Creeaza o manichiura care sa te defineasca in noul sezon de toamna!

by - luni, decembrie 19, 2016

Fiecare are personalitatea sa, iar acest lucru se reflecta adesea si in alegerile vestimentare. Daca unele femei adopta un stil mai masculin si prefera unghiile scurte patrate, altele incearca sa isi scoata in evidenta feminitatea prin unghii lungi, rotunde sau ascutite. In orice caz, este important sa acordam atentie ingrijirii manichiurii si in acest nou sezon de toamna, sa mizam pe combinatiile cromatice pe care ni le sugereaza expertii in nail art si stilistii!
Iti poti improspata bagajul de modele de manichiura pentru sezonul in curs, inspirandu-te din ultimele tendinte care au cucerit podiumurile la saptamanile modei de la Milano sau Londra.

Dat fiind faptul ca manichiura toamnei este plina de contraste, tendintele osciland intre tonuri pamantii si culori puternice, vibrante, regasim modele de unghii cu aplicatii stralucitoare, dar si unghii cu gel sau naturale. Ceea ce ne aduce nou acest sezon sunt insa ojele in nuante mate, asa ca sa nu va mire daca veti asista la o invazie de culori matifiate!

Idei pentru o manichiura in tendinte toamna 2016
· Printre cele mai indraznete asocieri se numara auriu-argintiu. Este o combinatie pentru care merita sa optati daca doriti sa straluciti, dar sa mentineti si o nota de distinctie.
· Manichiura neagra aduce acel aer de mister, asortandu-se perfect cu un machiaj intens smokey eyes.
· Puteti transforma radical o manichiura banala, aducandu-i acel efect special, cu ajutorul unor aplicatii delicate. Orice lac de unghii nude poate fi infrumusetat prin adaugarea unui strop de culoare!
· Renuntati la falsa impresie ca nuantele vibrante sunt potrivite doar sezonului cald. Prin excelenta, toamna, anotimpul roadelor si granelor care trebuie culese, este momentul perfect sa incercati culori puternice!
· Pentru o manichiura office discreta, va recomandam sa mizati pe tonuri de gri.
· Nu uitati ca nuantele de albastru sunt in voga anul acesta, asa ca aveti ocazia sa iesiti din anonimat, proband un lac semi-permanent ombre albastru. De asemenea, o oja albstru intens, reminescenta a verii, poate fi ideala daca esti o persoana nostalgica.
· Un machiaj sofisticat se potriveste cu o manichiura cu sclipici.
· Unghiile rosii nu isi pierd farmecul, fiind pe primul loc in alegerile femeilor care se axeaza mereu pe un look feminin. O nuanta clasica de rosu te scoate intotdeauna din incurcatura!
· Accentele metalice sunt ideale pentru un machiaj glam.

You May Also Like

0 comments