OOTD: Perechea perfecta de jeans de la Erry Store

by - marți, august 30, 2016

Mi-as dori sa fie vara mereu, sa pot purta doar rochii si fuste, sa ma simt bine in pielea mea si in lucrurile pe care le aleg. Cu toate astea, uneori simt nevoia unui outfit casual, intr-o pereche de pantaloni comozi si slim, care sa mearga la orice top.

Am o mare problema cu marimile la pantaloni. De aceea in marea majoritate a timpului port colanti. Insa, am vazut pe Erry Store o pereche de pantaloni frumosi care mi-au captat intreaga atentie.
Nuantele de maro sunt in trend. Sunt extrem de usor de combinat si cu siguranta nu ar trebui sa lipseasca din garderoba. Am ales de la Erry Store o pereche de blugi mustar, tip colant, simpli si frumosi, dar foarte usor de accesorizat si pentru un outfit mai elegant in sezonul rece. Materialul este foarte confortabil si iti permite sa te simti bine in fiecare anotimp. Marimea corespunde 100% iar livrarea se face in maxim 48 ore prin curier rapid.

Bag/Geanta: http://goo.gl/cuzQgK


Cand poti purta pantalonii mustar Erry?
Oricand! Sunt extrem de versatili si sunt perfecti atat pentru o tinuta casual cat si pentru birou sau evenimente. Eu i-am asortat cu un top cu volane si fara umeri, o geanta uspr office si o pereche de balerini. Tu poti incerca sa-i asortezi la un top alb (rosu, verde, galben, etc.) cu o pereche de pantofi (sandale, botine) si accesorii dupa plac. Cu siguranta tinuta creeata de tine va atrage privirile tuturor.


Este vremea sa iesim din anonimat si sa adaugam putina culoare in garderoba si alte lucruri in afara de cele negre. Aceasta pereche de jeans iti va oferi o infatisare senzationala si te vor face sa te simti bine in pielea ta.

Erry Store are o multime de produse aduse direct de la furnizorii din cele mai mari orase cunoscute pentru calitatea ridicata a materialelor si piese in ton cu moda: Germania, Paris, Italia, etc. Ai o gama larga din care poti alege produsele favorite marca Erry Store, iar blugii mustar vor face furori in aceasta toamna. Tu ce ai ales?






You May Also Like

5 comments

  1. Chiar imi plac acesti pantaloni! Culoarea e preferata mea!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi place culoarea pantalonilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deocamdată nu am ales nimic, ma tot uit la ei pe site de ceva vreme, dar nu ma hotărăsc, mi-e teama ca nu imi vin mărimile

    RăspundețiȘtergere
  4. E bine ca mai exista persoane ca tine sa ne informeze si pe noi cu diferite site-uri ca eu sunt paralela. Fetita isi spune cuvantul si am ramas in urma. Sunt superbi,ce pret au? Numai ca eu as fi pus ceva cu toc.

    RăspundețiȘtergere