidelitate. In plus ele sunt disponibile in diferite nuante de culori.
Distreaza-te si ia cu tine muzica preferata peste tot in lume. Cu siguranta aceasta pereche de casti te va scoate din anonimat si vei fi centrul atentiei.

Ce parere ai despre aceste gadgeturi? Te-ai inscris la Toamna Bloggerilor?


You May Also Like

1 comments

  1. Sunt Lungu florentina mihaela.interesant articol sa sti sunt cele mai bune telf eu am si sunt foarte multumita

    RăspundețiȘtergere