YOINS: "Dictionar" de primavara si vara

by - vineri, martie 18, 2016

Vremea de azi ma bucura enorm. Este soare si cu toate ca sunt doar cateva raze inselatoare de soare, cred ca este un inceput. Ma apuca nostalgia cand ma gandesc la vremea urata si innourata ce ar putea veni, dar mi se umple sufletul de bucurie cand ma gandesc la speranta unei primaveri si a unei veri calduroase si frumoase.
Rasfoim internetul in lung si in lat, nu-i asa? Cu toate c-am fost ceva c-am activa si ocupata zilele astea, nu am renuntat sa fac noi descoperiri. Intreaga mea operatiune de cautare printre rafturile paginii de Google au dus de data aceasta la descoperirea unui alt magazin fashion.
Si pentru ca imi plac la nebunie, am zis sa va prezint si voua cateva produse care imi plac la nebunie. Pot spune astfel ca e precum un mic "dictionar" din care m-as bucura enorm sa "port" noi"cuvinte". Fiti siguri ca este pe lista mea si ca imi voi umple cosul zilele acestea.

Am pus ochii pe cateva lucrusoare fantastice pe care nu le-am mai vazut pana acum. Produsele pe site arata fantastic si nici preturile nu sunt mari. De aceea, trbeuie neaparat sa le si incerc. Haideti sa vedem care sunt preferatele mele.


Trebuie sa recunosc, am o mare slabiciune fata de salopete. In ultima vreme imi doresc din ce in ce mai multe! Cum primavara si vara sunt pe vine, cred ca nu ar strica daca si in garderoba ta ai adauga cateva.
Am gasit 2 salopete extrem de frumoase, ambele albastre, una potrivita de primavara-vara si cealalta exclusiv de vara.
Salopetele sunt ideale pentru o plimbare in parc sau pentru o ocazie. Daca nu doresti o rochie dar totusi doresti sa impresionezi, poti alege o salopeta pe gustul tau, in functie de sezon si de modelul care iti place.



Salopeta lunga/Jumpsuit: http://goo.gl/  
Pantofi/Heels: http://goo.gl/PNfBmF
Accesorii/Accesories: http://goo.gl/9tYgUc

                                        

Am tot vazut ca se cauta gecile de primavara. Este de asteptat nu? Favoritele mele sunt cele din imitatie de piele. Am gasit o geaca superba, 2 in 1, atat geaca cat si vesta. Conceptul mi se pare genial caci o poti lua asa cum simti nevoia si cum doresti. La fel ca si fusta din imitatie, o vesta de acest gen este de asemenea foarte fashion si ofera un aer aparte tinutei tale.


Geaca 2 in 1/ Jachet: http://goo.gl/V5WhC3     
   Blugi/Jeans: http://goo.gl/fxb1BE
Rucsac/Bag:  http://goo.gl/7AiQ2s           
Pantofi/Shoes: http://goo.gl/CL27l5



Stiu ca se poarta blugii cat mai rupti. Din pacate pentru cei care isi gasesc inspiratia aici, mie nu-mi plac absolut deloc. Pe langa faptul ca ofera un aer usor vulgar, mi se par si incomozi. Am o pereche pe care o port cand si cand, dar repet, nu-mi plac si nu ma simt deloc confortabil in ei.
Ii prefer pe cei simpli, colorati, eventual cu alte mici detalii in afara de acele taieturi.
Pe modelul asta am pus de mult ochii (sau era ceva asemanator). Imi plac la nebunie si cred ca merg perfect cu geaca mentionata mai sus. Sau cu putina inspiratie, combinata chiar si cu salopeta scurta stil traditional (eu fac asemenea combinatii ciudate tot timpul, ha ha), cred ca ar merge perfect. Cum sunt?
Cat despre papuci, gata cu mofturile. Trebuie sa gasesc ceva elegant si usor inalt, dar care sa mearga accesorizat in mai multe moduri (ziceam ceva de mofturi?). Mi-au placut enormi perechea de adidasi tip pantofi casual cu platforma. Sunt simpli si intrunesc toate calitatile. Este o alegere perfecta atat pentru primavara cat si iarna.
Ce ziceti?
      
Salopeta scurta/Romper: http://goo.gl/i1zIBb
Flats: http://goo.gl/5iz2la
Geanta/Bag: http://goo.gl/2s6pbI


Salopeta de vara este in stilul nostru traditional iar asta o face excelenta. Voi ce parere aveti? Sa stiti ca sunt intr-o gama mare de culori. Va invit sa le vizualizati pe toate si sa v-o alegeti modelul preferat.

Cum vi se par outfit-urile? Kisses!

You May Also Like

2 comments

  1. Al doilea calup imi place cel mai mult, nu ca celalalte nu ar fi frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place cel mai mult salopeta de vara, iar culoarea albastra este cea mai frumoasa

    RăspundețiȘtergere