Panourile LED- cele mai versatile produse pentru iluminat

by - luni, februarie 06, 2017

S-a scris pana acum foarte mult despre eficienta iluminatului folosind tehnologia LED (adica diode luminescente). Iar industria de profil si tehnologia ce evolueaza in permanenta pun acum la dispozitia clientilor foarte multe solutii pentru a folosi cat mai eficient acest nou sistem de iluminare. Produsele pe baza de LED, disponibile pe piata, variaza de la banda LED, becuri LED, panouri LED sau profile LED pana la aplice sau corpuri de iluminat LED destinate uzului casnic sau celui industrial.
Panourile LED sunt extrem de versatile si pot fi folosite cu succes atat acasa, pentru a ilumina incaperile sau exteriorul casei, cat si la birou sau in hale de lucru.

 Avantajele lor majore sunt: pot fi montate practic oriunde (pe pereti sau incastrate in pereti si tavane, in locuri mai putin accesibile, etc), nu emana decat foarte putina caldura si astfel nu trebuie sa va faceti probleme legate de supraincalzirea suprafetelor din vecinatate, au o durata de viata mult mai lunga decat becurile (in medie 5 ani), sunt rezistente la socuri si vibratii, distribuie lumina pe toata suprafata panoului, in unghiuri largi, fiind astfel foarte eficiente, consuma putina energie electrica si nu emana gaze periculoase, nu contin substante daunatoare, asigura o economie garantata de bani, pot fi controlate prin telecomanda, lumina lor poate fi schimbata in functie de necesitati, iar intensitatea acesteia poate fi controlata, se gasesc intr-o foarte mare varietate de marimi si forme, nu fac niciun fel de zgomot (cum fac de exemplu neoanele), etc.

Pe site-ul magazin-leduri.ro veti gasi gama completa de produse destinate iluminatului, ce folosesc tehnologia LED, la preturi fara concurenta! Indiferent de proiectul de iluminat pe care doriti sa il realizati, pe site gasiti toate produsele necesare. In plus, beneficiati si de servicii complete de proiectare si montare, daca va doriti acest lucru, oferite alaturi de consultanta din partea specialistilor din echipa. Practic, in acelasi loc, beneficiati de solutii complete pentru orice tip de iluminat: interior sau exterior, casnic, comercial, bussines sau industrial! Produsele comandate pe site va vor fi livrate in cel mai scurt prin servicii de curierat, iar comenzile a caror valoare totala depaseste suma de 400 de lei beneficiaza de transport gratuit. 

You May Also Like

0 comments