The teacher Answe(a)r for fashion

by - vineri, noiembrie 25, 2016

Fiecare dintre noi are acea persoană drept muză de inspirație. De obicei femeile sunt mereu atrase de persoanele care emană acea sclipire, din care pot fura inspirație pentru un nou stil, cu fiecare privire: colega de muncă sau poate o fostă colega din liceu, o vecină sau chiar mama, care este un adevărat idol pentru fiecare dintre noi.

Să fie un fapt mai ciudat sau o poantă prea grozavă pentru o comedie, însă profa de biologie era o adevărată profesoară de moda și stil. Imaginează-ți că nu existau elevi cu nota la examen sub șapte și de obicei, aceștia erau doar câțiva dintre baieții care nu prea soseau pe la ore. Toată treaba asta "biologică" și tot cursul pe care ni-l preda stimabila doamna de aproape 40 ani, la finalul fiecărui curs, era din ce în ce mai interesant: unii zăreau doar fusta ei roșie mini, noi fetele priveam în ansamblu. La final, subiectul culminant al fiecarui curs erau mici secrete despre tot ce înseamnă modă și frumusețe. Se explică de unde ne luam întreaga inspirație în facultate?

Sursa: Quotesgram

Ținutele sale nu erau nici pe departe bătrânești, mirosind a piele bătătorită sau cu bluze șifonate, ciudate, decolorate, etc. Ea avea un stil unic, pe care îl puteam transforma în fiecare zi într-o temă interesantă și atractivă de discuție.

Pot spune că generația noastră avea o profesoară de biologie, un simbol al sexualității pentru barbați, un fashion icon pentru femei, nu o banală profesoară care venea la cursuri posomorâtă și încruntată de care abia așteptai să scapi. Partea interesantă e că știa cum să ne atragă la fiecare curs: nu cu bomboane, nici cu puncte în plus la examen, dar ne-a promis la final c-o să ne spună de la cine a învățat toate trucurile, cine îi este mentor și cum putem descoperi și noi stilul care ne pune în valoare cel mai bine. Inclusiv băieții s-au simțit atrași de ofertă sau poate și-au propus să fie prezenți măcar de curiozitate.

Sursa: Pinterest

P: -Mai mulți decăt de obicei ... Cu siguranță moda este mai placută decât cursul de biologie, dar azi, mă voi ține de cuvânt și am să vă spun secretul.
E: -Doamna profesoară, nu putem sări direct la subiect? Suntem foarte nerabdătoare! De un semestru așteptăm asta.
P: -Bine, dar copiați de pe tablă subiectele pentru examen și când sunteți gata, discutăm.

Au fost cinci minute atât de lungi... Deja în capul nostru ne imaginasem un model, un designer renumit, oare avea propria casă de modă?

P: -V-am pus pe gânduri? Sunt ambasadori de șase ani, cu o vastă experiență în lumea modei și cu un talent înnăscut pentru distribuția de piese vestimentare atât de damă, cât și pentru bărbați.

Era liniște perfectă în sală. Toți baieții și-au ațintit privirea către profesoară. Fetele erau deja în pragul extazului.

P: -Am doar un cuvânt pentru voi: Answear.


Ne-am repezit cu toții pe calculatoare, telefoane și peste tot unde mai exista internet. Și analizând profesoară din cap până în picioare, am căutat prin tot site-ul dupa piesele vestimentare care să ni se potrivească. Eu nu am vrut să ratez nimic, să-mi scape o piesă deosebită.
Answear este un răspuns pentru toți cei care caută articole vestimentare de firmă, branduri renumite și piese unicate. Ne-a impresionat faptul că putem crea un stil neobișnuit care să câștige zeci de priviri și aprecieri. Ce femeie și ce bărbat nu-și dorește asta?

Pe baza acestei experiențe mi-am conturat propriul stil, iar garderoba mea a început să pară extrem de ofertantă pentru restul prietenelor care nu au aflat încă de acest magazin online. Se pare că am fost un învățăcel bun care a avut de cules niște roade bogate pentru formarea personală.

Așa mi-am alcătuit și prima ținută, imediat după ce am descoperit cămașa Answear în dungi, aparținând brandului Lacoste și o pereche de botine confortabile de la ECCO.
M-a atras Lacoste nu doar din cauza mărcii renumite la nivel mondial, căci nimeni nu se uită după etichetă, ci după cum se așează pe fiecare în parte și Lacoste are ceva special. Atunci când porți o piesă a acestui brand, simt cum eman încredere prin toți porii, văd porția aceea de rafinament inspirată din moda franțuzească și sclipirea care îmi lipsea odinioară. Datorită artistului care a pus bazele lanțului vestimentar Lacoste, se află fondatorul "Târziu pentru tenis, la timp pentru modă!" - Jean Rene Lacoste, acum și românii se pot îmbraca bine.

Nici ECCO nu este un brand mai puțin semnificativ. Încălțămintea ECCO îmbină pasiunea femeilor pentru pantofi, cu stilul oportun ficărei ocazii. Cel mai important aspect este este faptul că ECCO este un magazin pe placul tuturor, recunoscut prin modelele unice, simple și confortabile pentru fiecare ocazie. Nu ai cum să te plictisesti de încălțămintea lor!

Și acum sunt foarte încântată de cămașa achiziționată, pe care o pot asorta la o geacă de piele Marciano Guess, o geantă Valentino, o fusta din piele sau o pereche de jeans, chiar și la o pereche de adidași. Gândește-te că am avut nevoie doar de un singur magazin online și de o motivație din partea mentorului meu (profa de biologie), pentru a fi frumoasă, carismatică, pentru a mă simți de milioane cu ajutorul unei simple ținute. Am aflat secretul, am știut ce trebuie să aleg! Unu plus unu, egal stil și eleganță. Redescoperă-te!



Answear nu este un simplu magazin online, ci un loc în care moda devine propria voce către public. Într-un portofoliu cu peste 50 de branduri de renume, cuvantul "modă" devine un subiect aparte și este un motiv de mândrie pentru noi, românii, atunci când surprindem noi priviri și complimente prin intermediul Answear. Gândește inteligent, fii unic, alege Answear!

Articol scris pentru SuperBlog 2016.

You May Also Like

2 comments