Seductia dintr-o sticla de parfum

by - vineri, noiembrie 20, 2015

Este chimie intre priviri, intre corpuri aflate sub fiorii de atractie, jocuri de seductie realizate cu si fara voie. Daca mai era un mit probabil ca ramanea de domeniul legendelor. Asa se pare ca aceste legaturi nu sunt doar niste simple vorbe aruncate in vant.

Ce inseamna seductia pentru fiecare dintre noi? Un joc de priviri? Sau poate un joc de cuvinte si gesturi pline de romantism?

Cert e ca si parfumurile au rolul lor. Esente puternice sau mai usoare, adevarate jocuri de arome florale, fructate si piperate, iti iau mintile transformandu-se in afrodiziace.

Parfumurile reprezinta cele mai cautate si achizitionate produse. Niciodata nu e prea mult sa adaugi inca unul la colectie. Daca deja am incercat niste arome care ne-au surprins sau apare o noua marca ce mai este si la promotie, cu siguranta noi femeile nu vom rezista tentatiei si vom achizitiona chiar doua de acelas fel.
Nu stiu ce parere au alte domnisoare, insa eu cred ca parfumurile reprezenta o tentatie principala: de la oferte la arome, de la atentiile pe care ni le putem oferi noua insine drept o rasplata pana la cadourile pentru cei dragi.
Oricat de accesibila ar fi alegerea, nu zice nimeni ca este intotdeauna usoara. Fie care isi gaseste seductia in propriile arome care ne definesc.
Eu spre exemplu, obisnuiesc adesea sa folosesc parfumuri barbatesti. Pentru femei sunt enorm de multe esente dulci si fructate. Imi place sa fiu mai altfel.
 Majoritatea esentelor sunt dulci, mai putin posibil sa mi se potriveasca sau sa-mi persiste, de aceea de cele mai multe ori apelez la sertarul cu esente ale sexului masculin.

Mereu mi-am dorit sa se creeze arome noi sub forma unei combinatii dintre cele doua. Putin tabac, niste patchouli, tonka si putina vanilie acompaniata de aroma vaniliei. Oare ce ar iesi?

Ideea principala este ca am simturile ascutite si ca simt cu usurinta o persoana parfumata si seducatoare. Prin ochii mei, aroma seductiei este puternica si usor masculina, cu incredere in sine si plina de pasiune. Parfumurile pe gustul meu sunt un mijloc atractiv si deseori ma atrag catre purtator, ma indeamna sa cunosc misterul din spatele esentelor sale. Creeaza o relatie si un mijjloc de atractie, de acolo jocul e mai frumos si pasii curg de la sine.

Adesea ma napustesc asupra parfumurilor barbatului de langa mine, ceea ce nu-i face prea multa placere. Unora li se pare iesit din comun, ceva uimitor, insa marea lui problema este cantitatea. Parfumurile sale cele mai bune parca nu sunt niciodata indeajuns cat sunt eu prin preajma.
.


Totusi am facut o descoperire noua care pare a fi perfecta cat sa ne satisfaca pe amandoi. Daca prin talentul si vocea mostenite de la tatal sau, Enrique Iglesias a reusit sa descopere cum isi poate seduce fanii prin muzica, noua creatie a acestuia si noua sa piesa de rezistenta se ascunde in doua sticle elegante si senzuale, cu note fresh si florale.

La cererea fanilor a avut loc debutul unei editii de parfumuri duo, pentru el si ea, astfel incat chimia pentru muzica dintre el si fani sa se mentina in timp si totodata sa puna bazele chimiei si intre fani.
Deeply Yours fragrances amorteste simturile si le cuprinde intr-un joc al seductiei de neuitat. Avand in vedere ca este si o semnatura masculina ale unui artist care intotdeauna mi-a transmis emotie prin creatiile sale, cred ca noua editie de parfumuri sunt raspunsul la problemele noaste.



Sa potolesti o femeie si un barbat in acelas timp nu mi se pare a fi o misiune usoara. Cu toate acestea, cand esentele Coty se aduna, simturile o iau razna si ofera unicitate purtatorului. Nu m-ar surprinde ca aceasta noua creatie sa ajunga in topurile fanilor si ale cautatorilor de arome fermecatoare.

Articol scris pentru SuperBlog 2015.

You May Also Like

3 comments

  1. ai dreptate ca parfumurile se transforma in afrodisiace.In propozitia "Adesea ma napustesc asupra parfumurilor barbatului...", mergea mai bine daca puneai "mirosurilor", inaintea "parfumurilor". foarte parfumat articolu tau.

    RăspundețiȘtergere