Azi gatesc cu Maggi: Cartofi natur cu piept de pui marinat la gratar
Mancarurile cu legume fierte si carte facuta la gratar, ne ajuta sa obtinem o masa copioasa si delicioasa pentru intreaga familie. Puiul capata o aroma inconfundabila, iar cartofii natur isi mentin din vitamine si aminoacizi esentiali organismului. Astazi m-am gandit sa pregatesc impreuna cu Maggi o reteta simpla si delicioasa
Secretul acestui preparat consta in ingrediente cat mai usoare si naturale, gatite in cel mai usor si bun mod posibil, desigur, impreuna cu granulele cu aroma de gaina, pe care le adaug in orice preparat.
Ce aveti nevoie:
-piept de pui;
-cartofi;
-sos de soia;
-vin din miere de albine;
-ulei de masline;
-sare;
-unt;
-patrunjel;
-delicat Maggi cu gust de gaina.
Mod de preparare:
Se spala pieptul de pui si se taie fasii mici. Se cresteaza si se pun la marinat. Pentru compozitia de marinat, pentru a se patrunde aromele, combinati 2-3 linguri de ulei de masline si soia, 100 ml de vin din miere de albine si putin delicat Maggi. Lasati peste seara la frigider sau daca sunteti in graba, circa o ora sa patrunda aromele.
Apoi, puneti la fiert cartofii taiati rondele sau cuburi, insotiti de putina sare si delicat Maggi. Adaugati si un cub mic de unt pentru aroma.
Puiul se face pe gratarul bine incins, circa 10 minute pe o parte si pe alta. Verificati cu ajutorul unei scobitori statusul acestuia. Daca se lipeste pe scobitoare, mai trebuie lasat. Fasiile trebuie sa fie medii, nici prea mari ca sa se faca complet, dar nici prea subtiri ca sa se intareasca.
Cartofii ii puteti verifica cu ajutorul unei furculite.
Cand acestea sunt gata, asezati-le pe farfurie si adaugati peste cartofi putin unt si patrunjel. Este o mancare usoara, cat mai sanatoasa cu putinta si delicioasa. Maggi face minuni culinare. Poftiti la masa!
Secretul acestui preparat consta in ingrediente cat mai usoare si naturale, gatite in cel mai usor si bun mod posibil, desigur, impreuna cu granulele cu aroma de gaina, pe care le adaug in orice preparat.
Ce aveti nevoie:
-piept de pui;
-cartofi;
-sos de soia;
-vin din miere de albine;
-ulei de masline;
-sare;
-unt;
-patrunjel;
-delicat Maggi cu gust de gaina.
Mod de preparare:
Se spala pieptul de pui si se taie fasii mici. Se cresteaza si se pun la marinat. Pentru compozitia de marinat, pentru a se patrunde aromele, combinati 2-3 linguri de ulei de masline si soia, 100 ml de vin din miere de albine si putin delicat Maggi. Lasati peste seara la frigider sau daca sunteti in graba, circa o ora sa patrunda aromele.
Apoi, puneti la fiert cartofii taiati rondele sau cuburi, insotiti de putina sare si delicat Maggi. Adaugati si un cub mic de unt pentru aroma.
Puiul se face pe gratarul bine incins, circa 10 minute pe o parte si pe alta. Verificati cu ajutorul unei scobitori statusul acestuia. Daca se lipeste pe scobitoare, mai trebuie lasat. Fasiile trebuie sa fie medii, nici prea mari ca sa se faca complet, dar nici prea subtiri ca sa se intareasca.
Cartofii ii puteti verifica cu ajutorul unei furculite.
Cand acestea sunt gata, asezati-le pe farfurie si adaugati peste cartofi putin unt si patrunjel. Este o mancare usoara, cat mai sanatoasa cu putinta si delicioasa. Maggi face minuni culinare. Poftiti la masa!
Ai desfacut vinul in cele din urma... :D
RăspundețiȘtergereMaggie chiar da savoare mancarurilor.
O IDEE DE LUAT IN SEAMA.CRED CA A AVUT UN GUST FOARTE BUN.O VOI INCERCA SI EU.MULTUMESC DE PONT
RăspundețiȘtergere