#Stona: Universul de piatra si Zilele Portilor Deschise

by - joi, octombrie 13, 2016

Totul porneste de la piatra naturala, primul lucru aparut dinaintea tuturor. Stona sarbatoreste cu fast importanta ei si lansarea magazinului online ce-i poarta numele, prin Zilele Portilor Deschise, eveniment desfasurat la sediul din apropierea localitatii Ploiesti.

Participarea este deschisa publicului de toate varstele, care vor avea sansa de a invata totul despre antreprenoriat si dezvoltarea unei afaceri, de la invitatul special Lorand Soarez Szasz, unul dintre cei mai apreciati speakeri din domeniul business si autorul cartii "Eu sunt banul". Sunteti invitati sa descoperiti care sunt pasii pentru a atinge succesul in dezvoltarea personala si profesionala, dar si sa descoperiti evolutia pietrei naturale prin Stona.
Evenimentul a fost planificat ca la carte, iar cei de la Stona va ofera inclusiv transportul dus-intors pentru Bucuresti si Brasov. Inca un motiv pentru care nu ar trebui sa lipsesti!


Pentru ca piatra naturala a atins un prag important al evolutiei, cei de la Stona au valorificat resursele naturale intr-un mod util pentru ca intreaga intreaga lume sa se bucure in continuare de tot ce inseamna piatra. Au transformat afacerea intr-unul din cele mai mari centre cu piatra prelucrata din lume. Piatra naturala a capatat 500 de nume diferite, cu diferite utilizari, care te ajuta sa redescoperi avantajele unui camin primitor. Piatra prelucrata oferita de Stona este realizata din diferite imbinari materiale si vine in diferite modele, forme si culori, fiind primul lucru ce te ajuta sa contruiesti un camin confortabil, care sa-ti asigure un trai modern si o viata fara griji. 

Pentru ca ne-am echipat locuintele sau centrele de bussines cu marmura, granit sau orice forma de piatra prelucrata, adica Stona, poate nu ai realizat, dar deja ai castigat mult timp liber pe care ti-l poti petrece asa cum vrei tu. Piatra naturala Stona are o rezistenta indelungata si nu necesita conditii speciale de intretinere, astfel ca Stona este curioasa de cum valorificam timpul castigat si ne provoaca sa destainuim experientele cultivate in toate momentele libere.

Universul de piatra si timpul liber


Pentru noi, bloggerii, clipele libere castigate sunt un pretext excelent pentru a ne face timp de o noua postare. Insa, modalitatea mea preferata de a-mi petrece timpul liber este atunci cand exclud orice forma de munca si petrec clipele impreuna cu familia si prietenii. Impreuna putem descoperi cele mai frumoase experiente! Exclud timpul pe care il petrecem cu totii pe retelele de socializare sau conversatiile telefonice care se transforma in povesti de lunga durata.

Plimbarile in aer liber si calatoriile in echipa sunt preferatele mele! Le consider cea mai buna metoda de relaxare, pentru ca astfel ma desprind de tot ceea ce inseamna mediul virtual si munca, avand exact momentele oportune pentru a descoperi noi oameni si peisaje din prea minunata noastra tara, pentru a experimenta noi senzatii si pentru a acumula noi experiente ce ajuta la dezvoltarea mea personala si profesionala. Timpul liber inseamna pentru mine recreere si momente in care evit rutina zilnica si de tot ceea ce inseamna efort fizic sau psihic, incercand lucruri noi, relaxante, 
Si chiar daca vremea nu este prielnica iar gasca nu da semn ca ar vrea sa se adune, o doza de carte si o bautura calda nu-mi lipsesc de pe masuta din camera. 

Cultivand timpul liber asa cum se cuvine, mintea noastra devine pregatita pentru a infrunta greutatile de maine. Relaxarea sta la baza succesului individual, contribuind la formarea cantitatii necesare de adrenalina, energie si inspiratie, care te ajuta sa duci la bun sfarsit misiunile si planurile de viitor.

Asadar, o las pe Stona sa prelucreze piatra, eu o asez frumos in peisaj, iar timpul castigat il voi folosi pentru a ma relaxa cum stiu cel mai bine .

You May Also Like

2 comments