Bratara Soufeel: Cel mai apreciat accesoriu

by - luni, noiembrie 02, 2015

A trecut mai bine de o luna de cand am primit prima si cea mai superba bratara marca Soufeel.
La primele ore ale diminetii, cand ma trezesc, privesc catre ea, cand adorm la fel, cand ma plictisesc etc.
Ideea este ca-mi e tare draga si ca ador stralucirea pietrelor si a argintului frumos lucrat. Asa cum v-am mai zis si in articolul anterior, Soufeel mi-a oferit o bratara si cinci charm-uri(pandantive) la alegere, din argint.  


Am ales 5 modele foarte diversificate cu cristale swarovski, sticla de murano si un charm filat cu aur de 14k.
Accesoriile Soufeel corespund intru totul cu cele de la Pandora doar ca se afla sub o alta marca si la un pret mult mai accesibil. Sunt minunate si de aceea am decis sa le fac o surpriza celor dragi, oferind cadou doua dintre charm-uri.
Toata lumea a apreciat-o si mi-au cerut mai multe detalii despre aceasta.


Ambalajul

Despre acest aspect n-am apucat sa va zic prea multe in articolul anterior. Se apropie luna cadourilor si o bratara Soufeel ar fi ceva extraordinar, credeti-ma pe cuvant. Totodata vreau sa dau startul la cadouri asa ca am pregatit deja unul pentru voi despre care veti afla la finalul acestui articol.


Charm-urile au venit ambalate individual in pungute. Apoi, toate acestea au fost asezate in superba cutie de cadou. Este extrem de eleganta si impresionanta, asa cum puteti observa. Bonus, am primit si o punga de cadou si un servetel special pentru curatare.
De la mine primesc nota 10++ pentru ambalare. Cu siguranta un astfel de cadou va starni hohote de lacrimi, fericire si zambete.

Bratara Soufeel

Am ales o bratara de start simpla, pe care am accesorizat-o cu cele 5 charm-uri alese. Exista si variante predefinite, voi o puteti alege pe aceea care va surade mai tare.


Este extrem de finuta si are un sistem de prindere extrem de bine realizat. Este foarte greu sau chiar imposibil sa rupi sau sa pierzi o asemenea bratara.



In plus, inclusiv aceasta este personalizata, aceasta fiind realizata pe dimensiunea incheieturii mele, la care am mai adaugat cca 1 cm pentru charm-uri.
Este minunata si o gasiti aici la un pret special.

Charm-uri

Asa cum va spuneam am ales 5 charm-uri dintre care doua le-am oferit cadou:

  • Charm-ul norocos al lunii de nastere: am ales acest charm datorita faptului ca detine drept semnificatie luna in care am privit pentru prima oara lumea de afara. Cristalele sunt de culoare mov si stralucesc intreaga zi. Este unul dintre preferatele mele. Cauta si tu charm-ul zilei tale de nastere aici.

  • Labuta de urs: ador animalele si tot ceea ce are legatura cu acestea. Ma simt mandra sa am un asemenea charm ce iese in evidenta si care le arata celor din jur despre dragostea, grija si respectul pe care il afisez fata de acestea. Cred ca este unul dintre cele mai evidentiate charm-uri si de asemenea unul dintre cele mai stralucitoare. Daca esti un iubitor de animale, charm-ul preferat se afla aici.

  • Stelele: am inceput de ceva vreme sa viu ceva mai activa, sa visez si sa lupt pentru a-mi implini visele. Stelele imi amintesc in fiecare zi cat de important este sa ai vise si sa speri ca intr-o zi vor deveni realitate. Se pare ca din momentul in care Soufeel a intrat in viata mea, o multime de vise au devenit realitate si am o dispozitie mult mai buna. Crezi ca ai nevoie de steaua ta norocoasa? Ia-o de aici.

Vreau sa subliniez faptul ca dupa ce am primit si am inceput sa port charm-urile, am o perioada destul de norocoasa, mi s-au implinit multe dorinte si au inflorit multe colaborari la care visam in trecut.I'm so happy with my Soufeel!

Asa cum va spuneam, am oferit in dar doua dintre charm-uri, una prietenului meu si altul mamei sale. De-a lungul perioadei in care cei doi le-au primit in dar, au avut loc ceva schimbari. Ca e coincidenta sau magie datorata energiilor pozitive, n-am de unde sti, dar viata lor este ceva mai colorata si cred ca este o poveste de care ar trebui sa stiti si care va poate oferi niste detalii legate despre ce ati putea oferi in dar odata cu acestea.

  • Mana lui Hamsa/Fatima: Aceasta a ajuns in dar la prietenul meu care stia ca le voi primi. De mult nu -am mai achizitionat ceva si devine chiar gelos printre cate atentii primesc. A fost extrem de bucuros, ba chiar ma intreba zilnic cand voi primi coletul. A fost extrem de entuziasmat stiind ca isi va primi propriul charm norocos. Cand l-a primit, a fost extrem de fericit si incantat, dar si impresionat de finetea acestuia. Totusi, el este si genul de persoana axata pe lucrurile spirituale si totodata se considera ca mana lui Hamsa este aducatoare de noroc, fericire si bunastare. De asemenea si pe aceasta o gasiti la Soufeel.

  • Delfin si sticla de murano: Acesta a mers cadou catre mama sa. A fost o surpriza incredibila pentru ea, mai ales ca in urma cu doua saptamani, inainte de a ajunge, a fost si ziua ei de nastere. Aceasta a afirmat dupa o saptamana ca de cand la primit a avut cea mai frumoasa si cea mai norocoasa perioada din viata ei: au inceput sa apara oferte catre noi job-uri, s-a simtit mai bine, viata ei s-a imbunatatit in special din punct de vedere financiar (ceea ce si avea mare nevoie, ca multi dintre noi). 

  • Prin urmare, charm-ul Soufeel pe care aceasta il poarta ca medalion, i-a adus numai fericire si bucurii. Totodata acesta este cel mai fr6mos charm dintre toate si contine elementul ei preferat: delfinul. Ea iubeste delfinii, precum iubesc eu animalele, in special cele pufoase ca cainii, pisicile, ursuletii etc. Daca va place si vi-l doriti, il puteti achizitiona de aici.

Coincidenta sau nu, charm-urile au adus un strop de fericire si noroc. Cert este ca le-am oferit din toata inima si ca ma bucur ca am reusit sa fac doi oameni extrem de fericiti.

     

Va povesteam la inceput si de un mic cadou. Am pentru voi o reducere de 5% pentru comanda voastra Soufeel. Asadar, daca doriti sa achizitionati ceva pentru voi, sau sa oferiti un cadou special, nu uitati sa introduceti codul BLOG5.
Totodata tin sa pecizez faptul ca cei de la Soufeel ofera o garantie de 365 zile timp in care indiferent de incoveniente poti returna pachetul si ai transport gratuit la orice comanda de peste 50euro.

Acestea fiind zise, sunt tare nerabdatoare sa aflu cum arata achizitiile voastre Soufeel si ce parere aveti despre acestea.

You May Also Like

2 comments