Protectie pentru smartphone-ul tau

by - sâmbătă, septembrie 26, 2015

Ne-am obisnuit cu totii cu aparitiile tehnologice din ziua de azi. O data la scurt timp apar noi produse pe piata cu caracteristici din ce in ce mai performante din punct de vedere tehnic.
Se pare ca aparitia telefoanelor Samsung a fost unul dintre cele mai bune lucruri la nivelul tehnologiei si al telefoanelor mobile.
Totodata sistemul de operare, respectiv Andoid, este de asemenea extrem de utilizat. In plus este cunoscut drept un sistem facil si unul dinte cele mai utilizate sisteme de operare la nivel global.
Gama Samsung este una dintre cele mai utilizate in cercul meu de prieteni, respectiv in familie. Fiecare detine cel putin un telefon Samsung.

De ce am ales Samsung

In primul rand datorita calitatii. Telefoanele Samsung au o rezistenta de lunga durata, sunt realizate astfel incat sa treaca cu brio de orice soc, fiind destinate tuturor persoanelor indiferent de meseria pe care acestia o practica. Totodata sistemul de operare este usor de accesat si utilizat de care toate categoriile de varsta (exemplu: mama la 66 de ani detine un Samsung de circa 4 ani, utilizandu-l in totalitate, nu doar pentru apeluri telefonice sau mesaje, cum ar crede altii).

Pentru persoanele care vor sa fie in permanenta in contact cu rudele si prietenii si care totodata sunt de nedespartit de internet, autonomia bateriei este foarte ridicata permitandu-ti sa-l utilizezi o perioada de 1-3 zile (valabil pentru smartphone-urile Samsung).
Designul este foarte fin, ecranul extrem de luminos, clar si rezistent.
Sunt enorm de multe motive pentru care si viata ta ar fi extraordinara cu un telefon mobil Samsung.

O noua achizitie

Pe Andreea, colega mea, o vad cel mult o data la doua saptamani cu un alt telefon.  Daca "minunatul" ei telefon nu "moare" in timpul unei "operatiuni" importante atunci cu siguranta va reusi din nou performanta de a-si crapa display-ul.

O vad intr-o zi cu zambetul larg pana la urechi. A reusit sa faca o noua achizitie: un Samsung Galaxy S6 edge, ultima aparitie marca Samsung.
Si cum sa nu fii fericit cand ai pe mana o asemenea bijuterie cu ecran de 5.1 inch (extrem de mare pentru necunoscatori), camera de 16 MP, ecran full HD cu afisaj extrem de clar, etc.
Si eu as radia de fericire daca as detine asa ceva (al meu e ceva mai vechi)!
Tinand cont de experientele sale cu telefoanele, am simtit nevoia sa-i marturisesc Andreei noua descoperire.



I-am spus ca trebuie neaparat sa-si achizitioneze o folie protectoare S6 edge.
Se stie ca produsele originale si de calitate se gasesc in magazinele specializate, asa ca i-am recomandat magazinul online Smart Protection.

De ce tocmai cei de la Smart Protection?

Pentru ca timpul nu-i este intocmai cel mai bun prieten si ca facultatea, respectiv job-ul nu-i permite. Oricum, ce rost mai are sa strabati drumuri pentru un produs care se gaseste la aceeasi calitate in orice stand comercial sau care dimpotriva, nu-ti satisface necesitatile si dorintele, cand il poti primi acasa?
Vasta mea interactiune cu magazinele online mi-a demonstrat ca pot economisi mai mult timp si mai multi bani, dar totodata am si garantia ca voi gasi ceea ce am nevoie la o calitate superioara.



Smart Protection declara ca satisfactia clientului demonstreaza eficienta unui magazin si determina functionarea acestuia pe o lunga durata. Totodata ei stiu cat de important este ca gadgeturile noastre sa reziste si sa functioneze perfect, iar cele mai afectate in cadrul unor incidente sunt ecranele.
Astfel s-a conceput acest magazin, accesibil tuturor, unde ne putem gasi folia de protectie corespunzatoare gadgeturilor folosite.



Folia pe care i-am recomandat-o colegei mele este de inalta calitate, realizata special pentru modelul ei de telefon.
Nu este o folie clasica si simpla, ci un nou concept care sa-ti permita sa utilizezi smartphone-ul fara griji o perioada mult mai indelungata.
Folia protectoare S6 edge este transparenta si alcatuita din 4 straturi extrem de fine cu o grosime de 0.2 mm si tripla actiune: "regenerarea" zgarieturilor fine, claritate optica si dispersare a socurilor, aderenta perfecta si anduranta ridicata.

Folia de protectia de la Smart Protection ofera siguranta dubla, atat pentru ecran cat si pentru spatele telefonului.



Marea problema a Andreei ar fi fost instalarea. Desi nu este experta in tehnologie, stie ca treaba nu e intocmai usoara si ca acest aspect necesita rabdare si experienta.

-Ar fi extraordinara, dar ar trebui sa consult un specialist sa o monteze, zise ea.

-Nu! Nu, draga mea, pachetul contine intregul kit de instalare constand in: folie, microfibra, spray, card de instalare si instructiunile de utilizare. De asemenea si filmuletele oferite de cei de la Smart Protection ii pot fi de folos astfel incat sa-si monteze singura folia ca un profesionist, fara drumuri si costuri suplimentare, i-am raspuns eu.

Voi ati incercat aceasta folie? Cum vi se pare?



You May Also Like

1 comments