Uita de Pokemoni, hai intr-un Bimmer Service!

by - duminică, iulie 24, 2016

Cand ti-ai scos ultima oara masinuta la plimbare? Nu e pacat sa ocupe loc in garaj?
De ce sa-ti irosesti timpul alergand dupa Pokemon si Pikachiu, cand masina ta abia asteapta diagnoza intr-un service auto profesional? Mai lasa telefonul si traieste-ti la maxim pasiunea pentru masini!

Toti viseaza la un BMW ca al tau: modern, echipat pentru rezistenta, fara cai albi si frumosi, dar cu multi cai putere si consum redus, prietenos cu mediul inconjurator si cu nevoile tale atunci cand pleci la drum.

BMW in viitor 
 SURSA: www.next100.bmw

Sunt convinsa ca masina este prietena ta cea mai buna! Din batrani se spune ca masina si nevasta nu trebuie impartite cu nimeni. Eu suntt complet de acord cu aceasta afirmatie. Cine are un BMW se poate spune ca si-a dobandit un prieten adevarat pe viata.

Masina iti este intotdeauna acolo cand ai nevoie si Bimmer Service este oricand la dispozitia ta pentru momentele cand ai nevoie de o mana de ajutor in ceea ce o priveste. Nu ne-am nascut experi in mecanica cu totii si nu poti lasa o astfel de bijuterie pe mainile oricui. Trebuie o expertiza detaliata, atentie la detalii si activari de functii precise din partea persoanelor cu adevarat pricepute.


Bimmer Online intruneste cele mai ample cerinte si dorinte impreuna cu echipa sa de profesionisti. Pentru ca vara iubim sa lenevim si sa calatorim, cei mai buni experti se ocupa de toata grija ce o necesita un astfel de autoturism: diagnoza, reparatii sau activari de functii, toate la preturi mult mai mici decat service-urile auto obisnuite.


Universul BMW si Bimmer Service este larg. Mecanicii sunt nerabdator sa descopere in timp util solutii reale pentru a-ti satisface pasiunea si dragostea dedicata autoturimului tau. Beneficiezi atat de consultanta telefonica si online la unul dintre cei mai buni mecanici, cat si de servicii de expertiza profesioniste direct in service.


Bimmer Service este un service auto autorizat si exclusivist autoturismelor BMW, cu peste 6 ani de experienta 110% in domeniu.


"Stim ca masinile sunt pasiunea barbatilor adevarati. Pentru cei care isi doresc servicii de cea mai buna calitate, am decis sa creem un service auto care sa se ridice la inaltimea tutturor asteptarilor. Pana in prezent ne-au calcat pragul peste 5317 clienti care s-au declarat multumiti de rezultatele finale, indiferent de problema intampinata. Detinem o echipa profesionista de mecanici atestati care pot rezolva orice problema. Dincolo de simpla pasiune, cu totii stim cat de important este un automobil intr-o familie si beneficiile pe care le putem avea de pe urma acestuia. De aceea am infiintat Bimmer Service, unde ne-am propus ca toti clientii sa beneficiezi de intreaga consultanta necesara, la preturi pentru toate buzunarele. Un autoturism in perfecta stare nu inseamna ca ar trebui sa ne scoata din buzunar sume exorbitante, pentru a beneficia de servicii de calitate si de profesionalism din partea angajatilor. "


Departamentului de Marketing&PR, Bimmer Service.

Pas cu pas, masina ta este din nou pregatita pentru cursele lungi alaturi de cei dragi.  Alege si tu un service Bimmer! BMW-ul tau este acum pe maine bune.

You May Also Like

0 comments