Spune-mi ce mireasa esti ca sa-ti zic ce buchet ti se potriveste

by - miercuri, septembrie 30, 2015

Daca pana acum florile te-au incantat la nebunie, cu siguranta vei fi foarte selecta in alegerea buchetului perfect de mireasa. Si chiar doar te incanta frumusetea lor insa nu te dai in vant dupa ele, tot va fi o alegere extrem de importanta pe durata nuntii.
Poate ca deja ti-ai imaginat cum ai dori sa arate sau poate ca mai ai nevoie doar de putina inspiratie.
Cu putin ajutor sper ca vei descoperi ce buchete de mireasa te-ar reprezenta si totodata sper ca vei reusi sa faci cea mai buna alegere.




Mici detalii

Unii considera ca le este mai usor sa realizeze intreaga festivitate intr-o singura zi, altii prefera din motive personale sa programeze cununia religioasa la o data ceva mai indepartata fata de cea civila.
Oricare ar fi alegerea ta, buchetul de mireasa este de nelipsit si trebuie sa fie pe masura personalitatii tale.
Bazandu-ne pe acest fapt am realizat o selectie alaturi de Floraria Mobila, Ce este Floraria Mobila?

Floraria Mobila este un magazin online care iti vine in ajutor cu o gama impresionanta de aranjamente florale pentru diferite ocazii si totodata sursa mea de inspiratie.
Ai visat intotdeauna la o nunta ca in povesti insa detaliile ti se par extrem de importante si multe la numar, prea multe si nu beneficiezi inca de acel timp in care sa le acorzi atentia cuvenita?

Poate fi un motiv datorita caruia decizi sa amani cununia religioasa si petrecerea de dupa aceasta.

Floraria Mobila doreste sa-ti vina in ajutor cu un portofoliu inedit de aranjamente florale pentru diferite evenimente si ocazii, ce pot fi analizate cu usurinta din fata unui dispozitiv conectat la internet, oricand si oriunde.
Asadar iti poti organiza timpul in functie de nevoi si preferinte si totodata sa pregatesti tu insuti nunta la care ai visat.
Totul este extrem de simplu: privesti, analizezi, comanzi iar Floraria livreaza direct la usa ta in maxim doua ore. 

Nu stiu cum sa ma orientez! Ce sa aleg?

Esti o persoana romantica sau nonconformista? Esti indrazneata sau foarte sensibila?
Nu! Nu esti deloc o fire complicata ci poate putin derutata si indecisa. De asta esti astazi aici si cu siguranta te vei lumina citind cele ce urmeaza.

Romantica dintotdeauna

Esti precum un lotus, cel mai gingas si delicat suflet. Tii enorm de mult la cei din jurul tau si cu siguranta persoanele din jur deja au observat asta si se bucura enorm a au o astfel de fiinta cu suflet bland si pur in preajma lor.
Nu stiu cum va arata rochia ta de mireasa dar stiu ca adori florile la nebunie si ca vei alege cele mai minunate aranjamente si buchetul ideal.
Iti recomand buchetul de mireasa alcatuit din trandafiri albi si frezii. Trandafirii albi simbolizeaza dragostea pura, mini trandafirii puritatea iar freziile inocenta. 
Rebela si nonconformista

Iti plac lucrurile unice si pline de bun gust. Vei cauta intotdeaua sa te reprezinte intru totul. 
Intr-adevar, este un eveniment extrem de important si unic in viata ta, iar cei apropiati cu siguranta te vor coplesi cu sfaturi, idei care mai de care, fiecare dupa preferintele proprii.
Insa stiu ca cel mai probabil pentru a nu-i face sa se simta prost, ii vei asculta dar vei respecta propriile tale principii, pe care ti le-ai impus atunci cand ai stabilit evenimentul.
De aceea eu iti recomand un buchet de flori inedit, realizat din combinatie de trandafiri rose accesorizati cu pene. Asta da nonconformism! Este unic, rebel si te reprezinta intru totul, nu crezi?


Rafinata si eleganta


Sunt convinsa ca esti la curent cu toate lucrurile in materie de moda si frumusete, infatisarea ta fiind una pe masura. Iti iubesti corpul si personalitatea iar sedintele de infrumusetare, orele petrecute la cumparaturi in mall cat si clipele de relaxare in cele mai elegante localuri fac parte din rasfatul tau.
Cu siguranta nu esti usor de multumit insa acest lucru nu este si imposibil de realizat.
Buchetul tau de mireasa trebuie sa fie splendid si unicat, ceva cum nu s-a mai vazut vreodata. De aceea cred ca hortensiile in combinatie cu mini trandafirii si cu Phaleonopsis (orhidee) vor realiza un buchet minunat care va reflecta eleganta, pasiunea si gradul de apreciere a tot ceea ce este cu adevarat frumos.
Sunt convinsa ca vei face furori si ca vei avea un buchet de invidiat!

Simpla si fermecatoare


Tu adori lucrurile simple si de efect! Consideri ca jocul de culori si de sortimente poate fi uneori o combinatie nu intocmai reusita si de aceea nu iti va fi greu sa te decizi asupra buchetului de mireasa! Uneori lucrurile simple fac diferenta iar tu deja ai demonstrat potentialul tau fermecator.
Ai gasit barbatul visurilor tale si acum poti sa-l surprizi cu un buchet simplu realizat din trandafiri albi si orhidee.


Este un aranjament extrem de simplu si rafinat. Va atrage toate privirile, nu mai mult ca zambetul si fericirea ce o va emana chipul tau la momentul respectiv, cand el te va conduce cu mandrie catre altar.


Un buchet si pentru nasa

Nasii vor fi parintii vostri spirituali, probabil si unii dintre cele mai emotionante persoane ce vor asista la nunta. Sunt convinsa ca vor face tot ce le sta in putinta pentru a va ghida catre o familie unita si fericita. 

Arata-i nasei de cununie cat de mult o iubesti si ofera-i prin intermediul unui buchet de flori special ales pentru ea. Transmitei prin intermediul alegerii tale toate gandurile si sentimentele pe care poate nu ai avut curajul sa i le impartasesti fata in fata. 


Cu siguranta o vei surprinde placut si v-a fi extrem de impresionanta de gestul facut.

Floraria Mobila iti pune la dispozitie o multime de buchete nasa din care sa alegi. Cu siguranta il vei alege pe cel mai bogat si mai frumos!




Tu ce personalitate ai? Ce buchet ti se potriveste?


You May Also Like

1 comments

  1. eu am avut un buchet din trandafiri rosi cu trandafiri albi si cu floarea miresei! <3 pupici

    RăspundețiȘtergere