Tinute pentru primavara anului 2016

by - luni, februarie 22, 2016

Afara este minunat. Nu-mi vine sa cred ca e doar februarie si totusi razele soarelui imi mangaie obrajii cu atata ardoare.
Pe o asa vreme frumoasa eu simt nevoia de a ma impodobi cu flori, cu culori primavaratice. Nu am avut inca ocazia insa visez cu drag de cateva zile sa imbratisez primul buchet de ghiocei si primele lalele.Niciodata nu m-am simtit mai proaspata, cu dorinta de natura si atrasa de schimbarile frumoase si primavaratice.
 Cu o asa vreme ni se face pofta si de o garderoba noua, nu-i asa?

Culorile anului in materie de moda si frumusete sunt roz-cuart si albastru-serenity. Sunt doua nuante frumoase, pe care de curand am inceput sa le venerez fara sa-mi dau seama.
Merg perfect in jocul dragostei, al linistii interioare si a studiului permanent. Cu atat mai mult, sunt doua nuante usor de asortat si extrem de usor de purtat de catre oricine.
Si asa cum v-am obisnuit, am ales din magazinul meu preferat cateva piese ce va pot ajuta in alegerea celei mai bune tinute.
Nu va sfiiti sa mai scoateti si din sifonier cate ceva si sa completati o tinuta dupa bunul plac.

Astazi as dori sa va prezint 4 tinute cu un buget redus, inspirate din culorile acestui an.


1. Tinuta pentru ocazii elegante inspirata de roz-cuart



2. Pata eleganta de albastru

Am decis ca pentru toate cele 4 tinute sa pastrez din elemente. Sunt convinsa ca si voi va doriti la fel de mult ca si mie, ca o noua achizitie sa se potriveasca perfect in cadrul mai multor tinute. Cum vedeti voi pata eleganta de albastru-serenety? Am ales pentru voi 3 rochii elegante: una completa in nuanta de albastru a acestui an, alta cu pete nuantate si jocuri de albastru, dar nu o puteam omice pe cea mai superba rochie disponibila doar in nuanta de albastru profund intens care mi-a atras privirile anorm de mult.
Acestea pot fi accesorizate cu usurinta utilizand pantofii si geanta de mai sus sau ceva mai simplu chiar, in nuante neutre.



3. In drum catre relaxare

O tinuta lejera dar totusi eleganta poate fi realizata cu usurinta. Alege o bluza cu insertii de dantela langa o pereche de blugi conici si o geanta dimensionata. Pantofii pot fi un accesoriu veritabil in acest caz sau poti opta pentru ceva mai lejer. Cum ti se pare efectul?


4. O seara de primavara

Putem avea orice tinuta, in orice combinatii dorim. De ce nu ar exista nuante de albastru, destul de romantice, chiar si pentru o seara de primavara? Reflexiile senine ale cerului si palele de lumina iti vor contura corpul impreuna cu frumusetea ta interioara si exterioara.



Cum ti se par culorile anului? Care dintre aceste tinute/piese iti plac cel mai mult?

You May Also Like

8 comments

  1. Albastru este culoarea mea preferata iar aceasta nuanta de albastru care a iesit culoarea anului este foarte draguta. Imi place si acel roz pal!
    Alegerile tale sunt extraordinare

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbe toate,de obicei eu port bugi si bluze ,imi place tinuta aceea

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce ne ai aratat aici este de a dreptul superb..le ador pur si simplu

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt Lungu Florentina Mihaela sumt foarte furmose tinutele

    RăspundețiȘtergere
  5. albastru si mov sunt culorile mele preferate. Dintre toate rochiile cel mai mult imi place cea cu flori.

    RăspundețiȘtergere
  6. SUNT LUNGU FLORENTINA MIHAELA sunt deosebite imi plac mult visez sa am si eu makr 2 3 tinute de aici

    RăspundețiȘtergere
  7. SUNT LUNGU FLORENTINA MIHAELA rochita albastra e deosebita imi doresc de mult timp o asemenea rochita,,,

    RăspundețiȘtergere
  8. Toate imi plac , fara exceptie iar culoarea anului , o ador

    RăspundețiȘtergere