Hai sa-ti arat ce usoara a devenit munca de blogger cu biroul Moff!

by - joi, decembrie 15, 2016

Care sunt pasii pe care ii urmezi atunci cand iti achizitionez o noua mobila? In primul rand eu ma ghidez dupa nevoile personale si chiar si dupa starea de sanatate. Asa ca am facut o vizita la medicul de familie si am programat un nou set de analize. Dupa trei zile diagnosticul era clar: spondiloza cervicala.

Si evident sursa acestei probleme era obisnuinta de a petrece ore in sur in fata televizorului sau a calculatorului, intr-o pozitie inadecvata. Chiar si incercarea de a adopt o pozitie corecta, dreapta, imi provoaca dureri insuportabile. Nu mai bine ma informez si imi achizitionez mobila de birou? Am tot amanat asta de ceva vreme, dar pana cand?!


Pe cat de confortabil este patul din dormitor, pe atat de inselatoare sunt efectele. Datorita pozitiei incorecte au aparut si problemele cu vederea, adica totul e  ... 1+1 gratis. Tu sa nu faci ca mine!

"Ups! S-a incins. De ce arde?"

"-Cu masuta de ventilatie ce facem? Masa pentru mic dejun nu completeaza nevoile unui calculator/laptop, asa-i? Uite d'aia ti se incinge laptopul mereu: il tii pe brate, pe cearsafuri, pana cand isi da duhul si apoi plangi. Mare greseala, duduie!", mi-am zis eu.

Dar zilele trecute am zis STOP. La ce folos ma vaiet? Cu toate ca sunt o lenesa incurabila si ca ador patul din dormitor, am hotarat in locul acelei mese banale din sufragerie sa-mi achizitionez un birou office.


Crede-ma ca n-as fi crezut niciodata ca un birou Moff imi poate schimba viata atat de mult! Ca blogger simt nevoia de o multime de spatiu, multe compartimente in care sa-mi organizez accesoriile de birotica si papetarie, iar calculatorul este ca un Dumnezeu pentru mine. Deci si biroul pentru calculator este sufletul pereche.

Am facut o comanda pentru biroul ideal pentru nevoile mele! Unde? La Moff! Acum detin mai mult spatiu. Pot aranja cartile, pixurile si agendele dupa bunul plac, dar ma simt si confortabil multumita unor accesorii de birou oferite tot de Moff (precum scaunul de birou). Daca ulterior asteptam cu nerabdare pauzele dintre redactari, acum imi este mai mare dragul sa ma trezesc devreme si sa ma indrept plina de creativitate catre noul birou.


Si eu pot lucra profesionist cu ajutorul unui birou Moff!
De ce sa-ti alegi unul dintre birourile Moff

Poti alege dintr-o gama larga de birouri pentru calculator Moff, complexe sau ergonomice, care iti asigura in primul rand o pozitie corecta atunci cand iti desfasori activitatea. In acest caz, alegerea biroului adecvat te poate ajuta sa-ti mentii sanatatea si sa dai randament la fiecare activitate pe care o desfasori.



De asemenea, propriul birou pentru calculator te ajuta sa-ti organizezi lucrurile dupa marimi, categorii si bun gust, astfel ca vei stii intotdeauna ce compartiment sa alegi pentru a-ti duce planurile la bun sfarsit intr-un timp mai scurt. Poti alege un birou stabil, realizat din materie prima de calitate superioara, la cel mai mic pret. Ai trei orientari disponibile: cu multe spatii de depozitare (precum biroul deschis Bardolino, dotat cu biblioraft), cu spatiu restrans si inchis de depozitare (precum biroul Neo) sau birouri pentru companii (alcatuite din numeroase posturi).

De asemenea, poti alege un birou si in functie modul de patrundere a reflexiei luminii naturale in incapere. Din acest punct de vedere, prezenta unui birou iti poate schimba viata semnificativ. Poti alege cu usurinta un birou pe care il poti amenaja langa fereastra sau in centrul unei zone puternic luminate. Lumina artificiala are tendinta de a ingreuna munca si sanatatea ochilor. Prin urmare, alegerea biroului office potrivit poate fi cheia rezolvarii multor probleme.

Esti parintele unui copil cu varsta cuprinsa intre 5-13 ani? Atunci ar trebui sa stii ca este o perioada extrem de fragila, in care copiii au tendinta de a copia multe dintre actiunile parintilor. Protejeaza-ti copiii de probleme de sanatate pe care le-ai semnalat ulterior pe propria piele, desfasurandu-ti activitatea in prezenta unui birou. Vazandu-te lucrand la calculator, copiii se vor aseza cu placere la birou pentru operarea pe calculator sau pentru realizarea temelor si astfel le vei mentine sanatatea.

Moff iti ofera la comanda o gama larga de birouri pentru tine si familia ta, dar si pentru a spori confortul angajatilor tai la locul de munca. 

You May Also Like

1 comments