Frumusete in oglinda oferita de Beauty Mirrors Salon

by - duminică, octombrie 30, 2016

Frumusetea nu se mosteneste, ci se dobandeste. Poti avea un corp de invidiat si o sanatate de fier chiar si la 50 ani. Cum? Apeland la un centru specializat de medicina estetica si remodelare corporala.

Sala sau centru de remodelare corporala?

Multi cred ca mersul la sala este exact ce au nevoie. Multi sunt convinsi ca sala ii va ajuta sa piarda surplusul de grasime aparut in urma sarbatorilor sau de-a lungul anilor. Total gresit! Sala este cu precadere un centru dedicat sportivilor de performanta sau celor in devenire. Pentru o frumusete fara precedent, solutia o reprezinta antrenamentele de remodelare corporala si eliminarea celulitei, dar si cele pentru tonifiere musculara.

Tocmai din cauza acestui fapt, nu as apela catre o sala obisnuita de antrenament, ci catre Beauty Mirrors Salon. Nu este doar un centru in care pot participa la numeroase sedinte ce-mi vor tine greutatea sub control, dar cel mai important aspect care m-a atras la aceasta clinica, este faptul ca specialistii ma pot ajuta la cresterea masei musculare si la tonifierea musculara rapida. 



De ce este extrem de important acest aspect?

Urmand un astfel de tratament, nu doar ca-mi imbunatatesc latura fizica, ci totodata cred ca imi poate oferi increderea in fortele proprii. Cresterea masei musculare duce la echilibrarea organismului, intarirea sistemului imunitar, dezvoltarea armonioasa a corpului. Totodata ofera forta fizica si energie, fara de care organismul meu ar fi slabit, fara putere de efort atat fizic, cat si psihic. 

Spre deosebire de alte centre, Beauty Mirrors Salon pune accentul pe medicina estetica corporala si faciala, imbinand nevoia medicala a corpului, cu frumusetea naturala, ce o poti contura cat ai zice peste. Personalul acestei clinici nu este format din simpli antrenori de sport, maseori, etc. ci din cadre medicale specializate, ce ma pot indruma catre cel mai bun tratament potrivit nevoilor mele.
In timp ce antrenamentele de remodelare corporala ma pot ajuta sa-mi tonifiez musculatura, tratamentele estetice imi vor oferi elasticitatea si frumusetea vedetelor de la Hollywood.



Dr. Cristina Bejan face parte din personalul de excelenta al acestui cabinet care ne poate ajuta sa ne conturam frumusetea in oglinda. Este unul dintre primii medici licentiati in medicina estetica si tratamente de infrumusetare, avand peste 20 ani de experienta in chirurgie estetica si fiind renumita in randul celor mai mari cadre medicale din strainatate. Recunoscuta si admirata de catre o sumedenie de pacienti din Maria Britanie, Irak, Liberia, si nu numai, Dr. Cristina Bejan a raspuns cu succes tuturor provocarilor si a decis in cele din urma sa ofere servicii de calitate si catre patria mama: Romania.

De ce as apela la un astfel de centru/De ce va recomand un astfel de centru


  • Iti sta la dispozitie un personal medical cu instructie continua, experienta vasta in domeniu si certificare multinationala.
  • Poti beneficia de tratamente estetice de infrumusetare si remodelare corporala intr-un singur centru.
  • Existenta unor metode terapeutice de infrumusetare si remodelare de ultima ora.
  • Indrumare continua din partea personalului medical, pachete individual oferite in functie de nevoi si dorinte.
  • Pachete cu eficienta garantata, la cele mai avantajoase oferte.
  • Locatia este una placuta, ambientul senzational, si de fiecare data vei fi intampinat cu caldura si zambete.
  • Sedinte extra oferite gratuit tuturor clientilor pentru achizitia pachetelor de 5 - 10 sedinte.


    In concluzie, Beauty Mirrors Salon este un centru de prestigiu din inima capitalei, ce iti pune la dispozitie servicii de ultima ora pentru infrumusetare, intretinere si modelare corporala. Este singurul centru din Romania in care o echipa vasta de profesionisti iti pot oferi servici de exceptie, exact pe placul tau. Te intrebai cum reusesc marile vedete sa-si mentina frumusetea si silueta chiar si dupa 50 ani? Ei bine, vedetele apeleaza intotdeauna la serviciile unui cabinet renumit, cu experti si tehnologii de infrumusetare moderne. Tu de ce nu te-ai bucura de o frumusete ca in reviste si transmisii televizate, cand Mirrors Beauty Salon stie exact ce ti se potriveste? 
    Nu-ti lasa frumusetea in mana sortii. Apeleaza la experti, apeleaza la Mirrors Beauty Salon!

    You May Also Like

    2 comments