OODT: Green Long Sleeve Sequined Romper

by - vineri, ianuarie 22, 2016

Vremea este din ce in ce mai apriga si perfecta pentru a petrece cat mai mult timp alaturi de cei dragi, la o ceasca parfumata de ceai sau vin fiert.
Nu sunt prietena vremii reci insa nici iarna nu ma poate opri sa-mi adaug anumite elemente de vara sau primavara la garderoba mea.
In urma cu ceva timp mi-am utilizat punctele de pe SheIn si am castigat la ruleta 2 produse: o esarfa si un maieu. Neavand numar de urmarire, odata ajunse in tara, produsele mele s-au prapadit si nu au mai ajuns la destinatie in timp ce alte fete deja le primisera.

Am decis sa-i contactez pe cei de la SheIn care au fost foarte draguti si mi-au oferit sansa de a le retrimite cu ajutorul unui numar de urmarire pentru a afla situatia acestora in timp real sau sa aleg un cupon, contravaloarea produselor, fie sa le inlocuiesc cu altceva.

Romper/Salopeta: goo.gl/H2CS5h

Produsele nu ma atrageau atat de tare si am ajuns la concluzia ca cea mai buna decizie este sa inlocuiesc produsele cu ceva pe gustul meu.
Asa am zarit o frumoasa salopeta, elaganta din cale afara, potrivita pentru evenimente sau pentru o iesire in club.


Am ales marimea XS care se aseaza perfect si lejer pe corp, cu toate ca in zona spatelui sunt cam plata deoarece sunt extrem de slaba (ha ha). M-am simtit fabulos in aceasta salopeta si cred ca acest lucru se vede si din pozele pe care am reusit sa le fac, mult mai reusite ca multe altele. De asemenea am si prima poza in portofoliul principal SheIn cu 49 like-uri la momentul actual, ceea ce pentru mine este o adevarata mandrie. Cei de la SheIn nu accepta in galerie orice poza si aceste aprecieri mi se par si greu de obtinut.


Salopeta are si buzunare, ceea ce mi se pare fascinant in caz de doresti sa adaugi ceva minuscul cat mai aproape de sufletul tau
La reflexiile soarelui aceasta o sa va incante privirile cu nuante cameleon de verde si albastru, un adevarat joc de culori si eleganta.


Este cu siguranta o piesa favorita de care nu ma voi desparti.
Mereu mi-au placut salopetele si le-am vazut drept o alegere deosebita chiar si pentru o ocazie. Spre deosebire de o rochie scurta pe care nu multe au curajul sa o poarte si se simt adesea stanjenite, o salopeta este lejera si confortabila. Nu trebuie sa-ti faci griji ca se va vedea ceva ce nu ar trebui expus.

             


Cum vi se pare aceasta alegere? 

You May Also Like

8 comments

  1. Nici nu ma asteptam sa nu apara o noua piesa superba in garderoba ta.SandaSandita Sandita

    RăspundețiȘtergere
  2. Se aseaza foarte bine salopeta desi as fi putut sa jur ca este rochie. Imi place cum iti sta! Sa o porti cu drag

    RăspundețiȘtergere
  3. SUNT LUNGU FLORENTINA MIHAELA e atat de superba si iti sta foarte bne so porti sanatoasa draga mea

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult. Sunteti niste dragute :* <3 Va pup si va imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  5. E perfectă pt party.Îți sta și foarte bine.Pupici!

    RăspundețiȘtergere