Ambasador de Vacanțe Speciale

by - vineri, martie 25, 2016

Deviza călătorului: "Te rog fii un călător, nu un turist. Încearcă lucruri noi, întâlnește oameni noi și uită-te mai departe de ceea ce se află în fața ochilor tăi. Acestea sunt cheile pentru a înțelege minunata lume în care trăim." 

Andrew Zimmern

Sursa: metropotam.ro

Bună, draga mea! A trecut ceva vreme de când ți-am propus ultima oară să mergem într-o călătorie cu Vacanțe Speciale.
Călătoria de azi este una specială. Este atât de fermecătoare încât vei vedea că la final tot ce ai de făcut este să-ți stabilești destinația, să-ți rezervi locul și să te echipezi de plecare. Ești pregătită?

Întreaga noastră viață este strâns legată de pământ și de călătorii. O nouă călătorie este o nouă dimensiune. Călătorind îți șlefuiești gândirea și îți îmbogățesti cunoștințele. Călătorind învățăm mai mult din propriile noastre tradiții sau din tradițiile popoarelor vecine.


Sursa: metropotam.ro

O vacanță îți oferă șansa de a fi cu tine, de a avea clipele de liniște si de reculegere ce te conectează cu trecutul și prezentul, deschizându-ți noi oportunități. Este o modalitate de a te cunoaște pe tine însuți și de a descoperi oameni noi.


Sursa: extravita.ro

Să fii tânar este o virtute. Ai întreaga putere și energie la dispoziția ta. Poți fi un adevărat călător, poți avea curajul de a alege o destinație plasând degetul pe hartă, poți trăi viața la maxim. 
Când ești călător experimentezi din plin. La întoarcerea către casă vei descoperi câte lucruri noi ai învațat și cât de norocoasă ești că poți trăi astfel de experiențe dintr-un simplu sejur.

România are un suflet mare, o bogație enormă și o cultură foarte variată. Patria mamă are o mulțime de secrete ce așteaptă să fie descoperite: munți din aur, poteci șlefuite cu povești străbune, mâini aspre îmbrăcate de muncile grele ale vremurilor trecute. Fără patrioții noștrii și fără străbunii care au luptat pentru ca ea să-și păstreze minunile, țara noastră nu ar fi fost ceea ce este acum. Și niciodată nu am fi aflat cât de frumoasă este dulcea Românie daca nu ar fi fost călători adevărați care să se întoarcă acasă cu dragostea de țară, cu iubirea față de merindele care le lipsesc și cu experiența lor de-o viață.



Una dintre cele mai frumoase locații este Transilvania. Ați observat că și filmele din ultima vreme se bazează pe istoria și diversitatea formelor de relief, pe construcțiile cu aer vechi și pe poveștile vehiculate de-a lungul timpurilor pe platoul transilvănean?

Gunner Garfors: "Am fost în Transilvania, Aveți mitul despre Dracula, Toata lumea știe asta dar în realitate este vorba despre peisaje, munții incredibili, paduri, aveți castelele. 
Si apoi aveți Bucureștiul, care e grozav, mai ales viața de noapte, restaurantele. Totul îți transmite un sentiment urban."


sursa: protv.ro




Dar sunt sute de destinații turistice disponibile! Fiecare loc ne învață câte ceva. Fiecare colț din lume poate fi o nouă casă.

Totul pornește de la un simplă evadare de weekend. Te face apoi să-ți dorești mai mult, să visezi către diferite destinații. 

Fascinată de câte lucruri s-au putut întampla în două zile? Imaginează-ți câte vor fi în șapte zile, o lună sau chiar trei. Studenților le recomand Work&Travel care o sa le deschidă cu siguranța noi oportunități, îndeplinindu-și totodată și visul american.




Tu ce loc ai alege? În țară sau peste hotare? Poți avea parte de vacanțe speciale oriunde în lume. Sunt o mulțime de circuite turistice numai bune de testat. 
Fii original și creativ! Iubește natura, deschide-te către ea și regăsește-te în destinația aleasă.


Sursa: metropotam.ro

O destinație pe care eu am adăugat-o de foarte mult timp pe lista de dorințe este Delta Dunării. Dacă natura este locul tău de suflet atunci cu siguranță aceasta este destinația perfectă.
Delta Dunării este cea mai mare rezervație din Europa și totodată locul în care poți trăi experiența vieții tale. Este un loc protejat prin lege în care toate activitățile sunt monitorizate cu maxim de răspundere. 
Delta cuprinde o faună și o floră extrem de bogată. Multe forme de viață își pastrează traiul acolo înca de pe timpuri. Această vacanță îți va arata cu totul și cu totul alt peisaj, alte povești, alte tradiții. Vei învăța cum să protejezi mai mult natura, mediul nostru de viață.


Sursa: deltaexplorer.ro

Îți place pescuitul? Noroc cu pescaturismul! Prin intermediul acestei activități vei călători, vei pescui, vei învăța rețetele locale realizate din pește chiar pe malul Dunării, totul sub îndrumarea unor experți care te vor duce doar în locuri special amenajate.
 Pescaturismul este o formă ecologică de turism care îmbină frumosul, culturalul și partea culinară.
 Îți vei reproduce pasiunea și te vei îndrăgosti de natură!
Te poți plimba cu barca și să surprinzi multitudinea de flori și animale de care tot ai auzit. De ce să nu le vezi cu ochii tăi? 

Nu uita să dai o fugă până în Tulcea. Ai acolo muzeul de artă generală, muzeul de etnografie și artă populară, parcul Ciupercă și multe altele. 
La finalul zilei poți continua cu o priveliște peste brațul Sfântul Gheorghe, căci acolo se află și Mon Jardin, hotelul la care vei fi cazată.
Este un hotel modern, amenajat excelent și cu servicii de excepție. Camerele sunt spațioase, cu toate facilitățile moderne incluse iar bucătăria este diversă, pentru toate gusturile. Un adevărat paradis, nu-i așa?



Peisajul este spectaculos, mai ales vara. Este printre locațiile care au primit 5 stele de apreciere, în special de la călătorii din afara țării care au ales Delta și Mon Jardin. 

Acesta este doar unul din acele circuite cu autocarul de excepție, unde în 5 zile poți afla o sumedenie de lucruri, poți vedea peisaje noi și poti participa la o mulțime de activități. La final vor rămâne doar amintiri ce le vei purta în inimă și în suflet întreaga viață. Nu uita să-ți achiziționezi niște suveniruri și să împartașești experiența ta și celor dragi!

Prin intermediul CND Turism beneficiezi de 5 zile de cazare în Deltă la unul din cele mai luxoase hoteluri de 4 stele, la un preț cu totul și cu totul special. Mergem în Deltă cu Vacanțe Speciale?


Articol scris pentru SuperBlog 2016.


You May Also Like

1 comments