Ai nevoie de un echipament sportiv de calitate? Iata de unde-l poti obtine!

by - marți, octombrie 27, 2015

Ca simplu amator de sporturi cauti sa-ti alegi articole sportive de cea mai buna calitate. La indemana tuturor si printre cele mai utilizate articole sportive se numara adidasii.
Ce inseamna de fapt pentru noi artcole sportive de calitate?
Un echipament profesional sau un produs sportiv de performanta, se caracterizeaza prin rezistenta de lunga durata si comoditate pe parcursul intregii zile, reprezentate de catre o marca de renume cunoscuta pentru beneficiile oferite clientilor prin intermediul produselor.

Acum echipamente sportive de performanta si in online!

Mihai nu este intocmai un amator al sporturilor, ci dimpotriva, un sportiv profesionist. Are nevoie intotdeauna de articole care sa-l ajute sa se antreneze, mentinandu-si in acelas timp un nivel ridicat de confort.
Ca orice sportiv de performanta care se antreneaza pentru campionatele importante din care doreste ca oricare altul sa iasa invingator, acesta isi achizitioneaza echipamente de la cele mai renumite firme precum: Nike, Adidas, Reebok, etc.
Desigur, ii este foarte usor sa gaseasca o fereastra libera si sa mearga in mall sau prin zonele limtrofe care-i sunt in drum spre casa sau sa intre in aceleasi magazine de unde isi achizitioneaza incaltamintea in mod obisnuit.
De data aceasta el a ales sa schimbe putin lucrurile si a descoperit magazinul online care ii ofera tot timpul din lume pentru antrenament si odihna, in timp ce echipamentul sau se afla in transport catre el: Boutique Mall.

Boutique Mall este un magazin online plin de echipamente sportive pentru profesionisti: de la articole de imbracaminte, la incaltaminte alergare si accesorii sportive.
Mihai s-a documentat putin despre cum sta treaba cu acest magazin online, realizand in cele din urma si o comanda .
Dar ce l-a determinat pe Mihai sa realizeze o comanda de pe Boutique Mall si nu din alt magazin online sau din magazinele fizice obisnuite?

De ce sa alegem Boutique Mall?

Accesarea magazinului

Mihai a avut surpriza de a se intalni cu o interfata prietenoasa si simpla. Fiecare clasa de articole sportive este grupata corespunzator si poate fi usor descoperita si cu ajutorul casutei de cautare.
Pentru cei care nu au comandat niciodata dintr-un magazin online este foarte important ca acestia sa ajunga la domeniul fata de care manifesta interes si sa descopere produsele dorite.

Gama diversificata. Marcile de renume.

Apeland dintotdeauna la articole sportive de inalta calitate, acesta s-a orientat catre marcile cunoscute si frecvent utilizate: Nike, Adidas, Puma, etc.
Casuta de referinta situata in stanga paginii faciliteaza cautarea, oferindu-ti posibilitatea de a selecta si de a ti se afisa doar marcile care te intereseaza.

Marimea potrivita

In general, barbatii au dimensiunea piciorului mai mare, prin urmare si marimea va fi pe masura. Sportivilor le este cel mai greu sa-si gaseasca incaltamintea potrivita, datorita marimilor mari de care acestia au nevoie. Mihai poarta marimea 46. Care a fost surpriza sa? A gasit nu doar o pereche, ci chiar mai mult de trei perechi de adidasi cu marimea 46, ce rareori se intampla in alte magazine.
In mod obisnuit se comercializeaza marimile de uz general, care au o pondere mai ridicata in randul cetatenilor. A fost ziua lui norocoasa!

Pe masura asteptarilor

Nu l-am mai vazut niciodata pe Mihai asa! A asteptat coletul cu emotii, asa cum obisnuim s-o facem noi, femeile.
Coletul i-a fost livrat direct acasa, prin intermediul serviciului de curierat rapid, care s-a ocupat cu profesionalism.
Cred ca a ratacit vreo 2 ore prin magazin ca sa se hotarasca ce marca sa aleaga. Adevarat, in magazinele fizice era ceva mai limitat, A fost foarte indecis intre o pereche de incaltaminte marca Adidas si o pereche Nike. 
In 2014 Adidas a sponsorizat echipa Germaniei care a castigat Cupa Monmdiala din 2014. In schimb, Nike sponsorizeaza un numar mai mare de cluburi sportive fata de Adidas, insa acestia detin o cifra de afaceri mai mica si usor apropiata fata de Adidas.

Alegerea i-a fost extrem de dificila caci fiecare marca este realizata sub forma unui concept, cu aceleasi scopuri la care viseaza si Mihai, cand face o noua alegere: victorie, confort si siguranta.
In cele din urma s-a ales cu o pereche de incaltaminte Adidas si are posibilitatea de a-i returna in termen de maxim 14 zile de la data primirii.

Totodata Mihai a avut posibilitatea de a comanda cum i s-a parut cel mai simplu (comanda online, telefonic sau prin mail) si de a plati asa cum i se potriveste (ramburs la primirea coletului, cu cardul sau prin ordin de plata). Voi cum preferati?


Acum Marius se declara satisfacut de alegerea facuta si recomanda cu incredere magazinul online Boutique Mall sportivilor de performanta si nu numai.

You May Also Like

1 comments