Inovatia Caroli: Cum sa ai parte de o alimentatie pretutindeni ... fresh?

by - luni, martie 27, 2017

Tu la ce te gandesti atunci cand ai in minte ceva ... BUN? Care-i prima chestie de acest gen care iti trece prin minte? In mod obisnuit, eu m-as gandi la o cafea, dar ea nici nu mai intra in discutie. 
Atunci cand eu am pofta de ceva bun, ma gandesc in primul rand la mancare: ceva delicios, usor si rapid de preparat pentru zilele incarcate. Mai nou vorbim de mancare cu notificare. Despre ce vorbesc? Stai sa vezi....

Dimineata, la amiaza, in tot timpul zilei te trezesti coplesit de telefonul care se umple pe secunda ce trece cu notificari. Nu, mancarea nu este conectata in vreun fel la tehnologie, insa Caroli Foods iti pune la dispozitie aceeasi reteta cu traditie de peste 20 ani, aceeasi savoare perfecta pentru a reuni intreaga familie, intr-un nou concept.




Depozitarea necorespunzatoare a unor alimente iti poate schimba viata chiar si in 60 minute (testat pe propria piele). Unele combinatii alimentare sunt extrem de fragile si pentru a-si pastra gustul si prospetimea, trebuie tinute in permanenta la o temperatura potrivita.

Ca sa nu-ti bati prea mult capul, in ceea ce priveste mezelurile cu traditie, Caroli s-a gandit sa-ti vina in ajutor, adaugand produselor sale asa numitul Carolimetru Termic.

Ce este Carolimetrul?

Carolimetrul Termic existent pe oricare dintre produsele Caroli este de fapt o inovatie ce constra intr-un cadran ce-si schimba culoarea in functie de temperatura la care este depozitat produsul ales. Temperatura de pastrare a mezelurilor Caroli este cuprinsa intre 2-8°C, iar atunci cand eticheta este verde, bingo! Ele beneficiaza de temperatura optima. Nu am intalnit un adevarat fan al prospetimii si al mezelurilor, asa, ca tine.




Daca eticheta se face galbena, atunci dragul meu cititor, trebuie sa stii ca ai depasit pragul maxim admis si ca satisfactia papilelor gustative ale intregii familii depinde de ceea ce vei face in urmatoarele minute. Sfatul meu este sa te apropii de mediul propice si sa depozitezi mezelurile la o temperatura sub 8°C. 

Aceast concept inovator te va ajuta mereu sa pastrezi mezelurile intr-un mediu corespunzator, astfel incat sa te poti bucura oricand de o alimentatie bogata si de o combinatie proaspata, asa cum iti place tie.

Caroli este unul dintre cele mai preferate branduri ale romanilor din intreaga lume si cuprinde un portofoliu exceptional de mezeluri ideale si rafinate, pentru cele mai rasfatate doamne si domnisoare, dar si pentru cei mai viteji barbati. Nici cu cei mici nu te mai chinui sa negociezi sa vina la masa. Ei sunt gata numai cat zici ... "CAROLI". Iar acum ai un nou motiv sa fii mandru de Caroli: este sigura #mancarecunotificare.



Caroli Foods Group este in prezent unul din cele mai renumite 50 branduri de pe piata produselor romanesti. Printre marcile existente in portofoliul de produse se numara Campofrio, Sissi, Maestro si binenteles, autenticul mezel Caroli. 

Orice membru al familiei poate fi un masterchef in senvisuri delicioase sau aperitive de pus la loc de cinste. Alegand Caroli poti sarbatori in fiecare zi gustul autentic romanesc. 

You May Also Like

0 comments