OODT: New autumn outfit

by - marți, octombrie 27, 2015

Saptamana trecuta am primit cea mai recenta comanda Romwe. Atentie, nu este si ultima!
De mult sunt in cautarea unei geci perfecte din imitatie. Din pacate nici de data acesta nu pot zice ca am gasit acul in carul cu fan, dar se apropie de ceea ce imi doream.
In ciuda faptului ca am comandat in ultima vreme o multime de geci si jachete, nu m-am putut abtine sa nu o aleg si pe aceasta.



Ador nuantele de maro-auriu si desi crezand ca asta voi primi, realitate nu a coincis de data aceasta cu ceea ce povesteau fotografiile.
Totusi, nuanta bej nu m-a deranjat foarte tare, fiind chiar o culoare placuta. zic eu. Ca de obicei, am ales marimea S.
   

Este undeva la mijloc: nici foarte mare dar nici chiar fixa, asa cum mi-as fi dorit. Am impresia ca la maneci vine ceva mai larg si mi-as fi dorit din acest punct de vedere sa fie mai apropiata de corp. Cred ca voi incepe sa-mi comand marimea XS la geci, pentru a ma asigura ca marimea nu mai este o problema. Sper doar ca urmatoarea alegere sa nu fie atat de mica incat sa nu ma cuprinda. Recunosc faptul ca nici n-am masurat inainte de achizitie. Vom vedea surprizele urmatoarei comenzi ceva mai incolo!
           


Am ales pentru sedinta foto un outfit mai simplu: o pereche de jeans cu taieturi, o bluza simpla neagra si o pereche de tenisi, care mie personal imi sunt foarte dragi fiindca sunt comozi si totusi au o tenta de pantofi usor eleganti. Evident de nelipsit este si geaca, care daca nu ar mai fi fost, nici acest articol probabil nu ar mai fi existat.

       


Este destul de grosuta, materialul bine consolidat si cel mai tare imi plac valurile de la spate (clos-ul). Aceasta creatie este cu totul si cu totul unica! Cred ca scoate intr-un mod pozitiv formele in evidenta si ca este o piesa de rezistenta ce ar merge la multe combinatii.


Azi sunt ceva mai obiect cu detaliile, asadar pozele vor spune totul.

Voua cum vi se pare? Cu ce ati asorta-o?

You May Also Like

3 comments