OOTD: Lace top&Maxi pleated dress #welcomebackspring

by - joi, martie 30, 2017

A fost o zi superbă! Credeam că nu voi mai revedea curând razele soarelui, după vremea mohorâtă din week-end.

Încă de dimineață începusem să-mi fac planuri. Aveam o ținută nouă ce aștepta pozată, care nu a întâlnit sezonul potrivit pentru acest lucru.
La cafea, am vorbit cu Raluca și ne-am zis că este ocazia perfectă.


Amândouă ne-am aranjat și am pornit într-un loc superb, undeva la ieșirea din oraș. Locul asta e departe de populație, de aglomerația marelui oraș. Asta îl face atât de fantastic

E o zonă de pădure cu o mică pajiște. Pe alocuri, primele fire de iarbă se bucură pe deplin de răcoarea dimineții.
Natura încă de află în tranziție, urmând ușor, ușor, să prindă viață pe deplin de acum încolo.

Top din dantelă/Lace top: goo.gl/5ZVRGV


Îți spuneam de ținută...
Am ales o rochie din chiffon in valuri la care am adăugat topul meu favorit, achiziționat de pe Banggod. Este o piesă de vestimentație nouă în garderoba mea, o piesă superbă din toate punctele de vedere. A costat foarte puțin, iar calitatea este foarte bună.


Topul este realizat dintr-o dantelă fină și are 2 bureți perfect amplasați pentru susținerea sânilor. Mai dețin astfel de bluze sau rochii cu cupe asemănătoare, însă pe niciuna n-o pot purta fără sutien. El este diferit! Merge lejer fără "intervenția" lenjeriei intime și în plus este foarte versatil.



Dacă nu ai aflat deja, nu sunt la prima comandă pe Banggod. Ce-mi place enorm de mult la ei este faptul că oferă număr internațional de urmărire gratuit (chiar dacă la finalizarea comenzii selectezi "No tracking", tot primești) valabil și pe site-ul Postei Romane. Astfel afli oricând unde sosește și când.
Acest top a ajuns la vamă, însă am mai avut pachete de la ei care au ajuns la poșta locală.

Inițial plasasem o comanda cu diferite produse, dar fiind vândute de diferiți furnizori, acestea s-au despărțit în comenzi diferite și au plecat pe rand.

Pe lângă acest top mi-am mai achiziționat această geantă cu franjuri. Am fost ușor dezamăgită de ea. Sunt mai pretențioasă din fire, iar ea mi se pare mult mai mică decât mă așteptam, iar nuanța de verde pe care o are nu se potrivește întocmai cu garderoba mea. Pentru acest fapt, am plănuit s-o ofer uneia dintre voi intr-un concurs care va urma curând pe pagina de Facebook a blogului.

În cele din urmă, dacă tot ai ajuns la final, nu uita să-mi lași un comentariu in care să-mi spui cum ți s-au părut ținutele noastre și produsele alese. Nu uita că și Raluca a pregătit un articol grozav despre ziua petrecută împreună. Pupici!












You May Also Like

4 comments

  1. zici ca esti o zana iesita din padure. Cred ca fusta am mai vazut-o si in alte tinute, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Criss. Am mai avut o ținută cu ea. Îmi place la nebunie, doar că trebuie s-o scurtez puțin.

      Ștergere