Moda in Romania, made in Romania: A&D Fashion

by - vineri, noiembrie 18, 2016

In timp ce unii cred ca cea mai avantajoasa piata din domeniul modei este cea chineza, te-as sfatui sa nu subestimezi piata din Romania. De fapt, moda capata o dimensiune aparte la noi in tara prin intermediul atelierelor de creatie care lucreaza minutios fiecare detaliu pentru o garderoba unica. Sunt luate in calcul motivele traditionale, studiile de piata conform dorintelor tale, impreuna cu rafinamentul unor tinute exceptionale in tot ansamblul lor. Aschia nu sare departe de trunchi, de ce trebuie sa alergi peste granite cand achizitia perfecta este doar la un click distanta?

Daca vrei sa te imbraci cu stil chiar si in aceasta iarna, trebuie sa-i cunosti pe cei de la A&D Fashion. Alege-ti o rochie si imagineaza-ti cum o poti purta sub paltonul acela lung si colorat, impreuna cu o pereche de cizme lungi peste genunchi sau poate cu o pereche de pantofi cu toc inalt si o geaca de piele. Nu-i asa ca se potriveste perfect? O poti lua la birou sau chiar la un eveniment.


-Sunt caraghioasa in aceasta rochie noua?
-Daca rochia ta s-ar plimba pe malul Dunarii albastre sau prin intregul bulevard, as urmari-o in lung si in lat, prin toata tara, prin tot Parisul si prin toata lumea, iar atunci cand as ajunge-o din urma, i-as spune: "Asteapta, rochie fermecata! As vrea sa-mi cunosti o cititoare. Sunteti facute una pentru cealalta."

Inspiratie din Ninotchka, dupa Melchior Lengyel.

Rochiile, atat de delicate si elegante, precum sufletul nevinovat al unui copil


Asteapta sa-i cunosti pe cei de la A&D Fashion si ai sa te convingi ce inseamna rochia perfecta! O gasesti acolo, alaturi de zeci rochii pentru fiecare ocazie din viata ta. 

-Dar toamna e pe fuga. Cum as putea da timpul inapoi? Cum sa port o rochie?

Nici nu e nevoie sa fie pretutindeni vara, draga mea! Stiu ca timpul si vremea cruda pastreaza aparent o distanta intre noi si lucrurile dragi noua, intre noi si aceste rochii atat de frumoase si delicate. Draga mea, iarna nu este un impediment. Dimpotriva! Este sezonul perfect in care vei afla cat de perfecte si rafinate sunt rochiile de zi marca A&D Fashion. Designerii au cutreierat lumea, au cultivat cele mai frumoase idei si au fost primii care le-au pus in practica, dand nastere la cele mai frumoase modele de sezon, doar pentru tine si nevoile tale. A&D Fashion nu a lasat niciodata femeia sa fie mai prejos decat un aranjament floral de lux si o sarbatoreste zi de zi prin creatii speciale. Vad un portofoliu extrem de larg, modele simple, inflorate, potrivite fiecarei femei. Lasa-te sedusa de preferate tale! Pachetul tau plin de perfectiune este doar la un click distanta. Tot aici vei gasi promotii excelente pentru Black Friday si rochia perfecta pentru sarbatori.
Straluceste in lumina reflectoarelor, fii frumoasa in fiecare zi, fii tu!


De ce A&D Fashion?
  • Fermecatoare si astazi? Rochiile A&D Fashion au fost lansate cu o croiala speciala pentru formele tale, caci este esential ca ele sa-ti sada bine si nu invers. Aceasta este adevarata moda, cu marimi pentru fiecare femeie din Romania, cu cele mai rafinate simturi posibile! Aceasta este cea mai importanta regula pe care cei mai multi designeri uita sa o respecte.
  • Rochii pentru birou, rochii din dantela si rochii de ocazie intr-un singur loc, pentru numeroase destinatii.
  • Unicitate in lumea modei si in tendintele de ultima ora. 
  • Made in Romania, pentru romance cu stil si personalitate. 
  • Usor de ales, usor de comandat, direct din coltul preferat al casei tale. Ce model te defineste cel mai bine?
  • Stil unicat prin intermediul pieselor atent lucrate in atelierul de creatie. Se stie ca romancele au impresionat prin tinutele lor de mai bine de 100 ani. A&D Fashion reinventeaza moda prin concepte moderne de creatie.
  • Eleganta romancelor iese in evidenta prin alegerile rafinate si prin trasaturile delicate. Alegerea rochiei perfecte nu a fost niciodata mai simpla!
  • Transport gratuit si livrare in 48 ore, astfel incat alegerea perfecta sa-ti fie la dispozitie exact la momentul oportun.
  • Exista FRUMUSETE fara precedent in istorie, dar ca romancele noastre nu ai sa mai gasesti nicaieri. Au acel ceva, acea personalitate pe care o emana chiar si tinuta lor. A&D Fashion ne propune la dispozitie o rochie speciala pentru fiecare dintre noi. Pregatita pentru covorul rosu?

You May Also Like

1 comments