Evolio xWatch: Alegerea inteligenta a iubitorilor de gadgeturi

Sunt o impatimita a celor mai noi gadgeturi apararute. Imi fac viata mai usoar prin multitudinea de functii pe care acestea mi le pun la dispozitie si cu siguranta si restul lumii este de acord cu acest lucru.

Recent am descoperit ca a avut loc lansarea unui gadget foarte fain chiar cu mai multe functii decat cele cu care ne-am obisnuit: Evolio xWatch.
Mi-as dori la nebunie un astfel de gadget desi am o sumedenie de aparitii care ma ajuta destul de mult.

De ce acesta? Ce are atat de special?

In primul rand este un smartwach. Am obiceiul de a fi atat de aiurita incat sa imi ratacesc telefonul fix atunci cand am mai mare nevoie de el. In plus este si foarte elegant, avand si o greutate extrem de mica. Mereu am gasit extrem de interesanta aparitia telefoanelor ceas iar Evolio xWatch imbunatateste cu mult imaginea clasica si proprietatile primelor astfel de gadgeturi aparute..

Sunt obisnuita sa epuizez la maxim un astfel de gadget multifunctional. De obicei sunt invatata sa am mainile pline oriunde ma deplasez. In cel mai sigur mod te va bufni rasul cand vei vedea pe strada un bat mergator, cu doua traiste dupa el, intr-un umar un rucsac si pe celalalt o geanta, iar la sub brat, cateva caiete si un dosar care aproape le imprastii.
Nu am reusit nici pana acum sa-mi comprim nevoile intr-un bagaj mai mic. Imagineaza-ti cand in tot acel timp in care ma zbat sa nu pierd nimic si in acelas timp primesc vreo zece apeluri iar prin jur nu exista nicio banca pe care sa ma/le asez.
De obicei eu le numesc apeluri la cele mai nepotrivite momente si imi produc o stare de iritatie.
In mod obisnuit ma vei surprinde aproape toata ziua ascultand muzica si stand pe internet, conversand cu o gramada de colaboratori. Trist este faptul ca bateria telefonului meu scade vazand cu ochii si maore, fix in cel mai important moment.
Acest Evolio inteligent este la fel de surprizator ca si tableta Evolio pe care o detin inca de la inceputul anului. Are un ecran perfect, se vede impecabil iar aplicatiile functioneaza struna. Va recomand si Evolio x8. Are si o tastatura fantastica ce se conecteaza prin bluetooth.



 Bateria are o autonomie ridicata, cuprinsa intre 2 si 5 zile, mult mai mult chiar si decat telefonul meu.
Apoi, ca sa fiu sigura ca nu raman fara el, ceasul are o caracteristica foarte interesanta: functia antifurt. Cu un asa gadget cred ca la toti ne este frica sa-l utilizam prea des, nu care cumva sa puna altii ochi rai asupra sa. Este extrem de inteligent pentru oamenii inteligenti care stiu sa faca cele mai bune alegeri! Il vreau, il vreau!
Are un ecran tactil de 1.22″ FQVGA si o rezolutie wow de 240*204 pixeli. Vezi orice detaliu precum intr-un glob de sticla.
Daca e careva prea pretentios legat de imagini, teme, acesta are un set predefinit de noua teme incitante si pline de viata. Cu asa rezolutie si ecran, oligat ma va atrage una.
In plus, ma ajuta sa am grija mai multa de mine si de sanatatea mea. Recunosc faptul ca de cele mai multe ori ma gandesc doar la termenele si proiectele ce le am in desfasurare. Renunt la orice alte nimicuri si le planific astfel incat sa le stiu pe toate gata exact la termenul stabilit.


Totusi nici sanatatea nu ar trebui lasata de izbeliste, ceea ce imi este cam greu sa mai tin cont si ma impac de cele mai multe ori cu ideea unei zile pline de munca si obositoare. Ceasul xWatch de la Evolio ajuta la masurarea parametrilor normali monitorizand ritmul cardiac, consumul caloriilor, are o functie prin intermediul careia imi aminteste ca mai am nevoie de un somn bun sau de o perioada de relaxare etc. Este precum un mini doctor personal. De obicei eu ajung la doctor in cele mai nasoale momente si este altfel cand am alaturi pe cineva care sa-mi aminteasca care-mi sunt limitele pentru o viata mai indelungata.

Pe deasupra este un produs romanesc. Va vine sa credeti? Evolio este printre singurele companii ce produc produse romanesti de calitate la un pret extrem de rezonabil. De ce sa importam cand putem sa exploram ceea ce avem si noi?


Asadar aceasta noua aparitie cu siguranta este una dintre cele mai moderne si inteligente. Imi doresc unul la nebunie! Sper ca Mos Craciun sa vada articolul asta si sa mi-l aduca in dar. Anul acesta am fost extrem de cuminte!

Voi ce oferiti in dar de Craciun anul acesta?

Comentarii

  1. Hey there! I could have sworn I've been to this blog before but after
    checking through some of the post I realized it's new to me.
    Anyways, I'm definitely delighted I found it and I'll be
    book-marking and checking back frequently!


    Also visit my homepage: cara merawat rambut rusak

    RăspundețiȘtergere
  2. super tare! abia astept sa vina mos Craciun! :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare