Chic autumn with SheIn

by - sâmbătă, octombrie 31, 2015

Zilele trecute am primit noua comanda SheIn. De data aceasta nu am ales doar un produs, ci doua piese fabuloase pe care vi le prezint cu mare entuziasm si sper sa va placa.
Cred ca este una dintre cele mai reusite alegeri, care ma satisfac din toate punctele de bedere: marime, culoare, model.


Balerini:goo.gl/QA8jjh
Vesta:  goo.gl/68gr2b

In saptamanile ce urmeaza mai astept o comanda cu un produs foarte drag mie si delicios. Sper din tot sufletul ca nici acela sa nu ma dezamageasca. In plus, am mai pus ochii pe o rochie marca SheIn care cu sigurana va fi inclusa in comanda de saptamana viitoare. Abia astept sa va prezint produsele ce le voi primi. Pana atunci sper sa va placa ceea ce veti regasi astazi, in aceasta postare.
Alegerile au fost facute dupa dorinte si placeri, fiecare element avand cate ceva ce eu cautam si sper ca si voi.


Alegerea nr. 1: Balerini

Am gasit in urma cu mult imp o pereche de balerini tare dragalasi din catfea, pe care mi i-am dorit la nebunie si am avut in sfarsit ocazia de a-i obtine.


Am ales acesti balerini datorita modelului dragut de pisica (ador pisicile). Desi afara este frig de ingheata apele, mi-am facut curaj sa-i probez doar cat sa vii prezint, dar cu siguranta voi fi in centrul atentiei cu ei la primavara-vara.


In zona mea nu prea sunt persoane care realizeaza comenzi (in afara de colega mea de facultate care s-a indragostit de aceste pisicute si care a realizat mai multe comenzi pana in prezent pe SheIn si detine cateva produse identice), deci tot ce e posibil sa atrag priviri cu acestia si sa fac furori.


Am ales marimea 36 si va spun sincer ca imi era foarte frica ca nu mi se vor potrivi. Vara aceasta am jonglat cu marimile intre 35-36. Se pare ca alegerea a fost perfecta, deci marimile la aceasta pereche se potrivesc. Daca va plac puteti comanda cu incredere marimea care vi se potriveste.
Modelul mi se pare foarte simpatic, jucaus si catifelat. Talpa este realizata in stil ortopedic, cu o "unflatura" de la calcai pana la buricul talpii, ce asigura un mers confortabil si relaxant.


Avand in vedere ca sunt noi, ma strang putin in fata si la spate, insa imi plac ca sunt bine consolidati pentru mersul meu ciudat caree are obiceiul de a stramba peretii papucilor intr-o parte in maxim jumatate de ora de la purtare.
Sunt unici, simpatici si confortabili. Ce sa-mi doresc mai mult? Cum vi se par?

Alegerea nr.2: Vesta de blana

Sincer va zic ca probabil daca ati surprinde-o pur si simplu pe site v-ar da culoarea de gandit si nu ati comanda-o. Sincer pe mine m-a atras lungimea. Imi doream o vesta de blana dar ceva mai lunga, undeva pana pe la fund.


Mi-am zis sa incerc desi in prezentare vesta pare a avea nuanta roz-mov.
Mi-am dorit si m-am bucurat enorm cand am vazut ca nu este nuanta din poza, ci o culoare de pamant, un maro linistit.

                                    
           

Am ales marimea S care se aseaza lejer, nici mulat nici foarte larg. Este calduroasa si confortabila. Desi nu are sistem de inchidere, merge eprfect accesorizata cu o curea subtire, de nuanta asemanatoare sau neagra, aurie.

             


Eu cred ca e perfecta atat pentru o plimbare cat si pentru o iesire in oras cu fetele, mai ales ca vremea nu este deloc prietenoasa. Daca vrei sa fii chic si eleganta, totodata sa te simti si confortabil, ar trebui sa o alegi.



Cum vi se par alegerile de data aceasta?

You May Also Like

5 comments

  1. Imi place mult vesta, mi-am comandat si eu una de pe alt site, dar e mai scurta, iar espadrilele sunt tare dragalase.Iti sta bine.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Ella. Mie imin plac lucrurile ceva mai lungi si asa cum spuneam si in articol, ma bucur enorm ca e lunga, maro si foarte calduroasa. Chiar ti-o recomand. Cat despre pisicute, is tare blande <3.

      Ștergere
  2. Super tinuta! foarte draguta vesta dar pisicutele mi-au intrat la suflet! sa le porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere