De sărbători, aducem în casele voastre Farmec(ul) Crăciunului

by - luni, noiembrie 28, 2016

Ho, ho, ho! Străzile se îmbodobesc din nou. Ho, ho ,ho! Se adună miros de mandarine pe la colțuri și parfum de cozonaci proaspăt scoși din cuptor, pentru masa bogată de Crăciun. Copiii inocenți deja repeta colinde pentru seara de Ajun și se pregătesc așa cum se cuvine pentru momente deosebite în familie și cadouri. Toată lumea așteapta mosul, m-așteaptă pe mine să le duc în dar o tolbă plină cu cadouri bine meritate. Ho, ho!

 Voi ați fost cuminți anul acesta? Ce să vă aduc în dar?

Bucuria sărbătorilor de iarnă se așterne ușor peste dulcea Românie. Brazii se îmbodobesc în mătase strălucitoare și fulgi de nea pe străzile întunecate, iar în case, familii întregi răsună în cor melodios pe cântece de sărbătoare, în timp ce adaugă cu bucurie globurile în pom. Cu toții visează la un brad mai bogat ca cel de anul trecut. Simt parfumul sărbătorilor, simt bucuria și fericirea unor suflete reîntoarse de peste graniță, ce abia așteptau revederea cu familia. Toate sărbătorile duc acasă, în sânul familiei.
De aceea îmi face o deosebită plăcere să ascult în tihnă sunetele de veselie și îmi scot telescopul prin care privesc atent în zare cum se pregătesc românii de sărbătoare. Și aștept, aștept...


Aștept ca spiridușii să se întoarcă din misiunea lor, cu tot felul de scrisori de la cei mici și cei mari, pe care le adună chiar și de pe straduțele cele mai întunecate, chiar și de la colțurile în care se ascund zeci de copii săraci a căror voce o auzi prea rar. Nu știu câti dintre voi mai cred în Moș Crăciun, dar ce ne-am face fără speranță? Să nu-ți pierzi speranța niciodată! Este lucrul cel mai de preț pe care l-am învățat de la viață.
Eu voi fi mereu aici de sărbători! Spiritul meu veșnic se va ascunde fie dupa un norișor, fie după hornul casei tale, și cu urechile mele lungi, voi asculta și voi adauga pe lista de dorințe toate cadourile pe care ți le dorești și pe care mă voi asigura că le găsești în seara sfântă sub brad.

Încă ar mai fi multe scrisori de adunat, dar pentru moment, m-am pierdut în alegerea unor casete cadou pentru cei dragi. Anul asta le-am tot ascultat dorințele și am ajuns la concluzia că nimic nu se potrivește mai bine tuturor decât cadourile Farmec. Mi-am propus să dăruiesc la fiecare câte o casetă cadou cu produse eficiente pentru o piele frumoasă, păr de Răpunzel și unghii frumoase, sănătoase pentru veșnicie.



Mamei mele i-am ales o Caseta cadou Gerovital Plant 2016, înzestrată cu o cremă nutritivă și o crema antirid revitalizantă, bogată în multivitamine și extracte prețioase de mac, care să-i mențină fermitatea, elasticitatea tenului și tineretea, un elixir pentru toate doamnele peste 20 ani, atât pentru răsfățul de zi, cât și pentru cel de noapte. Vreau să fie cea mai frumoasă mamă de Moș Crăciun pe care a văzut-o întregul ținut până acum!
Fraților mei de pretutindeni, renilor și tuturor prietenilor de seamă, le-am pregătit ceva pur bărbătesc. Caseta lor este bogată în ingrediente de ultimă generație, iar Caseta cadou Gerovital H3 Men Wild le menține spiritul șarmant activ, 100% bărbătesc, mireasma inconfundabilă și seducătoare datorată pachetului ce conține spuma de ras, loțiunea după ras și antiperspirantul H3 Wild. Tot ce are nevoie barbatul modern adevărat.



Ho, ho, ho! Era s-o uit pe fiică-mea, lumina ochilor mei! Tenul ei radiază atunci când folosește produsele create de o marcă inovatoare. Dar ce nu am știut până acum este faptul că în vara lui 2016, a pus ochii pe gama Happiness, cu elixir pentru un ten perfect hidratat, luminos și miros fermecător. Îmi amintesc că am cuprins-o în brațe și am alintat-o, iar prin tot farmecul ei, am crezut că și-a achiziționat un nou parfum fructat, dar era vorba doar de Farmec.

 "Cum să nu știu de Farmec?",am zis eu atunci. Nu, nu știam, dar tare mă bucur că am aflat ulterior că secretul frumuseții sale stă în caseta Gerovital Happiness. Are miros jucăuș de caise și cu ocazia sărbătorilor Farmec ne oferă un pachet special de sărbători, cu o crema BB ce acoperă delicat imperfecțiunile și o soluție demachiantă pentru curățarea zilnică a impurităților tenului uscat, ce restabilește în acelaș timp echilibrul pielii și hidratează în profunzime. Farmec înțelege ce e important pentru consumatori și încearcă permanent să-și îmbunătățească produsele.

În tolba cu cadouri vei găsi multe alte casete Farmec pline de bunătăți pentru întreaga familie și pentru toate nevoile lor. Farmec este brandul nr. 1 în preferințele româncelor, pe care-l recomandă pretutindeni prietenilor. Pentru cel mai frumos popor și pentru cele mai delicate femei de pe pământ, am umplut tolba cu casetele frumuseții de pretutindeni, aducând zambetul și Farmec(ul) sărbătorilor pe chipul tuturor românilor.

Ho, ho, ho! Dar eu ce primesc cadou?

Articol scris pentru SuperBlog 2016.

You May Also Like

4 comments