Marius vrea telefon nou. Ce sa-i recomandam lui Marius?

by - sâmbătă, octombrie 31, 2015

Marius, autorul paginii Blogatu pe care o urmaresc de foarte multa vreme, s-a gandit sa-si achizitioneze un nou telefon. Daca veti urmari pagina sa personala, veti observa ca Marius este un mare cunoascator de gadeturi si ca a testat o multime de gadgeturi proaspat aparute pe piata. Din articolele sale ne putem da seama care sunt cele mai reusite gadgeturi de la momentul actual si care ni se potriveste cel mai bine, in functiile de asteptarile si cerintele pe care le avem.


Si pentru ca Marius a incercat atat de multe produse, acum este putin derutat si are nevoie de ajutorul nostru sa-i recomandam cel mai potrivit telefon. Evident, eu nu i-as recomanda un simplu telefon, ci un smartphone, caci e la moda sa ai unul si iti ofera o multime de facilitati.
Cand pornim in alegerea unui telefon mobil, ne intereseaza anumite aspecte, acestea fiind in topul cerintelor cand pornim la treaba. Marius ne ofera un singur indiciu: vrea un Alview.
De aici tine de noi, respectiv de mine, sa-i recomand lui Marius un gadget potrivit marca Alview, care sa-i satisfaca nevoile.

Ce-i recomand lui Marius

Am cercetat putin piata telefoanelor Alview si cred ca am gasit modelul potrivit. In primul rand vreau sa specific faptul ca Marius a ales unul dintre cei mai buni producatori. Alview face parte dintre companiile romanesti ce produc si distribuie gadgeturi romanesti la preturi accesibile (chiar foarte mici) si de calitate ridicata. De ce sa apelam la producatorii autohtoni cand tara noastra produce asemenea produse exceptionale? Felicitari Marius!
Totodata, Marius are la dispozitie un buget maxim de 1000 de lei. Este foarte important sa gasim un smartphone extrem de inteligent care sa-l multumeasca pe Marius si sa raspunda nevoilor acestuia, in limita bugetului disponibil. 
Alview detine un portofoliu extrem de larg pentru cei ce detin o limita de buget de 1000 lei, deci alegerea este destul de dificila. Si sa stiti ca de cele mai multe ori pretul nu are importanta, ci performanta si calitatea produsului.
Cea mai potrivita alegere mi se pare Alview X2 Soul Mini, una dintre cele mai noi aparitii Alview, cunoscut drept cel mai subtire telefon din Romania.

De ce ii recomand lui Marius Alview X2 Soul Mini

Acest smartphone are un ecran destul de mare pentru iubitorii de gadgeturi moderne de 4.8 inch si o rezolutie de HD 1280x720 px, oferindu-i o claritate ridicata.
Culorile sunt foarte vii si profunde permitandu-i sa testeze cu placere orice aplicatie, video, foto, mediul online si mai ales jocurile.

Cu siguranta smartphone-ul pe care il va alege va avea nevoie de o memorie mare de stocare. Cu siguranta Marius are o multime de amintiri pe care si le poarta alaturi in expeditiile sale. Asadar memoria interna de 16 GB o consider suficienta pentru a-si aduna la un loc imaginile, clipurile video, chiar si jocurile, pentru momentele de relaxare.


Unde ai vazut tu blogger adevarat care sa nu-si verifice pagina de cel putin 20 ori pe zi? Dar unde ai mai vazut sa fie un pasionat de gadgeturi, care nu sa fie conectat in permanenta la retelele de socializare?
Pe langa faptul ca este un blogger foarte activ, acesta sustine o intreaga comunitate de bloggeri si se afla in contact permanent cu producatorii si distribuitorii de produse, dar si cu restul colegilor bloggeri.
Fiind dotat cu un procesor Octa Core de 1,7 Ghz, navigarea pe internet cu ajutorul Alview Soul Mini este mult mai usoara, iar accesarea si prelucrarea datelor este de pana la 21 Mb/s, realizata intr-un timp foarte scurt cu ajutorul memoriei RAM de 1G.
Sistemul de operare este binecunoscutul Android, o interfata foarte prietenoasa si usor de accesat de catre toti utilizatorii.

Cu siguranta Marius cauta ca noul sau telefon sa aiba si o camera destul de performanta. Soul Mini are printre multe altele o camera inzestrata cu autofocus, face detection, face beauty, smile shot, etc. Pentru Marius fotografia va deveni cea mai mare pasiune realizand cele mai speciale si distractive fotografii.
Il poate utiliza pentru a face tot ceea ce-i place, inclusiv sa asculte muzica preferata ore in sir sau sa realizeze conexiuni prin intermediul hotspotului catre oricare alte gadgeturi,


Toate aceste performante sunt incluse intr-un smartphone cu o grosime de doar 5.15 mm, o greutate de numai 97 g si un design extrem de fin, elegant si placut la atingere.


De asemenea este unul dintre putinele telefoane dotat cu Gorilla Glass 3, ce asigura o protectie imbatabila din sticla impotriva zgarieturilor, atat pe fata cat si pe spate.


Cum vi se pare smartphone-ul ales? Voi ce i-ati recomanda lui Marius?

You May Also Like

5 comments

  1. Excellent items from you, man. I've be aware your stuff
    previous to and you are just too magnificent. I actually like what you have obtained here, certainly like what
    you're saying and thhe way in which by which you saay it.
    You're making it entertaining and you continue to take care
    of to keep it wise. I can noot wakt to learn far more fom you.
    This is actually a wonderful website.

    Here is my web blog; cara merawat rambut rusak

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-as dori si eu un telefon nou si telefonul recomandat de tine are caracteristici ok! As vrea sa il testez si eu un pic sa vad cat de bine se misca :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine chiar ma tenteaza sa-l achizitionez. La cat de neindemanatica sunt, al meu are ceva probleme la display.

      Ștergere
  3. super telefonul! mi-as dori si eu unul nou! nu mi-ar strica! :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am Alview..sincera sa fiu..este x2soul si i se blocheaza softul

    RăspundețiȘtergere