Brațara ta poartă numele meu

by - joi, mai 26, 2016

   Sunt vocea cugetului tău. Sunt aici, ori de câte ori mă vei căuta. Din 365 de zile pe an, sunt convinsă că în cel puțin jumatate din acest timp ești doar cu gandul la cei dragi, la cadouri.
Îți vei asculta prietenii, vecinii. Buchete de flori, tablete de ciocolată și probabil o sticlă cu ceva rafinat de baut pentru bărbații mai mofturoși, îți vor fi indemană oricând, cu ușurință. Ai ajuns singur la concluzia că nimic nu se compară cu minunea de cadouri personalizate. Sau ar trebui să le spun: "bijuterii personalizate" ?
   Știai că indiferent de sexul celui sărbătorit, o bijuterie personalizată va face diferența întotdeauna? Poate că ți-ar fi greu să alegi un colier căci marimile sunt foarte diverse. Dacă îmi amintesc bine, ultima oară când ai căutat unul pentru prietena ta, s-a dovedit a fi prea scurt. Ce ai zice de data asta să-i dai o șansa unei brățări personalizate?
   Poate fi un cadou excelent gravându-i numele sarbatoritului, un simbol de protecție, unul de noroc sau chiar să imbini aceste puține elemente menționate.
   Desigur, vorbesc de brațări din metale prețioase precum aurul și argintul. În mitologia antică, argintul era considerat un metal de protecție împotriva strigoilor. Poți spera că va face acelaș lucru, dar știm evident că aceștia au disparut cu mult înainte de a-i putea cunoaște.
   Materiaalul din care vor fi confecționate brățările rămane la alegerea ta: câtă semnificație are pentru tine, ce preferințe excentrice poate avea sărbatoritul, cât de mult dorești să valoreze cadoul ales de tine. Însă, garantez că brațara aleasă își va menține luciul, strălucirea și detaliile proeminente pe o perioadă nedeterminată. De asemenea, daca nu știi dimensiunea, poti apela la cele cu șnur. Sunt reglabile și se vor potrivi oricui.

   Ideea sună foarte bine, nu-i așa?  Dar ce să alegi mai exact dintr-o sumedenie de bijuterii rafinate?

   Nu știu câtă lume te cunoaște pe tine, însă eu știu că și ție îți plac mult brățările acelea de pe site. Cu siguranță iubirea sau pasiunea față de ceva anume te-au făcut să-l cunoști pe acest sărbatorit.
    Eu i-aș alege brățara aceea cu șnur reglabil, cu nume și inimă însestrată cu cristal swarowski pur de 14 karate. Dacă nu dorești snur, poți solicita o brațară din aur galben sau preferatul meu, aurul alb. Daca totuși ți se pare prea mult, poți cere să fie realizată în întregime din argint. Parcă sună mai bine când alegi tu să-ți personalizezi cadoul, nu-i așa?


   Dar de ce o astfel de brățara? De ce de aici? Probabil ești confuz.

   Nimic nu se poate compara cu o brațara personalizată, realizată minutios din detalii prețioase. Cristalul este extrem de cunoscut și veritabil. Cu siguranta și sărbatoritul valorează la fel de mult pentru tine. Oferindu-i o brățară prsonalizată este doar o altă modalitate prin care să-i aduci aminte de acest lucru.
Cât despre alegerea personalizării unei bijuterii cu nume, pe care s-o oferi in dar, indiferent de ocazie, sunt convinsă ca el va observa cât de neprețuită poate fi și cât de important este faptul că îți ocupă un loc în viața și în inima ta. Cu siguranță numele său este atât de important încât nu l-ai putut uita o eternitate, așa că ai ales să-l gravezi, să știe întreaga lume care este umarul pe care te poți baza oricând și cine îți poartă noroc. Fiind atât de special, nu-i vei uita numele prea curând așa cum ți se întâmplă cu lista de cumpărături.
   Laura, Andreea, Cosmin, poate fi orice nume. Cu siguranță cadoul tău va fi cel mai special și va provoca emoțiile la care visezi.

   Altfel, de ce ai alege un cadou alcătuit din bijuterii personalizate?

You May Also Like

3 comments