Poarta-ti vara cu crema de protectie

by - miercuri, iulie 13, 2016

Vara este cu siguranta un prilej de voie buna si distractie. Daca intr-un articol anterior va povwsteam despre lenjeria intima si costumele de baie care nu trebuie sa lipseasca din valizele cu destinatia catre mare, acelas lucru este valabil si pentru cremele si lotiunile cu factor de protectie.
Farmec mi-a adaugat in colectie cu putin timp in urma si cateva monstre perfecte de adaugat in geanta de plaja.
Recomandarea noastra este ca niciodata sa nu iesiti afara sau la plaja in orele de varf ale zilei (la amiaza) si neaparat, nu fara o crema de protectie sau un ulei protector. Crema solara protejeaza pielea impotriva radiatiilor solare UV si UVB, fiind un strat protector impotriva rosetii si a bolilor de piele.


Noua colectie de creme Farmec sunt racoritoare si protectoare chiar si in varianta duo, atat pentru femei, cat si o gama speciala dedicata barbatilor. Au un miros placut si o textura usoara astfel incat aceasta sa poata fi aplicata cu usurinta pe piele si sa reziste chiar si la contactul cu apa.
Farmec ofera produse la cele mai bune preturi. Totodata gama Gerovital si Farmec utilizeaza extracte din plante si flori care ajuta la absorbtia extractelor vindecatoare de catre piele.
Kit-ul Farmec a continut cateva minstre si o oglinda de colectie, impreuna cu cateva sfaturi si raspunsuri legate de influenta factorilor nocivi ce actioneaza vara asupra pielii. Cine le-a mai incercat?

You May Also Like

1 comments