Review: Ce cadouri sa alegi de sarbatori

by - miercuri, decembrie 09, 2015

Luna decembrie este una dintre favoritele tuturor. Este luna cadourilor, luna momentelor frumoase si a intalnirilor de familie. Una dintre principalele griji ale noastre sau mai bine zis una dintre bucurii o reprezinta alegerea cadourilor. Vrem sa facem cele mai bune si fermecatoare alegeri, care sa-i surprinda pe cei din jur. Voi ati facut deja lista? Eu in mare parte da. Am testat o multime de produse si stiu care care dintre ele se vor regasi sub pomul de Craciun.
Printre preferatele mele se numara produsele Aoro.
 Ultima data am achizitionat cateva minunatii la un super pret pe care trebuie neaparat sa le cunoasteti.

Ce alegem in luna cadourilor?

La indemana tuturor sunt parfumurile. Minunatele arome fructate, dulci si senzuale sau tari si profunde, ne invaluiesc intr-un joc al seductiei si al starii de bine. Frumusetea nu se rezuma doar la culori ci si la arome.


Sunt ceva mai selectiva cand vine vorba de pafumuri. Desi este cea mai la indemana optiune nu este una dintre cele mai usoare. 

Si cum mie imi place sa experimentez tot felul de lucruri, in ultima comanda Aoro am adaugat un parfum si o mostra de parfum a unei marci preferate.
Am ales un parfum fructat, fresh, dar si unul extrem de dulce.

***

In prima instanta am ales parfumul Nikki Beach Beach Party for Her, un parfum cu o cantitate este extrem de generoasa (100 ml) si cu un ambalaj extrem de tentant. Desi a fost o achizitie extrem, extrem de ieftina zic eu, acest parfum este chiar surprinzator. Este extrem de dulce, un fel de bomboana intr-o sticla. Cutia este extrem de eleganta dar si modul in care a fost conceputa sticla.

       

***Nikki Beach Beach Party for Her***



Persista cam 4-5 ore fara reinprospatare ceea ce pentru mine este o surpriza. Nu intalnesc prea des parfumuri care sa persiste pe pielea mea atat de mult timp.
Cu vremea racoroasa cred ca se compenseaza perfect, desi multi il vad potrivit pentru anotimpul cal. In viziuna mea cred ca ar fi cam greu de suportat vara cand temperaturile sunt extrem de ridicate si atmosfera incarcata. Desi este dulce eu ma impac destul de bine cu el si nu vad aroma puternic dulce drept un lucru suparator (doar sunt fan dulce, nu?).
L-am folosit destul de mult (pentru mine 4 pufuri sunt suficiente datorita tariei) si s-a consumat foarte putin. Un raport calitate - cantitate- pret excelent.

***
Dupa ce mi-am completat cosul de cumparaturi cu produsele favorite pentru teste, am mai ramas cu ceva lei disponibili, asa ca am zis sa iau o mostra. O colega de facultate mi-a facut cunostinta in vara cu Circus de la Britney Spears. Ei bine, am gasit o mostra Britney Spears Fantasy Midnight.



Mi-am dorit mult sa incerc sa vad cat de mult se aseamana cu ceea ce incercasem deja si totodata vroiam sa incerc si altceva pe langa dulceata anticipata de la Nikki. 
Am descoperit ca esentele sunt ceva mai fresh, o combinatie fina intre flori si fructe, ceva mai fin si mai sensual decat Nikki. 

   
***Britney Spears Fantasy Midnight***


Este la fel de persistent ca si celalalt sau cel putin mostra. In plus mi se pare inedit atunci cand vrei sa depui efort si sa alegi tot ceea ce este mai bun, sa mai poti adauga pe langa produsele favorite si cateva mostre tentante care sa te ajute sa-ti gasesti favoritul.
Aoro detine mostre ale produselor si in plus, ofera cate un cadou la fiecare comanda si are frecvent promotii care te vor ajuta sa economisesti si sa te bucuri de mai multe produse la un pret cat mai mic. 

***
Stiu ca este dificil sa-i impaci pe toti si ca poate iti place sa oferi enorm de multe cadouri, ca si mine, dar e frustant cand bugetul nu iti permite. Aoro nu face cadouri cu un scop, ci ne ajuta pe noi sa ne atingem scopurile propuse, pentru a impartasi magia bucuriei si a sarbatorilor cu totii cei dragi
Aoro intampina sarbatorile cu reduceri speciale si produse inedite. Tu cum te pregatesti de sarbatori?

In cos au mai fost alte 2 produse dar despre ele va voi povesti data viitoare. Pe curand!

***
Voi ce parfumuri ati achizitionat in ultima vreme?

You May Also Like

1 comments

  1. SUUNT LUNGU FLORENTINA MIHAELA eu am fost mai norocoasa am pimit kteva parfumuri si inca nu am mai cumparat nmc dar ast sa le termin si ma gand la cv persistent si bun

    RăspundețiȘtergere