Christmas wishlist sau ce as mai adauga in garderoba

by - duminică, decembrie 20, 2015

Sarbatorile se apropie si bat la pariu ca incepe panica, magazinele sunt din ce in ce mai aglomerate iar pentru cele trezite in ultimul moment, fie nu mai gasesc nimic pe gustul lor, fie nu mai este marimea potrivita.
Ca si pana acum vin cu o recomandare dintr-un magazin online, cu care in afara unor probleme de comunicare cu persoana de legatura in legatura cu transportul, am fost destul de multumita(chiar daca uneori am mai dat gres la marime, greseala mea este ca nici nu ma uit dupa masuratori si le iau orientativ).
Am gasit cateva produse dragute care ar merge acum de sarbatori sau pe care pur si simplu mi-as dori sa le am in garderoba. Sper ca o sa va placa si voua!

Am realizat o tinuta casual ce poate fi purtata pe strada sau daca mergi la rude sau la o petrecere simpla, la cineva acasa. Nu prea inteleg de ce vad ei aceste pulovere cu model de Craciun drept ugly sweaters dar...ma rog. Mie mi se par geniale, comode si practice. Cat despre modelul imprimat pentru acesta, il vad ceva mai diferit si unicat fata de restul, avand nevoie si de o atitudine pe masura ca sa-i porti mesajul. Vrei sa fii indrazneata? Poti adopta aceasta tinuta sau te poti juca in voie cu elementelle acesteia.
Mi se pare de asemenea de nelipsit si o esarfa. Acest model mi se pare fabulos, unic si destul de calduros. Merge perfect la orice tinuta si cu siguranta va atrage atentia. Poti adauga de asemenea o pereche de blugi care iti place, indiferent de culoare, o pereche de botine sau ghete scurte si o gentuta de culoare neutra sau in ton cu majoritatea tinutei. Acum esti gata sa te deplasezi oriunde doresti.


Pulover: goo.gl/A8UpLj
Blugi: goo.gl/iWLmSb
Geanta: goo.gl/aaJjnp
Esarfa: goo.gl/5bK4uO
Botine: goo.gl/FT45Jd

In timp ce unele stau acasa si petrec, alte doamne si domnisoare au planuri mari in locatii speciale. Cu siguranta ai nevoie si de un look pe masura.
Am ales o rochie care la prima impresie pare fina si pe care chiar am si luat-o de la ei. Din pacate nu are timp de livrare scurt asa ca pachetul ce o contine de-abia acum se pregateste sa porneasca din depozitul SheIn. Abia astept sa-i vad potentialul!
Modelul imi place, dantela mi se pare de efect si o vad drept rochia ideala de sarbatori si ocazii, mai perfecta pentru fetele slabute sau fara forme.
Traditia zice ca de sarbatori e bine sa porti ceva rosu. Desi am spart tiparrele alegand o rochie alb-negru, m-am gandit ca ii poti adauga o pereche de pantofi si o geanta de culoare rosie.
Pantofii merg extrem de bine si la colanti dar si la blugi, cat despre geanta este micuta si destul de incapatoare.


Rochie: goo.gl/Truh5s
Geanta: goo.gl/WDTE5s
Pantofi:goo.gl/zrHgCj

Ce parere aveti de tinutele alese? Ce stil veti aborda de sarbatori? Voi ce mai adaugati in garderoba in acest an?


You May Also Like

3 comments

  1. Răspunsuri
    1. He he :D I knew you will love it! Am mai vazut unul asemanator <3 Clar imi iau unu de asta :)) :*

      Ștergere
  2. SUNT LUNGU FLORENTINA MIHAELA ce tinuta frumoasa ce mult imi plac pantofi si geanta

    RăspundețiȘtergere