Flori de Lux: 1000 de motive pentru a-i face pe cei fericiti din jur si un singur magazin online

by - marți, decembrie 22, 2015

De sarbatori, toate drumurile duc acasa. 

Imi plac sarbatorile de iarna. Nu datorita cadourilor, ci pentru ca se creeaza o atmosfera mai calduroasa si mai primitoare in casele si inimile tuturor.
Pregatirile sunt in toi cu mult timp inainte. Luminite si coronite de brad se astern la casele oamenilor, strazile lumineaza incontinuu si se amplaseaza in centrul orasului cel mai mare si mai frumos brad vazut vreodata.
Copiii isi ajuta parintii sa pregateasca masa de Craciun si sa impodobeasca casa cu alai. Bucuria se aduna in jurul sobei si a bradului: canta colinde, aduna fursecuri in cosuri impletite de mainile harnice ale bunicii pentru colindatori si tot felul de activitati frumoase si parfumate, care pe zi ce trece unesc familiile tot mai mult.


Cand se apropie Craciunul ma cuprinde nostalgia dar si fericirea. Imi aduc aminte de cum eram copil si cum ma bucuram sa ma bat cu bulgari de zapada, cum asteptam la geam in fiecare seara sa surprind primul fulg de nea si sa-l vad pe Mos Craciun.

Abia cand vin sarbatorile de iarna i se umple si mamei sufletul de bucurie. Este singura perioada din an in care reusim sa ne adunam cu totii: frati, surori, nepoti.
Ce bucurie poate fi mai mare pentru un parinte, daca nu aceea de a-si vedea copiii reuniti la un loc?


Evident, nu pot merge la mama cu mana goala, chiar daca stiu ca realizarile mele si prezenta mea sunt cele mai mari bucurii pentru ea.


In fiecare an traiesc cu speranta ca am ales si ca voi alege in continuare cele mai frumoase si mai bune cadouri. Din toata agitatia ce se aduna pe ultima suta de metri si sarcinile ce trebuiesc indeplinite la timp, se intampla sa mai si uit sau sa nu am timp sa strabat intregul oras pentru a descoperi cadoul perfect.
Am in coltul strazii o florarie care in fiecare dimineata imi aduce aminte ca cineva asteapta un cadou si pana de curand de acolo imi faceam aprovizionarea. Preturile nu sunt intocmai modeste dar aranjamentele sunt superbe si nu le poti trece cu vederea.
Insa in perioada aceasta, florile sunt cam triste acolo si deloc atractive. Modelele sunt aceleasi ca in centrul orasului dar nu am suficint timp la dispozitie cat sa alerg de ici colo.
In ultima vreme am renuntat sa mai achizitionez flori de acolo si in timp ce ma gandeam la cum va arata cadoul mamei, am dat peste Flori de Lux.
Si ce poate fi mai frumos si mai la indemana, daca nu un aranjament floral deosebit sau un buchet somptuos de flori?
Colegele mele iubesc florile, la fel si mama. Sunt convinsa ca sunt ajutorul si pata de culoare de care am nevoie.

De ce Flori de Lux

Am aflat de existenta acestui magazin de la Daniela, colega mea. Ea achizitioneaza frecvent fori de acolo si mi-a povestit pas cu pas despre cine sunt si ce servicii ofera.
Cand am auzit denumirea magazinului recunosc ca m-am speriat putin. Nu sunt nicidecum o persoana care isi permite luxul pentru sine, cu atat mai putin pentru cei din jur.
Am judecat gresit pana am vazut cu ochii mei.

 Flori de Lux este o apropiere intre dorinta si realitate, intre creatie si evolutie, intre frumusete si buzunarul fiecaruia. Cand vine vorba de buget este exact ca orice alta florarie, care porneste de la cele mai mici preturi (20-30 lei) , pana la altele mai mari, in functie de aranjament si ocazie.

Florile nu-si pierd farmecul in vremea rece sau calda, in functie de sezon. Ele sunt conservate intr-un mediu propice pana cand ajungi sa rasfoiesti magazinul online si te decizi sa plasezi o comanda. Astfel ele ajung direct la tine acasa, proaspete si frumoase, asa cum trebuie sa arate orice buchet si orice aranjament.

 
 

Aceasta florarie online iti permite accesul la produse 24 ore din 24 si le livreaza gratuit, direct la usa casei tale, in 2 respectiv 24 ore, in functie de zona in care locuiesti. Alegerile iti vor fi insotite si de o felicitare pe care sa-ti pui amprenta si sa redactezi cele mai frumoase urari din inima.

Flori de Lux au modele inedite si unice pe care nu le gasesc nici la floraria de pe colt si nici la cea din centrul orasului, iar asta este cu siguranta un plus. Cu fiecare achizitie am certitudinea ca ofer o atentie speciala si unica. Indiferent de combinatia de flori aleasa stiu ca aranjamentul ales va avea o semnatura aparte pe care n-o voi regasi in restul de aranjamente pe care le achizitioneaza colegii sau rudele.


Flori pentru orice ocazie

Cu cat avem parte de o ocazie mai speciala, cu atat si aranjamentele sunt mai deosebite. Astfel nu cred ca gasesti in florarii aranjamente speciale de Craciun sau pentru barbati. Dar de colectia de aranjamente zodiac, ai mai auzit? Intr-adevar este o raritate ca multe alte lucruri de la Flori de Lux, un adevarat rasfat de care doar cei informati pot profita. Poti opta si pentru buchete de sezon sau poti alege modele potrivite ocaziilor tale speciale.


Alege-ti propriul vis de flori!

Poate ca ti s-a intamplat sa ai un eveniment la care tu esti cel/cea care decide cum va fi decorul sau poate ca ai in minte cum ar trebui sa arate cadoul perfect rspectiv buchetul de mireasa/nasa.
Trebuie doar sa alegi si sa le soptesti celor de la Flori de Lux toate dorintele tale. Poti realiza o comanda online, prin apel telefonic, email sau direct la unul dintre cele 7 sedii din: Bucuresti, Brasov, Cluj, Pitesti, Arad si Iasi.

Ai avut un vis frumos. Visai ca daruiesti o floare sau un buchet de flori?


De cele mai multe ori se reflecta in somn cele mai mari dorinte sau cele mai intense trairi din timpul zilei. Daca ai ramas cu gandul ca ai dori sa faci o surpriza prietenei/iubitei/mamei etc. trimitandu-i un aranjament cu flori, cei de la Flori de Lux au un program spcial pentru un somn linistit. Poti beneficia de livrare inclusiv noaptea. Mi se pare de-a dreptul magic! Cine-ti mai indeplineste dorintele noaptea?

Esti peste mari si tari dar doresti sa simti parfumul florilor de acasa?

Iti poate fi indeplinita si aceasta dorinta! Flori de Lux livreaza si in afara tarii. Dorintele tale sunt porunca!

Cu alte cuvinte, la Flori de Lux gasesti cadouri pentru toti si ajutor pentru orice eveniment. Voi opta si eu de data aceasta pentru un aranjament proaspat de flori care sa fure ochii tuturor.

Nu poate exista o rasplata suficient de mare pentru tot ce mi-a oferit mama de-a lungul anilor, insa ii pot oferi o atentie deosebita in semn de multumire.


You May Also Like

1 comments