Ledia.ro: Soluții moderne pentru iluminat

by - vineri, septembrie 30, 2016

Bună! Mă numesc Ledia. Ne cunoaștem? Scopul meu principal este să-ți ofer soluțiile moderne de iluminat pentru aspectul deosebit al casei tale și nu numai. La mine poți apela și pentru iluminarea autovehiculelor, a localurilor și a spațiilor publice, fie pentru proiecte speciale ce au în prim plan o iluminare modernă și spectaculoasă.
Alexandra m-a rugat să-ți prezint întregul magazin online și serviciile oferite. Ești pregătit să-ți găsești sursa perfectă de iluminat?



  • Ledia.ro: Iluminare pentru fiecare colț.
Proiectul Ledia a luat ființă în 2013, un an extrem de important în evoluția pieței. Pentru că am avut extrem de multe solicitări din partea clienților, în cele din urmă ne-am extins activitatea și în România. Mediul online este la îndemâna tuturor, așa că am depășit orice barieră și am înființat un magazin online cu experiență, clădit pe baza celor mai buni specialiști în decorațiuni și servicii de iluminat. Îți sunt alături pentru fiecare colț ce necesită magie! Împreună putem depăși granițele imaginației si te poti bucura de un design de excepție, executat cu maxim de atentie și profesionalism. Am și un canal de Youtube pe care te invit să-l adaugi în preferințe și să fii în permanență la curent cu cele mai noi apariții. teste și idei.
  • De ce Ledia?
Un serviciu de iluminat ales corect poate evidenția designul deosebit al încăperii. Alegerea instalațiilor de iluminat se va face în funcție de tipul spațiului, utilitatea luminilor și de amenajarea amplasamentului,  La baza proiectării instalațiilor de iluminat Ledia se află becurile economice și ecologice. Acestea îți vor asigura condițiile perfecte de iluminat, pentru un consum redus de energie față de becurile clasice. Instalațiile de iluminat sunt perfecte pentru evenimente și locații unde este necesară utilizarea iluminării în permanență.
Ledia combină utilul cu plăcutul, astfel încăt rezultatul să fie exact așa cum ți l-ai imaginat! Magazinul ne pune la dispoziție becuri LED care oferă un joc spectaculos de lumini pentru un design modern.


Banda LED combină mai multe LED-uri și sunt perfecte pentru a fi utlizate atât în interior, pentru proiecte de design și renovare, cât și în exterior, la evenimente, pentru decorarea caselor, a terenurilor, acvarii, piscine, etc. 
Benzile LED oferite de Ledia sunt moderne, de diferite dimensiuni și culori, dotate cu sistem de comanda (controller) prin care poti ilumina orice încăpere cu o simplă apasare de buton. Față de becurile normale, benzile LED te ajută să economisești din timpul prețios, sunt mai usor de montat și mai economice față de becurile clasice. Lumina rezultată se distribuie uniform în încăpere, face spațiul să pară mai mare și nu produce efectul de orbire. Benzile dețin protecție împotriva întemperiilor și a altor factorilor externi. Au durată lungă de viață, sunt flexibile și nu necesită condiții speciale de întreținere.


Instalațiile de iluminat vin în diverse combinații pentru a sprijini proiectele moderne. Alege o soluție modernă pentru iluminat. Alege Ledia!

You May Also Like

2 comments

  1. Ma si gandeam de unde comanda sotul. Ma vazut cand citeam articolul si a inceput sa-mi explice. Bineinteles ca pe mine m.a terorizat cu explicatiile lui. Sunt folositoare cei drept. Imi place si mie sa stau in pat si sa sting sau sa aprind becul. Masinuta fetitei este cu banda de leduri pe laterale sa se vada noaptea cand se plimba.

    RăspundețiȘtergere