Olla(la) pentru ocazii (non)speciale

by - vineri, octombrie 28, 2016

 Cumpărătorul cu Dichis se afla într-un moment de cumpănă. Dorește cadouri speciale pentru momente (non)speciale și pentru asta se hotărăște să apeleze la o florărie. Asta pentru el crede că cele mai frumoase zâmbete se culeg atunci când micile atenții sunt oferite pe neașteptate.
Acțiunea se întampla la sfârșitul lunii septembrie, într-o zi de duminică, pe când toate florăriile din cartier erau închise. Toți cuceritorii amânau serile fierbinți, aniversări, evenimente speciale, dar Cumparatorul cu Dichis descoperă o metodă nouă care-l ajută să-și ducă planurile la bun sfârșit. 



C&V: -Șșșt! Taci că ne vede! Și încă nu suntem la reduceri. Trebuie să fim cele mai prezentabile.
C&D: -Hmm....Micul Gigant, Portativ Îndrăgostit, Prinț Inocent...Parcă asta mi se potrivește!
C&P: -Ai auzit, ai auzit? I se potrivește! Dă-ți odată frunzele alea jos de pe mine! Noi urmăm!
C&D: -Uite, frezii! Ce frumos...
C&V: -Noi suntem astea! Nu mă mai împinge! Îmi bagi frunzele în ochi, o să-mi strici toate petalele. Uite, Olla ne-a pus și-o fundă. Sigur de asta ne-a băgat în wishlist! Vrei să rămânem pe veci aici?
C&D: - Ce tare! Uite-o pe Hello Kitty! Oare asta i se potrivește?
C&V: - Hei, hei! Prințule, aici, aici! Dă inapoi! Helooo! Uite ce petale avem, uite ce ambalaj amețitor...
C&P: -Taci! Nu vezi că are nevoie de ceva special? Tine-ți "frânele" acasă, că oricum nu vei fi tu aleasa. Eu voi inaugura porțile!
M&G: -Mă scuzaaați! Becul este aprins. Vă vede! Omul are nevoie de liniște și răbdare ca să aleagă ce i se potrivește. Dacă vă purtați haotic, cum să decidă?
C&V: -Tu să taci! Habar n-ai cei cu Sfânta Vestire. Ce-o să-i vestești tu? Petală încrețită, cu rochie de spini...



M&G: - Ce nerușinare! Noi nu avem deloc maniere? Stați la rând! Păstrați politețea și împărtășiți-vă frumusețea. Ce va crede despre noi? 
C&V: - Auzi la el, cât tupeu! Nici nu l-a ales și deja ne dă lecții de viață! Pe numele lui Petalus...
C&S: - Ioii, sunt aici! Stânga, dreapta, capul sus, petalele în cerc ... uite cât șarm! Alege-mă și promit să-ți ofer bucurie și fericire pe vecie!
C&P: -Ha, ha! Stai jos, milogule! Dacă ajunge la Z&H te-a făcut praf!
C&D: - Frumos, foarte frumos! Mirific! Trebuie s-o surprind cu ceva incredibil, ceva nemaivazut, ceva unic în toată splendoarea petalelor și a ambalajelor sale.
Z&H: -La mine sau la voi, dragele mele, nu-i nevoie de farmece ca să fiți alese! Sunteți pregătite cu dichis, v-au admirat și premiat la Casa Regală, mereu vom fi în topul preferințelor. Sunteți cele mai frumoase! Așteptați doar și veti vedea. Vă rog, nu vă întristați, nu are rost să vă certați!
C&P: -Dar dacă ajunge la Ariciul Duios, la Colț de Rai sau la Surpriza Tandră? Noi am tot scăzut din pret, ne-am tot ferchezuit ... dar dacă niciuna dintre noi nu va fi aleasă? (izbucnește în plâns).
Z&H: -Ei, chiar credeți că v-ar mai fi lăsat să așteptați în suspans atâta timp? S-ar mai fi pierdut printre rândurile parfumate? Dragilor, vă vine rândul de îndată!
C&D: -Perfect! Un aranjament floral pentru ea și un buchet de flori pentru ei!




P&P, M&G, C&V: -Ajutooor! Cutremurrrr! O să murim!
C&P: - Botanicelor, vă bagă în coș!
Z&H: - Hei, nu vorbiți urât! V-am zis eu că nu pleacă nicăieri cu mâna goală? Pe curând dragelor! Să fiți cuminți și să-i aratați că întotdeauna este binevenit să revină în tărâmul Olla.ro!
P&P, M&G, C&V- A, da? Hiii, suntem salvate. Petalus, ce bine! Ura și la cutie! Să mergem. Trebuie să ne ambalăm frumos.

Acestea suntem noi, îmbrăcate în straie de sărbătoare, pe tărâmul unei florării online din București, într-o interacțiune contradictorie despre frumusețe și perfecțiune, alături de un Cumpărator cu Dichis, care este convins că a făcut cea mai bună alegere pentru un cadou special, în lipsa unei ocazii speciale. El știe că oferind unul dintre cele mai frumoase buchete de flori în simple momente banale, va construi clipa perfectă de fericire și mulțumire. Este mai simplu ca niciodată să oferi în dar câteva flori proaspete, în aranjamente unicate, și să oferi o bucurie, un moment de neuitat, celor mai importante persoane din viața ta!



***M-ai prins! Eu sunt vestitul Cumparator cu Dichis! Nu a fost ziua mamei mele, dar nici aniversarea unei zile de naștere. Am vrut doar să le mulțumesc pentru fiecare zâmbet, pentru fiecare zi petrecută în compania lor, pentru fiecare sacrificiu și mai ales, pentru fiecare "Mulțumesc, voi fi pretutindeni aici pentru tine! ". 

Fiecare pas la care au fost alături de mine și fiecare provocare peste care am trecut împreună, nu au fost de regăsit nici în povești nemuritoare, nici pe notițe din calendar, dar acele clipe aparent banale, au ramas aici, în inimă, și dăinuiesc veșnic în viața noastră până la ultima clipă a vieții. Viața este cel mai prețios dar și drept multumire, fiecare secundă, fiecare zi și fiecare victorie, o sărbătoresc alături de cei dragi, printr-un aranjament floral de excepție, dintr-o florărie online, cu livrare în fiecare zi. Culmea, pot programa un moment special chiar și în duminicile mohorate, pentru că nu am nevoie de o zi specială ca să culeg zâmbete și lacrimi de fericire de pe chipul tuturor, căci aleg Olla.ro: atelier cu design floral pentru momente de neuitat. 
Pot fi personalizate și perfect ambalate pentru momentul când vor fi oferite în dar. Tu programează-ți evenimentele ollala, pregătește-ți discursul emoționant și fă notele să-ți farmece auzul pe portativul muzical. De restul se ocupă florăria Olla!





Au jucat în rolurile principale:

  • C&D - Cumpărătorul cu Dichis;
  • C&V - Curcubeul Vestitor;
  • C&P - Casa de Piatră;
  • M&G - Micul Gigant;
  • C&S - Contele Șarmant;
  • P&P: - Propunere Parfumată;
  • Z&H - Zâna Harnică.

Articol scris pentru SuperBlog 2016.

You May Also Like

2 comments