Ghid de alegere a unui frigider auto potrivit nevoilor tale

by - vineri, ianuarie 20, 2017

Un frigider auto poate fi deosebit de util in numeroase circumstante: pentru a transporta medicamente, alimente perisabile, dar si pentru a mentine la o temperatura ideala diverse lichide pe timpul verii. Ce poate pune un conducator auto in dificultate consta exact in identificarea tipului de frigider auto potrivit necesitatilor. De aceea, vom ilustra succint cateva repere care v-ar putea ajuta sa faceti cea mai buna achizitie pentru dumneavoastra!
Multe persoane nu isi pot imagina viata fara un frigider in locuinta. Acest lucru este valabil si pentru masini, diferitele echipamente de racire fiind convenabile, mai ales pentru soferii care parcurg drumuri lungi si doresc o alternativa la gentile frigorifice. Unele dispozitive va pot fi de folos atunci cand mergeti la picnic sau la pescuit, ceea ce inseamna ca nu le utiliza chiar foarte des, in timp ce altele sunt extrem de necesare la efectuarea unor trasee pe distante mari.
Va sfatuim sa tineti cont de dimensiunile modelelor de aparate si modul lor de compartimentare. Alti factori pe care trebuie sa ii luati in calcul sunt si:
· volumul net;
· eficienta energetica;
· autonomia figiderului / mini-frigiderului (aspect important cand dispozitivul ramane fara curent de alimentare) de a pastra temperatura ideala. De exemplu, aceasta calitate este indispensabila in situatia in care opriti motorul peste noapte sau chiar si pentru pauze mai scurte.
Singura exceptie pe care o prezinta frigiderele auto fata de alte aparate frigorifice, consta in faptul ca sunt mai adaptabile la un stil “nomad”. Asadar, spatiul destinat instalarii frigiderului sau lazii frigorifice trebuie sa fie unul corespunzator. Unii conducatori auto prefera sa amplaseze frigiderul pe scaunul din fata, intrucat aceasta pozitionare ofera un acces mai usor la priza masinii.
Volumul reprezinta un alt criteriu semnificativ, deoarece exista pe piata numeroase modele, pentru a satisface diverse necesitati. Daca intentionati sa pastrati la indemana doar cateva sticle de racoritoare, nu ar fi in avantajul dumneavoastra sa optati, de pilda, pentru frigidere de 45 de litri. In oferta noastra, sunt disponibile modele eficiente de frigidere auto cu sertar – ideale pentru rulote, autocamioane -, frigidere incoporabile, lazi frigorifice cu functii de incalzire de tip portabil, alte echipamente termoelectrice frigorifice.
Este esential sa alegi un aparat frigorific care sa reziste mai mult timp chiar daca nu este conectat la o sursa de curent, avand in vedere ca a lasa vehiculul mereu pornit nu constituie o practica rentabila.

​ ​

You May Also Like

0 comments