5 pasi de succes pentru a beneficia pe deplin de confortul casei tale

by - duminică, decembrie 18, 2016

Multi dintre romani inteleg prin confort clipele petrecute dupa programul de munca/studiu in locuinta proprie, locul pe care il numim cu drag "acasa". Specialistii avertizeaza insa ca definitia confortului nu se rezuma doar la ideea de a ne regasi in caminul nostru cald, alaturi de cei dragi.


Pentru a beneficia pe deplin de contul casei tale ar trebui sa ai in vedere urmatoarele aspecte:

  • Cromatica: Un rol important in obtinerea confortului mult dorit o reprezinta cromatica locuintei ( spre exemplu culoarea peretilor si al obiectelor de decor), In timp ce nuantele puternice si inchise precum negru atrag obscuritate, tristete, etc., nuantele de verde, rosu, bej sau albastru, ofera senzatia de calm, pace, romantism etc. 
  • Decorul: Decorul poate avea un impact foarte important asupra confortului nostru. Unii prefera un decor cat mai simplu, iar altii cat mai amplu. Sunt persoane care devin agitate sau stresate atunci cand se afla intr-o incapere bogata in detalii, ceea ce reduce semnificativ ce numim noi "confort".
  • Dimensiunea incaperilor: Cu totii am experimentat cel putin o data in viata aceasta problema si ne-am declarat nemultumiti de dimensiunea unora sau mai multe incaperi. Cu cat o incapere este mai mica, cu atat mai dificil va fi sa gasesti mobila pe masura casei tale si este posibil totodata sa ai la dispozitie mai putin spatiu pentru hobby-urile tale favorite.
  • Scaune birou: Cea mai mare parte din timpul liber o petrecem cu totii in fata calculatorului. Cazul ideal in atingerea si mentinerea confortului este sa detii propriul birou dotat cu un scaun pentru birou corespunzator. O mare parte din problemele de sanatate pornesc datorita pozitiei incorecte in fata calculatorului. De aceea iti recomand un scaun de birou pe masura, care sa-ti permita o vedere direct in fata ecranul calculatorului (putin mai jos de nivelul ochilor), la o distanta de o lungime de brat. Este importanta de asemenea si tipul scaunului, materialul din care este confectionata tapiteria, etc. 

  • Saltele:  Stiai ca sursa principala a disconfortului porneste direct din dormitor? Oboseala, durerile musculare, de spate si de cap, pornesc in special de la pozitia incorecta din timpul somnului. In timpul noptii, corpul ia forma saltelei in care dormim, astfel ca o saltea ar trebui aleasa in functie de problemele de sanatate, reactia materialelor din care sunt confectionate saltele cu pielea noastra, etc. Daca prezinti unul dintre simptomele mentionate anterior, atunci cel mai probabil ar trebui sa-ti achizitionezi o saltea noua, corespunzatoare nevoilor tale. Astfel un factor important pentru confort este compozitia si constuctia saltelelor. 


Motivele pentru care va recomand magazinele online Scaune-Online.ro si Saltele-Online.ro

Pentru ca zilele trecute am constata faptul ca la capitolul scaune si saltele nu stau foarte bine, am cercetat cu pasi marunti toate ofertele disponibile la aceste produse. Ca urmare, cautarile mele au dus la descoperirea Scaune-Online si Saltele-Online.

Ambele magazine online iti ofera o varietate de produse destinate nevoilor tale. Astfel ai cele mai mari sanse sa gasesti produse din materiale de calitate, cu o durata lunga de viata si care sa-ti asigure confortul pe o perioada indelungata de timp. Livrarea se realizeaza direct la usa casei tale prin curierat rapid. astfel ca nu trebuie sa-ti faci griji pentru livrarea unor astfel de produse voluminoase ce adesea iti poate da batai de cap. 


Ti s-a intamplat sa nu gasesti produsul dorit sau vanzatorii din magazine sa nu-ti ofere informatiile corespunzatoare? Aceste magazine te ajuta sa economisesti timp si iti vin in ajutor cu toate solutiile moderne posibile pentru achizitii fara probleme si/sau stres. Toate produsele vin riguros ambalate, insotite de garantie si la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Saltelele sunt realizate cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie, din materiale de calitate superioara. Nu trebuie sa fii expert ca sa-ti alegi salteaua potrivita. Spre deosebire de alte magazine echipa Saltele-Online.ro iti ofera consultanta gratuita, anticipand si recomandandu-ti cea mai buna solutie potrivita criteriilor tale: saltele cu memorie, saltele din latex, saltele cu arcuri, etc.



De fel sunt extrem de pretentioasa, dar ei m-au impresionat prin politetea si rabdarea cu care mi-au ascultat nevoile si modul in care au raspuns solicitarii/intrebarilor mele. Sanatatea mea a devenit o prioritate, iar acum stiu cum sa-mi odihnesc spatele!
Tot pe Saltele-Online vei gasi si numeroase accesorii care sa te ajute sa dobandesti un plus de confort in propriul camin. 

Scaune-Online.ro detine de asemenea un personal tanar si entuziasmat sa-ti cunoasca dorintele. Vei gasi aici scaune pentru intreaga casa sau pentru afacerea ta, pentru a asigura un confort sporit familiei si angajatilor tai. Scaunul potrivit iti ofera siguranta, putere de concentrare, SANATATE si CONFORT.

Ti se intampla de multe ori sa astepti livrarea intr-una din zilele lucratoare? Scaune-Online este singurul magazin cu disponibilitate de livrare inclusiv in weekend. Astfel intreaga gama de scaune favorite va ajunge la tine mai repede ca niciodata.


"Confortul e plăcut. Să fii în zona lui e minunat. E călduţ. E locul din care nu mai vrei să pleci. E locul pentru care de fapt munceşti, lupţi şi visezi. Să fii în acel loc în care problemele au dispărut, nu există suferinţă de niciun fel, totul este bine, pozitiv. "



Citat din Pera Novacovici.




In plus, te poti bucura permanent de oferte speciale si pachete promotionale. Mai mult pentru tine, mai mult pentru confortul tau! Tu pe care le alegi?





You May Also Like

1 comments

  1. De un scaun de birou,din piele as avea nevoie.Te pup si sarbatori fericite.Fb Dana Lia

    RăspundețiȘtergere