OOTD: Casual outfit from bonprix

by - sâmbătă, martie 05, 2016

Vremea este tare inselatoare. Cateva raze par a-ti mangaia obraii in timp ce o adiere de vant iti mangaie geaca. Serile trec tot mai repede si zilele se scurg. Primavara este aproape si totusi parca departe.
Am surprins putina vreme numai buna sa va prezint cateva piese din comanda bonprix ce a ajuns saptamana aceasta. 



In comanda am inclus cateva piese casual, numai bune de toamna tarzie sau pentru primavara.
Am fost extrem de multumita de aceasta comanda. Produsele mi se potrivesc perfect si sunt extrem de confortabile. 
Comanda a ajuns cam in 10 zile. Unii pot spune ca e mult, dar produsele vin direct din Germania prin curierat. Un timp rezonabil de livrare as zice eu, in care mi-am asteptat cu sufletul la gura sa fac cunostinta cu primele lucruri de la ei.
Imi pare rau ca nu i-am descoperit mai devreme, ca nu am comandat de la ei. Articolele alese cu siguranta m-au convins de calitatea produselor si de frumusetea acestora.






Nu as putea zice ca am un preferat din aceasta tinuta. Esarfa circulara sau sal-loop-ul Delaja este un accesoriu de nelipsit pe aceasta vreme. Este foarte moale si o nuanta pamantie extraordinara, pe care o poti purta ca atare sau in diferite moduri, spre exemplu, ca vesta. Este voluminoasa si bufanta. Perfecta si mai mult decat m-as fi asteptat iar pretul este ... wow!


Geaca este de culoarea oliv la incheieturi avand si putin maro. Este destul de calduroasa si nici nu am simtit cu ea vremea rece. O recomand pentru toamna-primavara.
Are si blanita pufoasa la guler si gluga. Jacheta matlasata este marimea 34, cred ca s-ar fi potrivit si un 32 (de obicei port S si la cele cu imblanite M).

Este lejera, de aceea cred ca ar fi mers o marime mai mica, insa imi place lucrurile lejere, mai ales ca vremea este schimbatoare si astfel mai poti adauga un pulover pe dedesupt.







Ghetele casual sunt incredibile! Toata lumea din jurul meu le-a observat si le-a admirat. Au o tendinta usor masculina, de aceea au atras foarte multe priviri masculine.
Sunt inalti asa cum imi place mie si cum cautam de multa vreme, un pic botucanosi si caldurosi. Ii ador! Merg perfect atat la o pereche de blugi cat si la colanti. Sunt perfecti si nu m-as putea desparti de ei.







In zilele ce urmeaza va vi prezenta si celelalte produse. Un accesoriu extrem de important este pe drum. O sa aflati in zilele ce urmeaza ce mi-am mai cumparat.
Va recomand magazinul online bonprix cu mare caldura. Preturile sunt accesibile iar produsele sunt de-a dreptul...minunate!
Voi ati purta o asemenea tinuta?

You May Also Like

11 comments

  1. sunt lungu florentina mihaela sunt minunate imi place mult esti fff draguta si vremea a fost superba

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt lungu florentina mihaela imi lace k te-ai asortat asa bine si locul e minunat

    RăspundețiȘtergere
  3. IMI PLAC GHETELE MULT SI BLUGI ,O TINUTA PERFECTA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ghetele is super comode si frumoase! Mai aveam putin si ma descalta lumea :))

      Ștergere
  4. super tinuta..imi esti tare draga! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte faina tinuta.Cine iti face pozicile?Imi place

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietenul meu :D Ma gandeam in curand sa schimb rutina pe o sedinta pro :)) :*

      Ștergere
    2. Foarte faine toate, culoarea gecii iti viine perfect la pletele inflacarate . Frumoase alegeri.

      Ștergere
  6. Frumoase lucruri, frumoasa sedinta de fotografiat, frumoasa locatia. Imi place foarte multe esarfa si ghetele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt Lungu florentina Mihaela ce lucruri dragute te-ai ales scumpa mea si imi place mult ca te avantajeaza si iti sta de minune,,,,

    RăspundețiȘtergere