Soacra vs. bateria auto

by - vineri, noiembrie 13, 2015

Am o bucatica de nevasta, rupta din povesti, intelegatoare din cale-afara. Nici in cele mai frumoase vise nu as fi indraznit sa-mi imaginez una ca ea. Soacra-mea insa nu e la fel de maleabila. 
De obicei are grija sa scoata in evidenta chiar si in cele mai nepotrivite momente, lucrurile care i se par ei a nu fi in regula.

Si cum scumpa mea sotie ma intelege mereu, m-a rugat sa-i fac pe plac si sa incerc pe cat posibil sa gasesc o cale sa ma impac cu maica-sa. Cum sa zici nu cand ai o dulceata de femeie care iti ofera tot ce poftesti?

Am incercat sa cad la pace cu ea si indiferent de ce are sa-mi zica, am jurat ca o voi aproba si voi face astfel incat sa-i fiu pe plac.
Timp de trei ani de zile am petrecut sarbatorile la ea. Nu a renuntat sa-mi reproseze ca intarzii mereu la masa, ca nu sunt punctual sau ca las invitatii sa ne astepte. Cum n-am reusit sa o conving ca nu pot programa sa ajunga autobuzul la ea la ora fixa, am decis cu ceva timp in urma sa-mi achizitionez o masina. Nevasta-mea a fost mai mult decat incantata, chiar daca asta a necesitat niste compromisuri. S-a dovedit totusi a fi o alegere inspirata si de mare ajutor.

Am incercat anul acesta sa organizez o vacanta surpriza pentru noi doi, in speranta ca voi scapa de dulcea soacra si ca vom putea avea niste sarbatori linistite, doar noi doi, ca pe vremuri.
Am ales drept locatie o zona de munte, insa cum lucrurile neplacute se intampla in cele mai neoportune momente, nu am reusit s-o dau la pace cu seful astfel incat sa-mi acorde o saptamana libera. 

Eu: -Acum ce ne facem?
Sotia: -Stai linistit, scumpul meu. Cu siguranta mama ne va primi cu drag, ca in fiecare an.

Si cu acelas drag pe care il am an de an, de a-mi petrece sarbatorile alaturi de mama soacra si cu dragostea ce i-o port sotiei, inca o data nu am putut spune NU.

Nevasta-mea si-a dat seama ca nu-s intocmai incantat dar cum soacra ar fi facut urat daca ar fi aflat ca nu am fi mers la ea, avand in vedere nereusita programare a excursiei, am decis sa retraim aceleasi clipe minunate, in speranta ca in sfarsit va fi o vacanta normala si minunata, asa cum visam din clipa in care noi ne-am cunoscut.

Evident, soacra ne astepta cu mare drag. Am adunat bagajele, am verificat sa nu lipseasca nimic, dar sa vezi problema adevarata: a murit bateria de la masina.

Eu: -Ce ma fac? O sa ma omoare soacra!
Sotia: -O vom suna si ii vom explica. Cu siguranta va intelege!

Sa nu credeti ce zice nevasta-mea! Mereu incearca sa-i impace pe toti si ii vorbeste de bine.

Soacra: -Era de asteptat! Cand se va trezi la realitate Costel? Unde l-ai gasit mai mama? Cum mergeti voi la drum, fata mamei? Daca se defecta pe drum? Daca vi se intampla ceva? Tragedie! Fata mamei esti painea lui Dumnezeu! Dumnezeu te iubeste si nu a permis sa ti se intample ceva rau! Daca tot sta Costel toata ziua cu nasul in telefon, zii sa caute un magazin de baterii auto si sa-si rezolve problema rapid. Asa fac barbatii adevarati! 

Sotia: -Da, mama... Vom rezolva cat de curand. Iti vom da de stire.

V-ati lamurit ce de treaba e soacra-mea, nu? Trebuia sa rezolv problema cat mai rapid si sa ajung la data si ora programata la soacra-mea. Altfel o incurcam si rau de tot, credeti-ma.

Cum credeti ca am procedat?

Sa fi chemat o platforma de interventii nu era o solutie intocmai geniala. Ar fi insemnat timp si bani. Si marea surpriza era faptul ca nu aveam decat 100 lei in buzunar, restul banilor fiind pe card. Cine stie de cat timp ar fi fost nevoie.

Vecinul, taximetrist de meserie, ar fi putut incerca sa ma ajute.

-Dar oare se pricepe? Are sculele necesare?

Am zis sa nu imi bat prea mult capul si sa nu-i mai deranjez pe altii, asa ca am apelat la o metoda mult mai simpla. Am cautat pe internet si am gasit baterii auto cu montaj la domiciliu

-Perfect, mi-am zis in mintea mea.


Sincer chiar m-am minunat cand am vazut ce servicii ofera acesti oameni. Acestia pun la dispozitie clientilor aflati la nevoie baterii auto ieftine cu livrare si montare direct la domiciliu. 

Acest magazin online detine o echipa de ingineri experti care au avut in grija masini extrem de sofisticate. Asta inseamna ca sunt foarte atenti.

Cei care isi cunosc tipul de baterie auto de care au nevoie, pot utiliza motorul de cautare de pe site, cunoscand masina, marca si modelul, pentru a gasi bateria potrivita. 

Pentru cei mai neprieputi ca mine, mai putin informati si interesati de detaliile tehnice, exista si modalitatea de a-i contacta telefonic sau prin email. Expertii imi pot spune exact tipul de baterie de care am nevoie.

Oamenii astia sunt chiar fantastici! 
Cand i-am sunat sa le zic problema, m-au intrebat si de bugetul disponibil pentru a rezolva aceasta problema. Asta dovedeste faptul ca echipa BateriiAuto.net incearca sa rezolve problemele cu profesionalism, tinand insa cont de toate nevoile si de disponibilitatea noastra. 
In plus, au si o politica pe care eu o vad a fi extrem de constructiva. Atunci cand achizitionezi o baterie esti obligat sa o predai pe cea veche in schimb. 

Probabil ca te intrebi care sunt avantajele. 

Conform normelor europene, unii producatori pot vinde anumite produse doar daca ofera in loc un produs vechi, deja uzat sau defect. Acestea urmeaza a fi preluate de catre o firma de reciclare, reducand astfel poluarea cu metale grele (cum este in cazul nostru) si in acelas timp anumite parti vor fi prelucrate si vor reintra in componenta altor aparate.
Nici nu este cazul sa ma chinui sa caut un loc unde sa o depozitez pe cea veche, caci oricum mie nu-mi mai foloseste la nimic. Astfel ei ajuta la un mediu mai curat si o viata mai indelungata pentru generatiile urmatoare.

De asemenea bateriile vin la domiciliu insotite de garantie. Nu mai este nevoie sa pierd timp la service. 
Cu siguranta daca as fi incercat eu sa o schimb sau chiar daca as fi apelat la vecinul, treaba nu era asa de simpla. Bat la pariu ca vecinul m-ar fi taxat si pentru verificare si mi-ar fi cerut si o bere in plus.

Treaba am rezolvat-o extrem de simplu, mult mai usor decat odinioara, cand ma deplasam la service sau apelam la altii.

Si ce sa vezi? Am reusit sa fiu punctual si sa ajung la soacra-mea la data si ora stabilita. Tare a mai fost surprinsa soacra. Nu mai zic ce mandra a fost nevasta-mea.
Pentru prima oara in viata m-a ajutat o baterie sa inving furia soacrei. Cine ar fi crezut ca se poate intampla o asemenea magie?

Articol scris pentru SuperBlog 2015.



You May Also Like

5 comments

  1. Everyone loves what you guys are usually up too. This type of clever work and coverage!
    Keep up the good works guys I've included you guys to our blogroll.


    My blog post ... payday loans by phone (oaseimamalitv-indonesia.org)

    RăspundețiȘtergere
  2. De la soacra pleaca totul.. :)Buna ideea,mai ales ca mediul on line este in continua dezvoltare

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt LUNGU FLORENTINA MIHAELA super tare mi-a placut articolul

    RăspundețiȘtergere