Totul despre SEO: Unde poti realiza cele mai profi cursuri din domeniu in Romania

by - sâmbătă, aprilie 22, 2017

Buna, dragul/draga mea! Acaparati de media? Cu totii suntem! Social Media a devenit un mediu de baza in viata de zi cu zi. Insa social media, adica tot ce vedem pe retelele de socializare sau pe diferite site-uri, sunt in stransa legatura cu SEO.




SEO - Search Engine Optimization este o strategie de marketing. Cunoasterea unor pasi de specialitate te poate ajuta pe tine, ca actual/viitor blogger sau dezvoltator al unei afaceri, sa-ti promovezi "marfa" intr-un mod cat mai eficient, atragand vizitatori/clienti si oferindu-ti un loc fruntas printre paginile de top la indexarea in Google. Acest lucru inseamna ca astfel de cursuri te pot ajuta sa capeti cunostintele necesare pentru ca proiectul tau sa fie unul triumfator si sa aiba o evolutie rapida si o transformare uriasa. In prezent, SEO este un salt pentru societate, mai ales cand aceste cursuri sunt realizate intr-un cadru placut, de catre profesionistii de top.




Cursurile de SEO sunt complet diferite de cursurile de la facultate sau orice alt tip de curs plictisitor sau stresant. Ca prin urmare, nu vei fi presat niciodata de profesori, cadrul este unul intim, linistit, iar cunostintele se vor imprima lejer, fara prea mult efort. Totodata, certificarea participarii la un curs SEO acreditat te poate ajuta sa-ti gasesti un loc de munca in cadrul celor mai mari companii existente pe piata, atat in Romania, cat si peste granita. Dupa mici cercetari, am aflat ca salariul unui unui specialist SEO poate varia intre 1000 - 4000 euro. Suna tentant, nu-i asa?


Unde poti apela la astfel de cursuri SEO in Romania, cursuri de top pentru proiectul tau

Daca doresti sa-ti imbunatatesti abilitatile in acest domeniu sau esti un simplu amator, dornic de o noua experienta, fie ca anticipezi practicarea unei meserii ce necesita cunostinte SEO sau ai nevoie de ele pentru afacerea in functiune, norocul este de partea ta!

Rezistenta Online sarbatoreste 6 ani de existenta in online. La conducere se afla cei mai mari specialisti de marketing: Ela Iliesi (unul dintre top 5 cei mai influenti traineri de SEO din lume) si Simion Alexandru. 

“Deoarece pregatirea pe care o facem e una serioasa, ne mandrim azi cu rezultate frumoase; fosti cursanti care conduc departamente de marketing online si ocupa pozitii de seniori, firme de renume care ne trimit angajatii la traininguri pentru a ii specializa si care recruteaza interni si specialisti din randul persoanelor care ne urmeaza cursurile.” - Alexandru Simion, CEO Rezistenta Online




Sediul activitatii este in Bucuresti, unde s-au desfasurat pana acum numeroase cursuri SEO si mii de oameni au participat la acestea pana in prezent, in mod repetat.
De data aceasta, Rezistenta Online invita toti doritorii din Bacau, Moldova, Suceava, Piatra Neamt, Iasi si nu numai, in perioada 29-30 aprilie 2017, la primul curs SEO desfasurat la Iasi. Durata unui curs este de 8 ore si cuprinde numeroase studii de caz si activitati practice, care sa te ajute sa dobandesti toate cunostintele de care ai nevoie. La finalul fiecarui curs acreditat desfasurat de Rezistenta Online beneficiezi de cursuri acreditate de marketing, insotite de certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii si Educatiei Nationale, oferindu-ti recunoastere atat nationala, cat si internationala.


Trainerul acestui curs desfasurat la Iasi va fi insusi Ela Iliesi, care te va invata de la A la Z care sunt cele mai bune strategii de marketing, cum sa te orientezi catre folosirea cuvintelor cheie in functie de bugetul tau, ce pasi sa urmezi pentru a ajunge pe primele pozitii ale indexarii in Google, etc.


Unde te inscrii. Care este locatia cursului. 

Toti doritorii se pot inscrie cu ajutorul formularului prezent pe site, completand datele aferente. Toate detaliile privind locatia de desfasurare a cursului si intervalul orar in care se desfasoara, precum si alte informatii, sugestii sau intrebari cu privire la cursurile de SEO oferite de Rezistenta Online, le poti afla contactandu-i telefonic sau prin email. 

Prin urmare, eu cred ca cheia succesului meu, al tau, al tuturor, o pot reprezenta aceste cursuri SEO sustinute de cei mai avansati specialisti. Este un mare beneficiu ca putem beneficia de astfel de cursuri profi si in Romania, la fel ca si in alte tari de top, Un curs SEO poate fi baza dezvoltarii noastre personale, cat si profesionale, oferindu-ne totodata sansa la un viitor prosper.

You May Also Like

0 comments