Ce trebuie sa stie orice turist care conduce in Bucuresti

by - luni, decembrie 19, 2016

Sa conduci in Bucuresti poate fi o experienta frumoasa sau un cosmar, depinzand de destinatiile catre care te indrepti, dar si de orele la care circuli. Daca esti doar in trecere, calatoresti in interes de afaceri, doresti sa ramai in capitala o perioada pentru un anumit eveniment sau iti vizitezi rudele ori prietenii, probabil ca te intereseaza sa afli si cateva aspecte legate de traficul in zona. Noi dorim ca experienta ta la volan sa fie una placuta si sigura, de aceea iti punem la dispozitie o gama diversificata de masini de inchiriat noi, confortabile si dotate modern.
Bucurestiul a fost catalogat drept capitala cu cele mai mari ambuteiaje de pe continent, statisticile BERD (din 2014) ilustrand un indice de congestie de 41 procente, depasit la ora actuala in Europa, se pare, doar de Moscova si Saint Petersburg. In ceea ce priveste orele de varf in traficul rutier in acest oras, datele studiului finantat de BERD pentru Guvernul Romaniei raman valide: cele mai aglomerate momente sunt in continuare intre orele diminetii 7-9 am si 16-18 pm, in vreme ce martea devreme si in serile de vineri, se inregistreaza de obicei un trafic aproape dublat comparativ cu restul saptamanii. In orice caz, rutele de intrare si iesire din oras sunt destul de aglomerate pe toata durata zilei. Centrul orasului prezinta atat interes pentru angajati, cat si pentru elevi si studenti, restul persoanelor care se deplaseaza in aceasta directie avand scopuri recreative sau obiective comerciale, dupa cum se arata intr-un raport al Planului de Mobilitate Urbana Durabila Regiunea Bucuresti-Ilfov 2016-2030.
In cazul in care nu sunteti familiarizat cu traficul din Bucuresti si aveti treburi urgente de rezolvat, firma noastra rent-a-car va ofera posibilitatea de a opta pentru masini de inchiriat in weekend  cu preluare chiar de la aeroport, daca doriti acest lucru. Va propunem atat modele de lux, cat si oferte de inchirieri auto ieftine, cu posibilitatea prelungirii contractului, la cerere. Un autoturism de inchiriat cu sofer profesionist, vorbitor de limbi straine, poate fi o alternativa eficienta la sofatul intr-un oras aglomerat, precum si la deplasarea prin intermediul mijloacelor de transport in comun. 

You May Also Like

0 comments