Trafic la puterea HyperX

by - vineri, aprilie 01, 2016

Sloganul studentului la informatică: “Calculatoarele sunt incredibil de rapide, precise și proaste. Ființele umane sunt incredibil de lente, inexacte și geniale. Împreună, puterea lor depașește orice imaginabilă limită.”

 Albert Einstein

Călătoriile în spațiu sunt cu siguranță cea mai inedită experiență la care ai putea lua parte. Descoperi altă viață și alte planete. Ajungi de fapt să crezi că nu există bariere, prezentul căpătând o altă dimensiune.

Gata cu fabula! Nu toți ne permitem călătorii dincolo de planetă dar cu siguranță am făcut înconjurul tehnologiei și a sistemului informațional. 
S-a demonstrat științific faptul că creierul uman este cel mai rapid și cel mai performant "calculator". Insa, nici dacă am vrea nu l-am putea exploata în întregime, dar pentru asta există rețeaua informatică de calculatoare, care din acest punct de vedere, nu ne pune absolut deloc viața în pericol. Ba chiar mai mult, contopind oamenii și calculatoarele rezultă o putere formidabilă ce poate face față celor mai dificile situații.

Minim 95% din populație deținem în prezent un calculator, indiferent de forma sa. Și dacă acele călătorii în spațiu nu sunt permise oricui, cu siguranță jocurile cu grafică incredibilă sunt pentru toți. Călătoria este de cele mai multe ori gratuită și foarte palpitantă, mai ales când ai un sistem dotat ca la carte.

Prin urmare, un calculator poate face minuni, adevarate minuni pentru tine și timpul tău. Pentru unii jocurile nu sunt nicidecum un hobby sau o pasiune, însă informația și sistemul informatic sunt zilnic puse în aplicare la cote maxime. 

Întâmplarea de astazi ne face să privim calculatoarele cu alți ochi. Treaba nu este atât de simplaă pe cât ai zice pește si nici atât de roz precum inorogii. Nu nevoie de multă pricepere în domeniu ca să obtii rezultatul perfect, încadrat in timpul ideal, daca știi cum să-ți optimizezi și să-ți îmbunatățești traficul. Hai sa vedem despre ce este vorba!

Nu sunt un gamer dar cu siguranță nu sunt nici precum un calculator din 1990. Nu studiez informatica, dar sunt la Inginerie, iar asta necesită minim 50% cunoștințe din domeniul informatic pentru a putea explora lumea deplină și pentru a transforma toate informațiile primite într-o meserie. 
Așadar, am explorat calculatoarele îndelungat și am o oarecare idee asupra minimul de cerințe pe care acestea trebuie să le îndeplinească.

 Totodată sunt și un super blogger. Am un trafic acerb în degete când proiectez un nou articol. Sar butoanele și odată cu ele și toată inspirația mea.
Este foarte important să fii un om foarte organizat când vine vorba de calculatoare și să ai un SSD.
 Proiecte peste proiecte, articole și Solid Edge, sunt cateva din lucrurile care mă leagă intens de laptopul meu.
Problema este atunci când am o misiune, obișnuiesc să calculez durata de realizare a acesteia și modul în care calculatorul imi raspunde la cerințe. 
Să fredonezi "Melc, melc, codobel" pe ritmul PC-ului tău cu siguranță nu este surpriza la care te așteptai. Cam așa pațesc eu de fiecare dată când am ceva important de făcut. De aceea cred că noile SSD-uri HyperX sunt esențiale pentru a duce la bun sfârșit proiectele.

 Cu toate că nu sunt un gammer, îmi place viteza și îmi place să-mi duc proiectele la bun sfarsit în limita stabilită de timp. Cand deadline-urile sună la ușă, cu siguranța imi doresc să pot trosni din degete să vad treaba terminată. 

Singura chestie importantă este că avem cu toții nevoie de o modalitate prin care calculatorul să ruleze întodeauna la performanță maximă. De asemenea avem nevoie și de o memorie de stocare potrivită care să ne permită acest lucru. 

Cu siguranță nici tu nu dai "Save as" tot timpul, la fiecare 5 minute. Mi s-a intamplat și asta și am pierdut și câteva articole înainte de a le finaliza, dar astea sunt doar experiențe triste din care am de învățat.
Dacă dorim să facem o treabă ca la carte, cel mai bine este să avem un SSD performant. SSD-urile sunt o modalitate prin care putem îmbunătăți performanța calculatoarelor noastre. De asemenea pot asigura un trafic excelent in derularea aplicațiilor. 

 Recent a aparut cel mai revoluționar SSD pentru toți iubitorii de gaming și de proiecte tari: SSD-urile HyperX. Acestea sunt extrem de performante și rezistente, asigurând reușita maximă. 
Totodataă sunt și fiabile, dimensiunea lor fiind de doar cațiva milimetri. Cu toții trebuie să optimizam viteza de acces și transfer a informației într-un mod cât mai reușit. Această tehnologie permite o viață fara griji pentru mine și calculatorul meu, fara proiecte sau timp pierdut. 

Suntem strâns conectați de calculatoare dar și de magazinele online. Obișnuiesc frecvent sa realizez achiziții online. De ce? Este mai simplu, mai rapid și beneficiez de toate informațiile oriunde și oricând.


 Am găsit un magazin online în care se află mii de oferte SSD și alte lucruri revoluționare: MediaDOT. Toate produsele sunt riguros ambalate și rapid transportate. Am multe lucruri de la ei, cu siguranță aceasta nouă achiziție va fi la fel de bună. Sunt adevarați experți pasionați de contemporan și de tehnologia inteligentă.


Primăvara vine cu o mulțime de promoții SSD Kingston, una dintre cele mai bune mărci in materie de componente IT. Le poți testa cu încredere să vezi cu ochii tăi performanța și schimbarea. De asemenea beneficiezi și de consilere din partea echipei oricând ai nevoie. 

Așadar, tot ce îți dorești și tot ceea ce ai nevoie se află la un click și un pas distanță.
Profită și tu de cele mai bune oferte SSD existe în prezent! Imbunatățește performanța calculatorului tău cu XyperX, un component revoluționar, rezistent la șocuri, ce va raspunde cu proptitudine cerințelor tale. Trăiește momentul tău informațional ca un adevărat expert în calculatoare și nu lasa problemele să te cuprinda.

Articol scris pentru SuperBlog 2016.

You May Also Like

0 comments