Împărtășește-ți fericirea și poți câștiga o mulțime de premii!

by - luni, aprilie 11, 2016

"Dacă ştii să zâmbeşti, zâmbetul se întoarce la tine ca o comoară."
Betty Marcovici

Zâmbetul este o virtute, o armă e preț, care, după cum unii spun, nu este impozabilă. Zâmbetul spune o mulțime de lucruri despre oameni, despre grupuri și viața lor. Cu toții am surprins o fotografie în care zâmbetul era atât de ieșit din comun încât am stocat poza la vedere sau am adăugat-o pe coperta abumului de fotografii. Sunt convinsă că și tu ai o fotografie în care ai surprins zambetul celor dragi sau chiar al tau. La ce te gândeai atunci? Era un câmp cu flori? Era cel mic în floarea varstei? Era imaginea vie a bunicilor? 

Orice fotografie ce poartă zâmbete cu sine, emană emoții, emoții care la randul lor sunt încărcate de amintiri ale persoanelor care au trăit momentul. De câte ori nu ți-ai văzut mama, bunicii, povestindu-ți despre trecut, prinși de dorul și de fericirea pe care pozele străbatute de dungi negre și albe le-o provoacă? Bătrânii au un talent fantastic de a povesti, de a retrăi clipa. La fel și copiii când primesc în dar prima lor jucarie sau prima carte de colorat.

Conform unui studiu realizat de Huffington Post, zâmbetul este o "pastilă minune" ce-ți revitalizează sufletul, mintea și trupul. Zâmbetul te ajută să-ți întărești imunitatea, previne apariția bolilor de inimă și întărește muschii. S-a constatat că un zambet este chiar mai benefic decât o ciocolată, care se știe ca are beneficii destul de importante asupra organismului nostru. Și nu vorbesc despre acel zambet fals, ci despre acel zâmbet plin de fericire, surprins într-un moment de vis.

Tu cât zâmbești pe zi? Când ai imortalizat un zambet și oameni fericiți? 
Kumunomo este o comunitate românească ce astăzi promovează și premiază fericirea împreună cu zâmbetele de poveste.  

Despre ce este vorba?

Kumunomo vă invită să vă înscrieți fotografiile preferate cu tema "Happy People" - "Oameni fericiți", într-un concurs 100% românesc. Fie că ai descoperit o poză pe internet care ți-a atras atenția, fie că tu ești personajul principal, Kumunomo așteaptă să vadă care îți sunt preferințele, pentru că orice zambet este o sursă de inspirație și reprezintă începutul unei zile frumoase. Zâmbetul este cheia oamenilor fericiți!


Ce câștigi?
Kumunomo ți-a pregătit premii în vouchere F64 de 300 euro, respectiv 700 euro sau premiul cel mare de 1000 euro. Poți fi chiar tu cel care va impresiona publicul și va strânge cele mai multe voturi sau te poate alege chiar juriul. 


,,Vorba bună, zâmbetul şi fapta binefăcătoare sunt raze ale soarelui răsfrânte în sufletul omului.” 
Nicolae Iorga

Oameni fericiți, peste tot în România!

Avem un popor minunat, plin de oameni minunați si valorosi, de care trebuie să fim mandri. Atât femeile cât și bărbații, au fost adesea remarcați de către popoarele vecine. 
Anul acesta româncele noastre au fost desemnate drept cele mai frumoase femei din lume. Sunt convinsă de faptul că zâmbetul a fost una dintre principalele trăsături definitorii. Zâmbetul este mult mai atractiv decât machiajul și româncele noastre au fermecat celelalte țări cu zambetul lor. 
Străinii le-au cuprins toată fericirea într-o fotografie, au adăugat-o într-o ramă/au viralizat-o pe internet. Astăzi ii găsim peste tot: în topul preferințelor legate de frumusețe și dragoste, tradiții și glas suav.
Prin urmare, avem o mulțime de motive să ne mândrim cu poporul nostru și cu fericirea pe care acesta o emană popoarelor vecine.
Am surprins și eu o fotografie pe care o consider extrem de reprezentativă pentru un zambet de poveste. Poza surprinde o familie frumoasă, care își poartă tradițiile cu mandrie, așa, ca Kumunomo, care vrea să poarte pe copertă cea mai reprezentativă fotografie cu oameni fericiți.

 Din această fotografie reiese faptul că orice s-ar întampla, nimic nu te poate împiedica să zâmbești și să pui acel moment într-o ramă. O familie fericită, doi batrani care își veghează generațiile și tinerii care sunt mandri de educația și de darurile morale primite de la aceștia. Zâmbetul lor spune tot!

Sursa: Anca Balaban - http://www.ancabalaban.ro


Nu uita să fii fericit! Traiește clipa ca și cum ar fi ultima!
 Zâmbetul este cea mai strălucitoare și cea mai prețioasă bijuterie a ta. Astăzi cât de fericit ai fost? Cât ai zambit? Cât ai chiuit? Ai imortalizat momentul? 
Nu uita să-ți înscrii fotografia în concurs! Kumunomo te așteaptă să arăți întregii comunități care sunt fotografiile tale preferate cu și despre oameni fericiți.

You May Also Like

0 comments