Jocurile preferate din gastronomie #PizzaPartyOliviera

Care-i cea mai buna mancare din intreaga lume daca nu pizza? Indiferent de momentul zilei sau atunci cand vine vorba de aniversari, o pizza buna aduna toti prietenii la distractie. Papilele gustative nu au fost nicicand mai provocate, caci Oliviera ne intampina cu un joc gastronomic. Gustul mancarii nu a fost niciodata la fel de asteptat!
Oliviera ne invita sa ne adunam in numar cat mai mare si sa savuram o pizza, iinsa nu oricum, ci jucandu-ne de zor. Asa a aparut Pizza Roulette.

Ce este Pizza Roulette? Pizza Roulette presupune sa-ti aduni toti prietenii in fata unei cutii cu pizza. Una dintre felii va fi extrem de picanta, atat de picanta cat nici zapada nu-i suficient de racoritoare ca sa opresca fierbanteala sangelui. Rotiti pizza si apoi alegeti o felie la intamplare sau...fiecare cu principiul sau.
Savurati felia aleasa de pizza si nu incetati sa urmariti reactia celui care este mai ghinionist si care nimereste felia iiute.
In plus, toate momentele imortalizate si distribuite pe Facebook, respectiv Instagram, cu hashtagul #PizzaPartyOliviera au sansa de a fi fericitele castigatoare a unor premii extrem de picante si palpitante. Mai multe detalii gasesti aici.


Cu ce blogger as da startul la o distractie marca Pizza Roulette?

Un astfel de joc merita o gasca pe cinste. Si in prezent am cativa bloggeri pe care i-as scoate din rutina online-ului si i-as aduce in offline la joc. Mi-as dori sa fac echipa cu Alina Vranceanu(justanangel), Croitor Camelia (darkpassion), Irina Sima albinuta (albinutamagica), Dragomir Cristina (ieftinici), Ramona Lazar si nu in cele din urma si Ciocan Alex si Ianolia Marina. Cred ca daca as sta putin mai mult pe ganduri, as gasi o multime de bloggeri alaturi de care mma pot distra pe cinste, delectand o pizza delicioasa in acelas timp.

Tu pe cine ai invita la o Pizza Roulette? Te bagi?

Comentarii

Postări populare