Review BB Cream și apa micelară Bioderma Sensibio H2O AIR

by - vineri, martie 31, 2017

Hello girls! Au trecut circa două săptămâni de la decolorare. Astăzi încerc noua schimbare, după două săptămâni lungi de așteptare și tratament. Vă recomand să vă feriți de această operațiune. Părul vostru nu va fi încântat de torturile prin care va trece.

Însă tenul necesită zilnic o rutină de îngrijire și cam tot de atâta timp, în rutina mea de îngrijire, au intrat două produse noi de la Bioderma: prima mea apă micelară și BB-ul, ambele pentru ten sensibil (ca al meu) și ambele noi pentru mine,



Am folosit foarte mult timp creme de acest gen însă niciodată o apă micelară, cu toate că sunt foarte lăudate. M-am întrebat ce minuni fac ele de se bucură de atâta popularitate. Acum am aflat.

Menționez faptul că în rutina curentă de îngrijire folosesc doar produse farmaceutice sau naturiste, care aparțin unor brand-uri de încredere, renumite, iar pielea este vizibil îmbunătățită.



Apa micelară este destinată operațiunii de demachiere și curățare a tenului. Până în prezent am utilizat lapte demachiant cu mac și gelul demachiant cu preling de la Farmec, unul după altul pentru că tenul meu nu era complet curat. Totuși, după ultimul pas de curățare în profunzime, încă mă confruntam cu problema prosoapelor murdare de fond de ten.

Utilizând apa micelară tenul meu este curățat de-a dreptul în profunzime. Acest efect a fost WOW pentru mine. Tenul nu mai necesită o altă curățare iar pielea este catifelată, proaspătă și extrem de luminoasă. Acele produse pe care le mentionasem anterior lăsau tenul ușor gras și necesitau clătire obligatoriu. Cu apa micelară de la Bioderma am sărit peste acei pași, economisind timp, bani și produse.


Crema BB este însă intr-o nuanță prea închisă pentru tenul meu deschis. Însă nu mă deranjează să folosesc picături pentru deschiderea nuanței. Consistența ei este destul de densă și matifiantă. Gradul de acoperire este mic spre mediu, se uniformizează ușor și oferă un aspect natural. Nu am preîntâmpinat iritații (cel mai mare test pe care îl are un produs cosmetic din rutina mea de îngrijire) și singurul defect pe care i-l găsesc este faptul că nu este rezistentă la transfer, deci necesită fixată cu un aparat de machiaj sau o pudră. Chiar și așa, transferul este mic și hidratează tenul în profunzime (poate prea profund), astfel că o recomand cu încredere tenurilor uscate.



Cele două produse nu au miros iar calitatea lor este cu siguranță superioară față de altele produse încercate până acum. Aceste produse sunt disponibile în farmacii sau online, în magazinele cu produse destinate îngrijirii personale.

Tu le-ai încercat?

You May Also Like

3 comments

  1. Foarte buna aceasta apa micelara,imi place mult,merita

    RăspundețiȘtergere
  2. Folosesc si eu de ceva timp apa micelara de la Bioderma si e absolut geniala!

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar mi s-a terminat apa micelară pe care o foloseam de obicei și doream să folosesc ceva nou. Acest review m-a convins să cumpăr acest produs de la Bioderma.

    RăspundețiȘtergere