OOTD: Salopeta cu emotii si camasa cu inimioare

by - joi, martie 31, 2016

Cand am realizat ultima comanda SheIn am avut multe emotii. Am facut niste alegeri complet bulversate una de cealalta, la limite opuse dar oarecum interesante.

Una dintre alegerile mele a fost salopeta inspirata de ia romaneasca. Astazi am purtat o ie achizitionata anul trecut tot de la SheIn. Am primit numeroase complimente, tinerii sunt fermecati de ie si de traditiile ce putin le mai aduc la orizont. Marimea salopetei se potriveste perfect, ofera aparenta unei rochii si are acele mici modele fine inspirate din ie.  Are dos, nu este transparenta si este un material care pare racoros, are bretele reglabile  si maneci usor in clopot ce cad pe brate. Parerea mea este ca e foarte lejera, ofera un aer usor traditionar, usor elegant si inocent. Imi place la nebunie!

Cea de-a doua alegere a fost camasa cu inimioare. In acea perioada eram foarte axata pe inimioare. Niciodata nu am fost cu rozomovismele dar de foarte mult timp mi-am dorit o camasa cu inimioare. Aveam in minte un model care a disparut din stoc insa si aceasta pare a fi o alegere destul de inspirata. Am asortat-o cu fusta mea favorita din piele. Merge perfect la o tinuta office eleganta. Mi s-a spus ca sunt foarte sexy. Mi-a placut aceasta experienta, am atras multe priviri dar recunosc ca m-am simtit foarte ciudat. Este o combinatie noua pentru mine si o alegere deosebita mai ales ca nu sunt adepta camasilor. Voi ce credeti? Am facut o combinatie reusita?


                             

Salopeta/Romper: http://goo.gl/KaOHXa
Camasa/Blouse: http://goo.gl/6ZM4ls
Fusta/Skirt: http://goo.gl/9E4Ppl
Geanta/Bag: http://goo.gl/WgD2J3

     
















You May Also Like

8 comments

  1. Te prinde foarte bine culoarea rosie si in concluzie imi place outfitul tau cu camasa si fusta de piele. Esti perfecta. Ca scoasa din cutie ;) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. E drăguță foc cămașă cu inimioare.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoasa salopeta iar bluzita este superba

    RăspundețiȘtergere
  4. waw waw wawesti superba imi place foarte mult tintele tale , dar cu camsa rosie m-ai dat pe spate , e preferata mea :) si iti vine si bine :) :* sa le porti cu drag!! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. I love both looks, they suits you beautifully. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt Lungu Florentina Mihaela vai da ce frumoasa tinuta iti sta minunat

    RăspundețiȘtergere
  7. Esti draguta foc. Imi place cum iti sta cu fusta de piele

    RăspundețiȘtergere