Fotografiile - Cel mai frumos cadou pentru copilul tau

by - vineri, februarie 10, 2017

"Legendele spun ca fotografiile fura sufletul oameniilor. Marea iubire a unui fotograf este camera si unghiurile perfecte. Fotograful profesionist este acel specialist da suflet fotografiilor."
Inspiratie dupa Aurel Popa.

O fotografie face cat o mie de cuvinte, mai ales cand vorbim despre ipostazele celor mici, abia sositi pe aceasta lume. Primele clipe, primele luni, reprezinta cele mai frumoase momente pe care ni le daruieste viata. Aceste lucruri nu trebuie pastrate doar in amintirea noastra, ci le putem transpune in fotografii de calitate pe care sa le avem in amintire si peste multi ani.

Un portofoliu de nota 10, cu fotografii din primele luni de viata ale copilului nostru reprezinta cea mai frumoasa surpriza si cel mai emotionant cadou pe care i-l poti face copilului tau atunci cand va creste mare. Aceste albume cu fotografii artistice sunt un cadou excelent pentru aniversari si majorate, atat pentru copiii nostri cat si pentru intreaga familie.
Pentru ca intamplarile si momentele sa fie redate cat mai verosimil, fotografiile trebuie sa fie de o calitate foarte buna. Prin urmare este indicat sa apelezi la un specialist in fotografie, care poate realiza fotografii cat mai deosebite, clare si artistice.
In cautarea unui fotograf bebelusi profesionist, exact pe gustul meu, am dat de portofoliul lui Marius Nicolae.


De ce l-am ales pe Marius Nicolae pentru sedinta foto a micutului meu





Acest fotograf mi-a fost recomandat ulterior de cateva prietene care au apelat deja la servicile acestuia. Am studiat portofoliul sau de fotografie cu sedinte foto nou-nascuti si la prima vedere am fost placut impresionata. Fotografiile sunt realizate clar, cat mai artistic, de un profesionalism rar intalnit. Unghiurile de fotografiere sunt bine alese si ofera atentie atat asupra detaliilor, cat si asupra copilului. Fotograful creeaza astfel o atmosfera unica si un farmec apare, exact pe gustul parintilor, datorat imbinarilor de elemente puse in valoare corespunzator.
Dar pentru a ma convinge ca am facut alegerea cea mai buna, am consultat si marturiile altor parinti.



Dupa vizualizarea portofoliului impresionant si din marturiile numeroase ale clientilor am putut deduce ca este un fotograf desavarsit, cu o experienta vasta in imortalizarea amintirilor cu amanuntul prin intermediul fotografiilor. Fotograful Marius Nicolae reuseste cu usurinta sa faca fata provocarilor intampinate si transforma fotografia intr-o adevarata arta. 
Pentru ca l-am ales pe Marius Nicolae, cand micutul meu va creste mare, va primi in dar cele mai frumoase si emotionante amintiri.

You May Also Like

2 comments