OODT: Red Riding Hood vs. Little Angel

by - joi, decembrie 03, 2015


Acest nou pachet pe care l-am ridicat m-a lasat cu un gust amar. Nu el in sine ci oarecum din cauza expeditorilor si mai ales a Postei Romane.

Persoana mea de contact de la SheIn s-a gandit sa-mi trimita pachetele si altfel deoarece curierul utilizat era ceva mai scump. Au zis ei ca mi-l trimit prin TNT Standard, care nu exista si care pentru ei e de fapt PostNL. Evident, acest lucru ma cam infuriat caci stiam ca o sa ajunga la vama.

A ajuns repede in tara si la vama de asemenea, iar de acolo au inceput peripetiile. Cand l-am vazut la vama, i-am contactat pe cei de la SheIn, respectiv pe persoana mea de contact, sa-mi ofere un document care sa ateste participarea mea la colaborarea lor si faptul ca e un cadou sa evit taxele vamale (orice colet cu valoare de peste 10euro plateste taxe). Intai am primit un fisier cu valoarea totala de 40$, apoi unul in care era trecut si mentiunea de cadou si altul in care scria de relatia noastra si totodata care avea jumatate din aceasta valoare.


Cand a ajuns am si dat fuga la vama, in lipsa de timp in zilele ce aveau sa urmeze. Aceeasi doamna care imi zicea ca nu era inregistrat de sistem sau ceva de genul si care se plangea de cei zece saci.

Am lasat-o moarta: joi am avut partial, vineri era inchis la vama si apoi am avut liber, pana miercuri cand am abandonat un curs si am stat 2 ore la vama din cauza cozii infernale si cu un rau de mai ca era sa cad jos din picioare.


Cand mi-a venit randul am descoperit ca pe pachet nu era valoarea de 20$ din documentele mele ci undeva la 15 si inca putin, iar domnii m-au taxat pe ce era pe foi nu pentru ce era scris pe pachet(daca nu avea si mentiunea gift cel mai probabil plateam dublu).

L-am luat, desi is foarte limitata la buget si am fugit inapoi la ore iar pe seara cand am prins ocazia si o dispozitie mai buna m-am apucat de sedinta foto legata de ultimele alegeri.

Lasand nebunia la o parte, hai sa va povestesc despre ele. Cred ca este mai interesant sa aflati cum sunt produsele primite.

          

Rochie: goo.gl/yOaJxK
Bluza:  goo.gl/tDO5OL



Rochia visinie alias Red Riding Hood

Mi-a placut aceasta rochie din primul moment in care am vazut-o pe site. Culoarea este extrem de dragalasa, un visiniu incantator.


Am ales marimea XS(in marimile noastre port cam S, S-M) si rochia nu este nici stramta nici larga ci perfecta cat sa ma misc in voie. Vine insotita de un cordon care poate fi aranjat in talie asa cum dorim, in ce mod vrem si cum ne place.
      
             


Singura problema este lungimea. Mi-ar trebui pantofi cu un toc de 20-30 cm ca sa nu "matur cu ea pe jos". Materialul este foarte bun si de calitate, zic eu.


Daca va place si va doriti aceasta rochie, care eu o consider potrivita si pentru un eveniment mai lejer sau o plimbare, fie pentru o ocazie accesorizata ca atare, va sfatuiesc sa aveti inaltimea corespunzatoare sau sa fiti pregatite sa-i luati putin din lungime.


Bluza cu aripi alias Little Angel

Am denumit-o asa deoarece mi se pare un model elegant si care ofera un aer inocent (sau cel putin asa mi se pare mie). 

Am ales marimea S si imi este putin mare in zona umeri-maini, la maneci este destul de lunga (eu ador acest lucru deoarece imi place ca o bluza sa aiba manecile cat mai lungi) si vine pana la fund. Imi place enorm lungimea sa si a manecilor, fiind genul meu obisnuit.

       


Materialul este unul fin si totusi grosut, consolidat si nu are nici pe departe aspectul ieftin pentru pretul pe care aceasta il are.

La spate are un decolteu in forma de V si magicile aripi care adeseori iti dau impresia ca ar fi reale. Ma vad purtand-o zi de zi, la o iesire obisnuita in oras, la o plimbare intr-o zi racoroasa de toamna sau de primavara, cu o pereche de colanti sau blugi, adidasi, botine sau pantofi
.
       



Prin simpletea sa accentul cade pe aripile impresionante care deja au atras cateva priviri chiar si un barbat. Este ceva uimitor si totusi amuzant sa auzi un barbat ca ar purta-o in locul tau.

Per ansamblu am fost multumita de produsele alese, exceptand restul problemelor cu transportul si vama. Tine si de noroc! 

Cum vi se par aceste produse? Ce stil va atrage cel mai mult?

You May Also Like

8 comments

  1. Rochia este absolut superba..si bluzita e wow.fb SandaSandita Sandita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumeesc. Chiar au fost niste alegeri destul de inspirate :*

      Ștergere
  2. amandoua ma atrage ...rochia imi place mult dar si bluzika e superba! sa le porti cu drag draga mea! pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt Lungu Florentina Mihaela ce frumoase sunt si iti sta asa superb imi place mult mult

    RăspundețiȘtergere
  4. ce faine sunt :) cam cat ar costa sa le cumperi? cu ot cu taxe vamale si etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam 40$+vreo 80 -100 taxe vamale :( binenteles, depinde si de tipul de transport ales banuiesc :D

      Ștergere
  5. You are so sweet :-)
    http://www.placeforlady.com/
    Follow back please :-)))

    RăspundețiȘtergere