Eveniment marca PartySnap: Bun venit la "Seara pensiilor anticipate"!

by - vineri, noiembrie 04, 2016

Daca privim printre clasele de oameni vom observa ca nimeni nu da tonul la distractie mai bine decat batranii, acei batrani aflati la o varsta frumoasa si inaintata, aflati la pensie. Intocmai de aceea si vorba "Cine nu are un batran, sa-si cumpere.". Sunt priceputi la toate si vor fi sufletul oricarei petreceri. Intocmai de aceea voi pregati cu pasi marunti "Seara pensiilor anticipate", la care este invitat oricine doreste sa comemoreze o zi din viitor, pe care poate o vom trai pe bune in viitorul indepartat. Daca esti in cautare de inspiratie pentru evenimente distractive pe care sa le ai amintire peste ani si ani, poti reproduce aceasta mica petrecere in seara burlacilor, la o nunta, un team building, botez, la ziua unui prieten drag, etc.

Teoretic, evenimentul va avea loc in Hawaii, practic se va desfasura in cadrul unui salon imens din Bucuresti. Intrarea libera pentru invitati!  Nu uita sa-ti aduci tinuta care crezi ca te va defini peste ani: capot, pijamale, sosoni, etc. Atentie, tinuta este obligatorie!


Vreau un eveniment autentic unor batranei care sarbatoresc anticipat "Ziua pensiei". De ce merita sarbatorita cu fast? Pentru ca abia atunci putem spune ca ajungem la clipele de odihna dupa care tanjim in prezent, iar asta este un lucru extrem de important. Varsta pensionarii nu este neaparat ceva rau. Peste ani si ani, vom fi la fel de frumosi si aranjati, la fel de inteligenti, fara obligatii de amploare si cu timp liber berechet. Asta pentru ca in sfarsit din punct de vedere financiar, vom avea si resursele necesare pentru a ne bucura de fiecare moft.

La eveniment vor fi si cativa invitati speciali precum PartySnap, Brad Pit, Angelina Jolie, Shakira, etc. Dorintele si sugestiile tale sunt porunca pentru mine, deci le astept cu mare drag si voi face tot posibilul sa devina realitate. Sau mai bine zis, principalul organizator, PartySnap, iti asteapta recomandarile, fiind elementul cheie pentru organizarea acestui fotodivertisment. Hai sa petrecem si sa traim anticipat anii ce vor urma!

"Seara pensiilor anticipate"

Va fi o seara plina de divertisment! Vom avea si un make-up artist care va personaliza infatisarea fiecaruia astfel incat sa corespunda leit evenimentului si personalitatii tale din viitor. Vor fi si masti PartySnap, cocktailuri, prajituri si meniuri atent selectate, pentru ca orice "varstnic" sa petreaca o seara pe cinste in compania celui mai delicat rasfat. 



Secretul acestui eveniment il reprezinta desigur, fotograful PartySnap. Ai auzit de el?
PartySnap nu este o cabina foto, ci o activitate de divertisment in care un dispozitiv va putea realiza cea mai unica selectie de poze pentru a evidentia unicitatea evenimentului. La final vom avea o serie de amintiri placute, amuzante si unice, pentru ca dispozitivul manipulat de catre personalul specializat, poate adauga imaginilor teme inedite, cu ajutorul unui "fundal verde", precum destinatiile tropicale (Hawaii, Bora Bora, etc) sau momente speciale de familie (sarbatori in tara lui Mos Craciun), etc. Prin urmare, la cererea ta, putem calatori in jurul lumii, iar partea picanta a evenimentului este faptul ca PartySnap ne ofera ocazia de a include in pictorialul de neuitat cativa din artistii preferati si tot felul de personaje care ti-au marcat viata si existenta. Evenimentul este programat la inceputul anului 2017, dar PartySnap a inceput deja sa contureze ideile mele si sa-mi ofere sugestiile cu privire la aceasta petrecere. 

Stiu ca o sa vrei sa arati lumii intregi cat de fain a fost la eveniment, asa ca PartySnap vine si cu functia automata de a incarca pozele preferate direct pe Facebook. Sau putem alege imprimarea pe loc in fotografii clasice sau fotografii magnetice, pe care sa le adaugi in albumele foto sau pe corpurile metalice (frigider) din casa.
Vor fi prezenti super nepoti (viitorul tau baiat va fi un super erou, iar fetele, vor fi sirene sau zane), vei putea trai o romanta cu artistii preferati si cel mai important, nu va lipsi casa de turta dulce si merele de aur ale lui Praslea, basmele in care noi vom fi protagonistii principali.



La "Seara pensiilor anticipate" vom construind reflexia din oglinda a viitorului nostru si a grupurilor de prieteni, folosindu-ne de conceptul "live view" si PartySnap, ce ne vor permite sa realizam fotografiile unui eveniment de nota zece si o experienta de neuitat.

Articol scris pentru SuperBlog 2016.

You May Also Like

1 comments