Aparat dentar de la Cris Smile pentru o dantura perfecta

by - vineri, iulie 15, 2016

Oglinda, oglinjoara,
Cum sa-mi redobandesc zambetul de odinioara?
Frumoasa esti craiasa, ca ziua luminoasa,
Dar mai frumoase vor fi zambetele tale,
Daca-ti alegi una dintre protezele dentare.


O problema generala este frumusetea dentara. Pe langa garderoba selectionata cu atentie, zambetul frumos si larg pana la urechi este cel mai important accesoriu al oricarei femei si al oricarui om. Conform unui studiu publicat de Ziua Mondiala a Sanatatii, peste 80% din populatie prezinta probleme dentare si peste 50% din populatie se prezinta la medicul specialist in ultima faza a problemei lor. Cele mai grave probleme apar din cauza unei igiene necorespunzatoare, a periajului incorect realizat si datorita regimului alimentar dezechilibrat.




"Copiii ar trebui invatati inca de la o varsta frageda regulile de baza pentru igiena dentara. De asemenea, chiar daca acestia nu prezinta simptome ale unei afectiuni, este de preferat ca acesta sa se invete cu mediul din cabinet si cu specialistii care ii voi tine evidenta sanatatii dentare. Noi lucram cu aparatura de ultima generatie si doar cu specialisti. Am creeat toate conditiile necesare pentru a asigura pacientilor o atmosfera placuta, confortabila, pentru a se bucura de servicii profesioniste la preturi decente, intr-un cadru placut si prietenos. O dantura frumoasa este si o dantura sanatoasa! Cel mai bun mod de a ne mentine zambetul perfect sunt vizitele regulate in cabinetul de stomatologie".


Dr. Anca Nicoleta Albina, medic specialist ortodont Cris Smile.

Una dintre problemele dentare cu care se confrunta majoritatea romanilor sunt anomaliile dentomaxilare. Ortodontia interceptiva ajuta la depistarea precara a problemelor de aceasta natura de catre medicul ortodont si previne aparitia lor. Se recomanda vizita copiilor intr-un cabinet stomatologic de la o varsta frageda, pentru a preveni probleme la nivelul danturii definitive.


Anomaliile dento-maxilare pot fi tratate cu usurinta in cadrul copiilor si adolescentilor, dar si la adulti, prin utilizarea unui aparat dentar. In functie de gravitatea problemei, specialistii vor recomanda proteza potrivita pentru dobandirea unui zambet stralucitor si o dantura perfect sanatoasa. Poti alege aparatele dentare mobile, care pot fi purtate o scurta perioada de timp, sau aparate fixe.
Aparatul dentar fix ofera rezultate spectaculoase la orice varsta. Acesta poate fi metalic, ceramic sau chiar "invizibil". Cea mai recunoscuta si eficienta metoda pentru o dantura perfecta ramane varianta metalica.



Purtarea aparatului dentar este nedureroasa si te poate salva de la realizarea unor proceduri mai dureroase, complicate si costisitoare.

Am primit recomandarea Cris Smile de la o prietena foarte buna in urna cu doua saptamani. Si eu ma confrunt cu probleme de aceasta natura si cu o anomalie dentara (malocluzie). Serviciile lor sunt impecabile iar tratamentele au tarife fixe si procedurile se realizeaza fara pic de durere.
Cris Smile detine specialisti in ortodontie care iti pot recomanda cea mai buna alegere in functie de varsta si diagnoscul anomaliei. In fiecare an, tot mai multe persoane constiinzeaza necesitatea unui aparat dentar si se bucura de efectele ulterioare. Aparatele dentare pot fi utilizate atat de copii, cat si de adulti cu o varsta de 40 ani.



Cris Smile detine atat medici ortodonti specializati in afectiunile copiilor cat si in cele ale adultilor. Pacientii se mai pot bucura de serviciile oferite si in rate, fara dobanda.

Nu e o rusine sa porti un aparat dentar o perioada scurta de timp, care poate dura si pana la un an. Gandeste-te la cum va arata dantura ta pe viitor si cat de fermecator va fi zambetul tau si al copilului. 

Dupa o prima consultatie, medicii Cris Smile mi-au demonstrat ca pot avea incredere in ei si m-au oferit sfaturi pretioase. Au detaliat intreaga procedura invaziva si mi-au oferit curajul de a-mi rezolva toate problemele dentare. Mereu am visat sa am un zambet frumos cu care sa ma mandresc oriunde in lume. In sfarsit ma pot bucura de o dantura perfecta si un zambet fara cusur!


Mergem impreuna la urmatoarea consultatie?

You May Also Like

2 comments

  1. Eu am dus o pe cea mica la stomatolog de la 5 ani.Direct 4 plombe colorate ;) Aida Dolce

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu vreau sa-mi duc copiii de la 2-3 ani ca sa se acomodeze cu mediul si medicii ca sa nu aiba probleme pe viitor, asa cum am avut eu.

      Ștergere